Torpille işe girmek konusunda kararsızım?

Hayallerimi süsleyen bir meslek var. Bu mesleği elde edebilmek için çok fazla çabalıyorum. Yabancı dil öğrendim, yurt dışına çıktım, birçok sertifika aldım. Bölümünü okudum ve 3 ortalama ile mezun oldum. Fakat torpilin yoksa işe alınman oldukça zor. Ben kendim için elimden geleni yapıyorum ve şu an mezunum ve işsizim. 22 yaşındayım. Eğer bu iş olmazsa tekrar üniversite sınavına hazırlanmam gerekicek. Aynı stresler vs. maddi ve manevi yorulacağım ve hayalimdeki işi yapamayacağım. Fakat torpil işe girme fikri vicdanımı çok rahatsız ediyor, belki benden daha iyi birisi ve bu iş için benim gibi yıllarını verdi, maddi manevi çok şey verdi ama hakkını gasp etmiş olacağım.. bundan da emin değilim öyle bir referans sitemi var ki doğru olan nedir , ne yapmak gerekiyor bilemiyorum. Bir yanda hayalimin mesleği, yıllarımı verdim kendimden çok şey verdim ama torpil yoksa elenme ihtimalim yüksek ama öte yandan birinin hakkına girme ihtimalim, haram lokma yemek... arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? Hangi meslek olduğunu sormayın lütfen.
Torpille işe girmek konusunda kararsızım?