Merhabalar, Üzülerek söylüyorum ki millet tarafından tek saygın meslek dolandırıcılık olmuş🤷♀️ Herkes kolay yoldan para kazanma peşinde. Sonra da "vay dolandırıldım" diye ağlıyor. E abi, 1 iken 10 kazanınca iyiydi. 10 olunca 100 niye istedin?😀 "coin" den yana dertli olanları asla umursamadığım doğrudur😀
Günümüzde saygı duyulan bir meslek kalmadı, Fakat bir şey keşfettim, insanlara karşı saygılı, kibar ve cömert davranışlar sergilersen, bir o kadar saygı görüyorsun. Niyetin güzelse eğer, niyetinde güzel insanlar çıkar karşına ve ben bunu bizzat yaşadım.
Liyakat ile yapılan her şey saygındır boşverin o kolay yoldan para kazanmak isteyenleri. Meslekleri saygın yapan biraz da insanlardır hem, hani şu çöpçü de olsanız işinizi Mozart'ın müzik yaptığı gibi yapmalısınız sözü var ya. İşte öyle.
Kesinlikle artık ne doktora, ne öğretmene, ne polise ne de başka bir mesleğe saygı duyulduğunu düşünmüyorum İnsanımız gittikce cirkinlesiyor... Kolay yoldan para kazanabilenlere hayran olup saygıyla egiliyorlar ama...