Dostlar selamlar. Belki beş yıl tek bir hoca ile okumamışsınızdır ancak hocanıza dair neler hatırlıyorsunuz? Sert birisi miydi? Adı neydi? Neler hatırlıyorsunuz ona dair?
İlkokul öğretmeniniz nasıldı? Sever miydiniz, size yaklaşımı nasıldı?
1. Sınıfın ilk döneminde sinirli bir öğretmenim vardı. O zamanlar sınıf sadece tek şubeydi. Bir gün hatırlarım çarpım tablosunu ezberleyemiyorum diye sürekli kulağımı çekerdi. Hatta kulağımda yaralar bile oluşuyordu. Allahtan 2. döneminde sınıf iki şubeye ayrıldı ve ben a şubesinde kaldım. B şubesine sinirli öğretmen geçmişti. A şubesine ise yeni gelen öğretmen geçti. Yeni gelen öğretmenim çok iyi bir öğretmendir. Hâlâ daha o öğretmenimle konuşurum.
Annemdi🙄 okulda da beraberdik evde de. Önceden kardeş istiyor musun diye sorduklarında cevabım hayır olurdu ama okula başladıktan sonra her günümün her saati annemle geçtiği için artık sıkılıyordum artık anneme ben kardeş istiyorum dediğimde annemlerin cevabı hayır olmuştu ilkokul bitti, ortaokul bitti, lise 2 ye kadar yanlarındaydım sonra anneannemin yanına gittim. Orada daha çok mutluydum sonra üniversite falan derken büyüdük işe girdik hayata atıldık 😊
Evet o gözle bakılıyor fakat insan bir zaman sonra bıkıyor annemin ilk ve tek çocuğu olduğum için sürekli gereksiz bir evham vardı bana aman kızım dokunma aman kızım yapma aman kızım koşma kafanı vurursun diyip hareket etmemi enerjimi atamamama sebep oluyordu.
Serdar emre acar. Hocamı çok severdim ama bir gün bana çok büyük haksızlık yaptı. Haksızlıktan sonra tekrar hocamı sevmeye devam ettim ama büyüdükçe o kazık kadar olan adamın tam bir empati yoksunu olduğunu fark ettim.
Aklıma geldikçe bile kötü oluyorum. 6 yaşında ve maddi durumu iyi olmayan kız çocuğunun neden hiçbir hata yapmadığı halde onca insan önünde onurunu kırdın.
Hiç sevmezdim. İlk 3 yıl doğru düzgün bir eğitim almadım. Lise 2 den sonra kendimi toparlayabildim o da dershane hocaları sayesinde. Dershane hocaları daha çok ilgileniyor öğrencilerle. Okuldaki hocalar tek amacı dersi anlatıp gitmek. Ve okuldaki hocalarim sorunlu tiplerdi.
Valla ben onu severdimde o bizi seviyormuydu bilmiyorum sınıftayken donuna işemeler kütüphanede donuna sıçmalar hergün birini şikayet etme sanırsın okulumuzda tuvalet yok yani diğer sınıflarda olmayan şeyler bizde vardı resmen yani sonunda kurtuldu kadıncaz bizden :d ismi Nihaldi ilkokul öğretmenimin : }
Severdim. Nazan öğretmenim vardı. Arada sert davransa da, çok iyi birisiydi. Onu en son 2 yıl önce mezun olduğum okula ziyarete gittiğimde gördüm. Önümüzdeki seneye pandemi inşallah biterse ziyaret edeceğim. Aynı zamanda sevgilim olursa, sevgilimi tanıştırmak isterim.
Evet dayak 🤣hatta hiç unutmam Z mi Y mi ne o harfi yazamıyorum diye dayak yiyip okuldan kaçtım bizimkiler tekrar okula götürdüler ikinci ise 7*7 kaç olduğunu bilmiyorum diye dayak yedim
O benim hayatımda gördüğüm en güzel model erkekti. Hem eşine, hemde bize o kadar iyi bir aile oldu ki. Çocukları gibi severdi bizi. Zaten bizden başka hiçbir sınıfı 5 sene idare etmemiş. Sınıfı susturmak için bana Büşra ayağımı sıraya atacağım sakın korkma derdi 😂😂
Üni mat ogretmenini ne akilsa ilk okul ogretmeni yapmişlar oda akilli durmayan ogrencilerin kafasini inanmassin tahtaya vuruyordu manyağin tekiydi onun yuzunden üçuncu sinifta ogrendim okuma yazmayi
Adını hatırlamıyorum. Kâh yanlışlıkla, kâh kasten yaptığım hata ve kötülükleri aşağılayarak, sınıfta utanç verici duruma düşürerek karşılayan bir hocaydı. Ben de henüz 1. sınıf öğrencisi idim.. güzel günler değildi.
İbrahim Şahin, çook severdim o da beni severdi sağolsun.😄 Çok güzel akordiyon çalardı, haftanın belli bir günü bir dersi buna ayırırdı. İyi bir öğretmendi kısacası.
Seviyordum, ismi Gökçen Taleydi, pek sert sayılmazdı ama bir gün bize sırayla cetvelle vuruyordu sınıfın en çalışkanına çok hafif vurmuştu o günden beri gıcığım kendisine emdmdj
2 ye kadar çok iyi biriydi. Hep çalışkan olduğum için de gözüne girmiştim tabii. Ama 3. sınıfta yeni bir öğretmen gelmişti. Ben de sessiz sakin olduğum için calışkanlıgımı gösterememiştim. Bu yüzden beni çok tembel biri olarak biliyordu ve ben de psikolojik olarak kötü yaramazlıklar yapıyordum bu yüzden hep bana kiziyordu
O beş yıl içerisinde de beş tane hoca geldi geçti ama içlerinde en ibnesi her zaman severek taktığım tokaları matematik sorusu çözemedim diye kafamda kırardı. Hüsran yani!!
İlkokul öğretmenim ateistti. Allaha illa Allah demenize gerek yok tanrı diyin gibi cümleler kurardı. İlkokulda 4 defa öğretmenim değişti hiçbirini tam sevememiştim.
Evet çok severdim çok tatlı bir kadında adını soyadını bile unutmadım :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlk okul zamanlarımda durumumuz iyi olmadığı için sürekli benimle uğraşan bir öğretmenim vardı Sürekli beni hiç sevmezdi durumunuz iyi olmadığı söyledigim halde benden para isterdi ve sinifta zihinsel engelli bir çocuk vardı Sürekli recep ivedik gibi takılır derste geğirir ona güldüğüm için öğretmenim sürekli bana ceza verir çok kötü kulaklarımdan çekerdi orta okula geçince de kalp krizinden vefaat etti allah rahmet eylesin
İlk 2 yıl bir öğretmenimle geçti kesinlikle öğretmen olmaması gereken biriydi hala bile aklıma geldikçe acaba şimdi de bize kötü davrandığı gibi şu anda öğrencilerine de öyle mi diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Severim. Annem gibidir. Hala da görüşürüz. Eksik olmasın.
Iyi kadindi sanki, ama matematik yapamadigim icin beni sinifta rezil ederdi. Disim cikinca ben zaten anlamistim bi gariplik vardi hih, diyodu bana anlima vururdu , sevmezdim