Fikir verin lütfen :)
BOĞAZİÇİ
ODTÜ
ANADOLU
ULUDAĞ
HACETTEPE
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ODTÜ büyüklük ve diploma bakımından güzel olsa da olanak sıkıntısı var en küçük yapı taşı örneğin tuvalet nedir ihtiyaç bir insan olanağıdır. Ama ODTÜ de bunun bile bir sırası var çünkü kapasitesi çok fazla hangi olanakları istiyorsan bu konuda kıyas yapman yeterli. Ortama gelince sadece bildiğim kadarıyla Devrim var ben başka duymadım. Bence bu konularda en iyisi BOĞAZİÇİ.
Yozgat Bozok Üniversitesi :) geçen yıl bir konferans vardı, konferansa gittim, baktım bir hacı dede konuşmacı olarak çağrılmış. Yanımda oturan gayet entel dantel görünümle doç mu prof mu bilmediğim hanıma "bu dede kim yavvvv?" dedim aynen böyle... kadın bana "Ahmet Efendinin oğlu bilmoooor musunuz?" dedi. Hacıdedenin tek özelliği Ahmet Efendinin oğlu olması... Peki Ahmet Efendi kim? Yozgatta hemen hemen her dükkanda resmi vardır. Evliyaymış, veliymiş... keramet sahibiymiş. Yozgatta Oturduğu yerden karadenizde batan bir gemiyi kurtarmış; elini huyt diye uzatıp gemiyi dalgalardan çekip almış. Yozgatın kültürel mirasıyla ilgili bir konferanstı. 10 Dk oyalanıp çıkmıştım. Hacıdede ne söyledi ne anlattı bilmooorum. Hacı dede olmak istiyorsan Yozgat Bozok Üniversitesini tavsiye ederim.
Sosyal ortam ve olanak olarak Bilkent, Yeditepe, Sabancı ve Koç gibi ileri gelen vakıf üniversiteleri kesinlikle önde.
Akademik ortam ve olanakları düşünecek olursak Boğaziçi önde tabi ama buradaki seçeneklerin önünde İstanbul Üni kesinlikle yer alır. Hatta açıkçası Uludağ ve Anadolu'nun İTÜ, YTÜ, Ege Üni gibi seçeneklerin önünde olması ilginç geldi.
Kampüs olarak BOĞAZİÇİ!

Bunu özellikle belirttikten sonra, şu linki bırakayım. Belki faydası olur.
https://www.usnews.com/education/best-global-universities/turkey
Global değerlendirmelere bakmamaya çalış. Saçını başını yolarsın. :)
Cevap
36Cevap
Kesinlikle Odtü
Kendine ait Tasarım Şirketi kurdu
Kendine ait özel üniversitesi var
Kuzey Kıbrıs Odtü Üniversitesi diye özel bir okul
Özel üniversite açan başka bir devlet okulu görmedim ben Türkiyede.
Para Odtüye akıyor geliri çok fazla
Türkiyede üni okumak 4 yılını çöpe atmaktır Prof. Celal Şengör
ilk 400 de bile değil bu söylediklerin boğaziçi ve ODTÜ şişirilmiş bir balondur bir işe yaramazlar
Hepsi çöp. Hepsi beton yığını. Gençler ancak beyinlerini çürütmek için gidebilir türkiyede ki ünüversiteye.Ünü. istiyosanız direk yurt dışına gitmelisiniz. Türkiyedekiler cemaatçi bir kafayla yönetilen beton arme haşere yuvaları gibi👉
Boğaziçi , ODTÜ , Koç , Sabancı, itü, yıldız teknik, tobb ETÜ, Bilkent ve de Özyeğin. Ama hangi bölüm istiyorsun o da var...
İlk sevgilim Boğaziçinden mezun oldu şahane bir üniversite ortama olanakları standartların çok üstünde gelecek planları için harika seçim
Recep tayyar Ertoğan üniversitesi. Zaten dünya çapında bir üniversitedir ;)
Hangi bölümü okumak istediğine göre değişmekle beraber, manzara açısından Boğaziçi ama eğitim anlamında ODTÜ bir dünya markasıdır.
Hangi bölüm okumak istediğine göre değişir Bilgisayar mühendisliği yazılım filansa ODTÜ hukuk vs Boğaziçi
Boğaziçi diyorum... gerçi rektör yüzünden okulun dünya sıralaması düştü ama yine de Türkiye’nin en kaliteli üniversitesi olduğunu düşünüyorum
Bu okullara girebilecek kadar iyi derece yapabileceğine inanıyor musun? hepsi iyi çünkü
Yaparsın kanka ben sana inanıyorum. 👍🏻👍🏻.
Uludağdayım eğitim kalitesi bir yana nilüfer kampüsü çok iyi
Eskişehirde sosyal yaşam çok canlı. O yüzden Anadolu Üniversitesi
Mühendislik için ODTÜ diğerleri için BOUN. Ortam kıyaslanamaz bence biri İstanbul’da diğeri Ankara ’da çünkü.
Bayburt unisi. Twitter sayfalarına bakarsan uninin ortamının ne kadar eğlenceli olduğunu anlayabilirsin. Yönetim falan çok kafa insanlar.
Boğaziçi Üniversitesidir. Uludağ rezalet sakın gitmeyin.
uludağ kötü müü
@isimsizüye045 ben hiç memnun değilim
hangi bölümdesin ki
Çevre mühendisliği
Arkadaşlar açık ara ODTÜ, lütfen ama... Şaka şaka orada okuyorum diye seçtim hedefim Boğaziçi idi...
Paran varsa zenginlerin gittiği üniversitelere git. Onlar herşeyde adımlarca öndeler. 😄
Vakıf düşünürsen İstanbul Bilgi Üniversitesi veya ODTU
Odtü de iyidir ama anlarada olması dezavantaj
Ankarada iyi bir şehir büyük şehir ancak olanaklar fırsatlar açısından istanbula yaklaşamaz
ITU ODTU Koc Sabancı Bilkent Bogazici
Özelde Koç ve Sabancı
Yurtdışında okumanı tavsiye ederim.
ODTÜ, en geçerli üni bence.
vakıf üniversiteleri daha iyi her zaman
AtmA
@Bahtiskikpiyade bence öyle
Sen devlet üniversitesi tutturamadın bence hepsi sınavlardan para aliyo para tuzağı..
@Bahtiskikpiyade tutturdum ama gitmedim.
Boğaziçi üniversitesi
Boğaziçi ve Hacettepe
İTÜ deyim ben fakat bölümüne göre değişiyor
He Hacettepe Üniversitesi
Hepsi kendi çapında iyi
Hiçbiri. Oddü terörist yuvası
Boğaziçi ve Hacettepe
@_lydiamartin_
OkumYi bilene heryer okul
Boğaziçi durumu noldu yaa? Gündemden düştü...
Kesinlikle ODTÜ
Boğaziçi
Neden Boğaziçi peki
Hayalim hep ottüydü
Bölümüne bağlı
Boğaziçi veya ODTÜ
En kötü hayat unv tesi kaldırım ölçme mühendisliği
Boğaziçi olabilir.
Boğaz ici ve odtudur
Boğaziçi tabi ki
Boğaz İçi Üniverstesi kesinlikle
boğaz içi üniversitesi tartışılmazı