Abartı gelcek böyle olmasın isterdim tepki çekmeme adına ama gerçekler bunlar 😊 Okul futbol takımı 10 numarası ve kaptanı, bando takımı majörü, okulda sportif başarı kupa ve madalya kazandıran takımdan birisi, kendi sınıfım ve okul başkanı, aynı zamanda en çok disipline gitmiş ve mezuniyette siyah dosyayla savunma ve dilekçeleri kendisine okul müdürü tarafından taktim edilmiş, her sene başında yeni kaydolan kızları okulun ilk gününde idare tarafından konferans salonunda benden uzak durmaları adına toplantı düzenlemeleri 😂 bu en komiği bence çünkü ters tepiyordu hep 😄😁 bide Kahramanmaraşta okumama rağmen İzmir Karşıyakada oturmam ve Karşıyaka spor kulübünde oynuyor olmam hafa sonları kulüp yazısıyla izinli sayılıp İzmire ve maçlara gidiyor olmam. Vay be ne günlerdi sanırım üniversite daha havalıdır hayatta ama üniversite hayatımla kapışırdı lise zamanlarım 😊
Popülerdim ama kendi halimdeydim. Ben mezun olduktan 5 sene sonra bir güvenlik kursunda , tanımadığım biri geldi. Sen bizim okulda okuyordun, ben orda görüyordum seni dedi. Ben övünmek gibi olmasın da her nereye gitsem benim ünüm , benim şansım hiç eksilmez.. haa sevenim var sevmeyenim var. Kiskananim var haset edenin var o ayrı. Ben kimseye zarar vermem kimseye bişey yapmam beni sevmeyen cekemediginden sevmez oda benim popileritemi cekemediginden.. Benden 4 yaş büyük , 4 yaş küçük herkes tanırdı beni lisede. Ben okulda parmakla gösterilirdim. 😊😆 . Qotum biraz kalkiktir o konuda. Hakikatten de her nereye gitsem ünlü olurdum. Sevenim de vardı nefret edende. Ama herkese iyi davrandım sevmeyen karaktersizliginden sevmedi zaten.. hem ne yaparsan yap , hicbisey yaomasanda birileri seni cekemiycek senden nefret edicem bu insan oğlu haram süt emmiş napcaksan. Millete kendini sevdiremezsin ki. Seven olcak sevmeyen olcak. Ben yine delikanliligimdan saygımdan ödün vermem.!
Hiç kimseyle konuşmayan bir tiptim, hâlâ da öyle, insanlarla konuşmayı sevmiyorum, hele ki ergenlerle, bende ergenim evet ama onlar gibi salakça hareketler yapmıyorum en azından. Kusura bakmayın da sınıfın ortasında sevi*eceklerdi sevgilileriyle az kalsın o derece.
Lisede yeni gelen dokuzlar bile tanırdı beni, o derece.🤭 Bazen birileri selam verirdi, hiç tanımadan merhaba demişliğim çok olmuştur. Her konferansta ve her etkinlikte ben olunca normal herhalde.
- Tüm hocaların sevdiği ve çiğneyen bensem okul kurallarının çiğnenmesine göz yumduğu gerekli gördüğü derslerde 100'den aşağı notu olmayan, gereksiz derslerde yüzmeye kaçan okuldaki en kısa etekli, 120 kişide 3 zayıfı olup not ortalamasıyla doğrudan geçen tek öğrenciydim.
- Popülerdim. 10 kişilik bir dil sınıfında okudum ve hepsiyle kardeş gibi olduk, iletişimimiz sürüyor. Onlar dışında okuldan kimseyle konuşmazdım da herkes adımı bilir yaptıklarım okulda konuşulurdu.
Kendi halimdeydim ama bana sararlardı çok inek öğrenciydim satıcı bir şerefsizdim ders uğruna onları sattıkça seviyorlardı galiba birazda menfaat. Gıcık huylarım vardı psikolojim bozuktuda o süreçte derse 1 gün girer 10 gün raporlu devamsızdım en sonda da bırakınca eski dostluklarda orada kaldı
ilk sene sanirim okulun en utangac öğrencisiydim sene boyunca bazi sinif arkadaslarim disinda kimseyle tanismadim sonraki sene okuldakilerle sanaldan tanistik sonra okulda konusmaya basladik biraz garip okula yeni geldiğimi filan saniyolardi kimseyle tanismiyodum sonra cok güzel ortam edindim simdi son sinif öğrencisiyim en güzel yillarim lise de gecti
🙄benim lise yılım hep olaylı geçti. Sürekli okula ambulans gelirdi benim bayilmalarimdan dolayi , 2 kez polis geldi 🤣ders diye rehber hocasının yanına giderdim hep 4. Yılda kaza geçirdim 130 gün okula gitmedim 🙄yani benim bütün yılım hep bir aksiyondu
Çalışkan, kurallara uyan,öğretmenlerin gözdesi bir öğrenciydim..Çaktırmadan yaptığım yaramazlıklar da oldu tabi. Arkadasin altına sakız koyma, herkes dersteyken arkadaşla yangın alarmını çalma gibi 😬
Kız lisesinde okuyorum.. öğretmenler arasında popülerim kadın erkek öğretmen farksız. Sınıfımdaki herkes mal olduğu için ben ister istemez ön plana çıkıyorum. Kısacası öğretmenler çok bilir beni öğrenciler arasında tanınmamaya çalışıyorum
Her sınıfta arkadaşlarım vardı. Hiç yalnız kalmazdım. Popüler değildim sevecendim. Bu yüzden kolay arkadaş edinebiliyordum. Bir de duyarsız değildim. Üzgün birini görünce sormadan edemezdim. O yüzden sanırım çevrem genişti. Çoğu ile halen görüşürüz.
