Dışarda çalışan ve anne olan kadının mutlaka başka bir kadına ihtiyacı var. Bana göre modern hayatın kadını özgürleştirmek adı altında köleleştirilmesi Sömürülmesi olarak görüyorum. Anne olmak çok geç yaşlara kaldı. 38 yaşındayım. Arkama dönüp baktığımda iyiki dediğim ilk şey genç yaşta anneliği yaşamak oldu. Kariyer yapılır ancak bimtaraf her zaman eksik kalır.
Diyo ya deseler geçecek bu heveste çocuk da yaparım kariyerdeee 😂
Ben çocukla yemek zor yapıyorum şahsen nereye kariyer yapacağım?
He evet yapılabilir ama annelikten fedakarlık etmek gerekir ki ben etmem. Bir çocuğun en azından ihtiyaçlarını söyleyebilecek yaşa kadar annesi ile büyümesi gerektiğini düşünüyorum. Bir çocuğun ilk adımını annesinin görmesi gerektiğini, bir sürü de şey yazabilirim..
Eğer bir doktor değilsem hayat kurtaracak bir mesleğim yoksa ya da eğitimci değilsem öyle kurumsal şirketlerde yükselmek adına böyle bir fedakarlık yapmam.
Tabii ki yapabilir ama ben bir kadın olarak ikisini birden layığıyla başaramam. Çocuğum olsa kariyerim aksar diye, kariyerime devam etsem çocuğum eksik kalır diye düşünmeden edemiyorum. Yani şimdilik fikirlerim bu yönde. Az daha büyüyelim bakalım.