Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin ;(?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 21 yaşındayım. Ben 5 ay öncesinde sınava hazırlanmaya başladım ve gayet iyi ilerledim şu an da deneme çözdüğümde de gayet iyi geliyor. Türkçe, sosyal bilimler, edebiyat, fen hepsi fulle yakın geliyor. Hukuk fakültesi istiyorum ama matematiğim yetersiz ve bu önümdeki zaman matematiği halletmek için yetersiz. Ailem baskı yapıyor sınava hazırlanmadan önce hep bir işe gir çalış diyolardı bu şekilde aşıladılar evimde eğitime dair ne bir destek ne de bir konusu hiçbir zaman geçmedi arkadaş ortamım çok kötüydü ama hiçbir zaman birine uymadım. 20 yaşıma kadar çalıştım fakat bu sene bir anda içime sınava hazırlanmak duygusu geldi. Sınava 1,5 ay var. Netlerim bu kadar iyiyken hayalimdeki meslekten matematik için vazgeçmek istemiyorum. Mezuna bıraktım kararımı böyle verdim ve 1 senem var. 35 yaşlarıma kadar üzüleceğime biraz daha dişimi sıkmam gerektiğini düşünüyorum ama annem neresi olursa oraya git kafasında. Ben öyle değilim hukuk fakültesi istiyorum ve netlerim fulle yakın gelirken bu netleri sözel bölüme giderek harcamak istemiyorum. :( yanlış mı yaptım bu kararı vererek. Sizce 1 sene matematiği 28 30 netlere getirmek için ve hukuk kazanmak için yeterli mi? Diğer derslerim zaten çok iyi İstanbul gibi iyi üniye gidebilirim. Kimse destekçim değil kendi başımayım ve bu yol çok zor. Sizce yapabilirmiyim arladaşlar? ;(
Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin ;(?