Has bir tane arkadaşım vardı. Sahte karne basardım ve çift dikişken ufak tefek parti düzenlerdik. Tek okulda değil epey bir okulda ismim bilinirdi. Sonra okuldan atılıp hiç bilinmediğim bir liseye namımla gittim ve sessiz sakin okudum.
Lisede Hızlıydım Üniveristede Popülerdim ama Ağır insan olarak kimse kolay kolay yanaşmazdı bana çünkü prensibimi bilirlerdi gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam ve gariban ve yetim insanları korumaktı görevim bu yüzden ağır insanlar gelirdi yanıma yinede her üniye girimiszde 60-70 kişi girerdik 😂
Ben biraz sakardım 9. sinifta almaca öğretmeninin yüzüne kütüphane kapısı çarpmıştım. Adam yere düşmemek için bacaklarıma ellerime tutunmaya çalışıyordu bende adamı itiyordum. o günden sonra almanca öğretmeni beni gördüğü heryerde uzaktan gidiyordu.11. sinifta öğlen arası sınıfın kapısının altına ayakkabımın arkası sıkışmıştı. Bende kimse görmeden çıkartmaya çalışıyordum. ayakkabimi çıkardım en sonunda kapının altından kapı yerinden çıktı. benim oldugum anlaşılmasın diye yalanladim.
Türkiyede iyi bir lise mi var herkes saygısız çocuk gibi ve hep aynı şeyler öğretmenler öğrenciler ömür törpüsû mütevazi saygılı ve elit bir insansamız iyi ortam arayışındaysanız fakat maddiyatınız iyi değilse gidilmez kızlar yırtık seviyesiz ve cinselllikle bozuk çoğu erkekler keko kro kızlar kezban kaş çok iyi bir ortam şans nerde o dizilerdeki lise ortamları abd nin 2002 deki lise ortamı bile yok bizde yıl olmuş 2021
Fen lisesi ya da türkiyenin en iyi liselerinden birini kazanįrsanız bir nebze iyi olabilir ya da özel lise onun dışında iyi bir lise bulmak büyük şans dostlar
sosyal değildim maks 10 kişiyle arkadaştım veya sürekli takılıyordum tabii ozamanlar biraz azgındım her anlamda vede okuldan kaçmak konusunda ustaydım ama artık bundan pişmanım
İlk yıllarda sadece okuldan eve evden okula giderdim. Bir kere olsun serviste evimin önü haricinde şehir merkezinde vs inmedim. Sonrasına baya iyi arkadaşlar edindim
İstemeden popülerdim😐 biraz garip bir cevap oldu ama ben kendi halimde iki uc arkadaşım ile takılmayı severdim çok asosyal değildim ortası diyelim ama dikkat çekerdim ondan dolayı tüm okul tanırdı beni yine ortaokul hayatım da böyle geçti hiç hoşlanmazdim bu durumdan en iyisi kendi halinde olmak popüler olmak icin bie tarafını yırtan tipleri hic sevmezdim
Sessiz popüler dim ben yanıma kimse oturamaz kimse benle konuşmazdı herkes hakkımda konuşurdu ama derste uyuyarak 87 ortalama ile sınıf ikincisi olup takdir belgesi almıştım
Hayatım boyunca picler sevildi ben ezildim. Kader böyleymiş. Ama sonunda huzura ve yalnızlığa kavuştum. Kadınlar ve onların Allah gibi taptığı pic erkekler yokken mutluyum.
Sıfır popülarite hicbir hocam adimi bile bilmezdi. 4 yıl dersime giren hocalar dahil djdj. Arkadaşlık ilişkilerim de cok iyi degildi. Anlasamadigimdan degil ama onlara ayak uyduramazdim ağır başlı kalırdım. Şimdi asosyal bir hekim adayıyım.