Hacettepe Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)
Koç Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)
İstanbul Üniversitesi
Ankara Üniversitesi
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, bence buraları kazanabiliyorsanız yurt dışına da gidersiniz yani sizin yerinizde olsam ona çabalardım ki ben de akademisyen olmak istiyorum ileride ve bu yönde çabalıyorum. Hedefim yurt dışında okuyup orada tutunmak. Maalesef eskisi gibi değiliz yorum yazan arkadaşımızın da dediği gibi. Ama illaki bir yere gidecekseniz Boğaziçi veya Koç üniversitesini tavsiye ederim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Açıkçası türkiyedeki hiçbir üniversite iyi değil. Dünyada ilk 500 de bile değil üniversitelerimiz. Başarı oranı fazla düşük. Yani tam 501 de bile binghamton üniversitesi var amerikada bir üniversite. Düşünün Amerika’nın en kötü üniversiteleri bile Türkiye’den iyi..
Cevap
18Cevap
Bence Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)
kalmadı artık iyi üni falan koç sabancı boğaziçi gibi yerlerde bile tezsiz makalesiz torpille akademisyen atıyorlar. anca yurt dışında okuyacaksın başka çaresi yok. he yurt dışına çıkamam diyorsanda sırf ismi olan ünileri yazacaksın hacettepe sabancı yeditepe koç boğaziçi marmara İstanbul gibi üniversiteler mesela yani en azından isimleri var ama yine de bu ülkenin eğitim sisteminden bir cacık olmaz
Böyle oy vermek değilde bölüme göre oy vermek daha mantıklı gibi. Her bölümün iyi olduğu üni farklı diye düşünüyorum.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) diye biliyorum
Cağnım ünimi diğer kategorisine atmanız üzdü.. biraz..
Uniden ziyade bölüm daha önemli. Örneğin Ankara üniversitesi sanat tarihi mi daha iyi yoksa Siirt tıp mi yoksa Siirt hukuk mu. Bölüme bakmak lazım üniversite adından ziyade bölüm daha önemli.
Herkes herseyin en iyisini istiyo azla tatmin olan tek gariban ben kaldim
Hacettepe mezunuyum.. Gurur duyuyorum üniversitemle 🙏
Kaldırım mühendisliği ünv. Hayatta herşeyi seve seve öğretirler adama
Sokakta bir yat matematiği fiziği kimyayi ananı belletirler
İstanbul üniversitesi bence
Kesinlikle Ortadoğu teknik üniversitesi
bence Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)
Açık ara Boğaziçi üniversitesi
Kesinlikle ODTÜ bence
Hayat Üniversitesi
Feleğin Çemberi bölümü
Nişantaşı Pelinsu Ünivertesi Aşkoooo
Boğaziçi
Ortadogu
ODTÜ
Boğaziçi nerede şakamısın
+999
Hiç bilmiyorum
Oddü