YDS'den 70 civarı almıştım, gerçi iki yıl geçti sınava gireli. Şimdi IELTS'e hazırlanacağım ama birkaç kursla görüştüm hepsi özel derse yönlendiriyor. Siz nasıl bir eğitim önerirsiniz?
IELTS sınavına hazırlanabilmem için bir eğitim önerebilir misiniz?
Ben de seneye için YDT'ye hazırlanıyorum şimdiden. Birileriyle İngilizce konuşarak kendini geliştirebilirsin. Youtube'tan videolar izleyebilirsin. Eğer İngilizce konuşmak istersen beni ekleyebilirsin. Hersey gönlünce olsun ve hayatımda başarılar dilerim. Umarım istediğin puanı alırsın.
Eğer “Akademik kariyerim için önümdeki tüm engeller kalksın, iş hayatında peşimden koşmayan kalmasın!” diyorsanız yapmanız gereken tek şey IELTS’ten yüksek bir puan almayı başarmak!🎉 IELTS’in birçok ülkede geçerliliği olan bir sınav olması bir yana, nereye giderseniz gidin önünüzdeki tüm kapıları da açacak bir anahtar olduğunu bilmelisiniz.
Peki IELTS’ten ihtiyacınız olan puanı nasıl alabilirsiniz? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız okumaya mutlaka devam edin. Çünkü size harika bir İngilizce eğitimi önereceğim!🤩
Open English sayesinde İngilizce’de artık imkansıza yer yok!
Open English diye yazılır IELTS kazandıran diye okunur😍
Open English tüm İngilizce seviyelerine uygun olarak ister akademik ister günlük isterseniz de mesleki eğitim alabileceğiniz bir online İngilizce kursu.🤩 “Evde İngilizce öğrenmek işe yarar mı?” diye düşünebilirsiniz. Ancak Open English, bu konuda gerçekten olmazları olduran bir eğitim bence. Nereden mi biliyorum? Size bir gün Yönetici olma hikayemi anlatırım.😂
Open English’te zaman kaybına yer yok!💪🏼
Open English’e kayıt olduğunuzda seviyenizi belirlemek için bir sınav yapılıyor ve eğitiminize size en uygun seviyeden anında başlayabiliyorsunuz. Benim en sevdiğim özellik bu oldu açıkçası. “Yeterli kişi sayısını bekliyoruz, eğitimler 3 hafta son başlıyor…” gibi erteleyici hiçbir faktör yok, Open English sayesinde hayallerimize daha yakınız anlayacağınız.🤩
Aradığınız her şey burada!🤩
Open English’te birçok akademik İngilizce sınavına uygun eğitim programı bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey hangi eğitimi istediğinize karar vermek. Çünkü burada değişmeyen tek bir şey var, alacağınız eğitimin kalitesi.🎉
Hala mı bekliyorsunuz?
Geleceğinize bir adım daha yaklaşmak istiyorsanız bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. Her şeyde oldukları gibi bu konuda da oldukça hızlılar.💙 Hazırsak bir de size güzel bir haber veriyorum, Open English’te şu an “2 Al, 1 Öde” kampanyası var! Bence birlikte İngilizce öğrenmek istediğiniz kişiyi aramak için bundan daha doğru bir zaman olamaz.🤩
Bu merete girmem lazım benim de. Abi sınav ücreti de yüksek, 1500 lira civarı bir giriş ücreti var. Kapsamlı bir sınav, bir gözetmen olmadan hazırlanmak çok da doğru gelmiyor bana işin aslı, çünkü külfetli.
Ama 9000 de yüksek bir sayı olmuş, bakayım ben de araştıracaktım zaten, birşeye rastlarsam yazarım buraya.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet gerçekten sınav ücreti çok yüksek, euro bazlı olduğu için sürekli artıyor. Öylesine giremem o sınava. Öncesinde hazırlanmam lazım. Bir rehber kesinlikle iyi olurdu ama iki üç kursla görüştüm hepsi özel derse yönlendirdi. Ve fiyatlar bu şekilde. İmkanım zamanım olsa maltada dil kursuna gidersin o parayla
Bir site vardı, native hocaların olduğu, online ders verilen. Ama adını hatırlayamadım, onu bulmaya çalışıyorum, hatırlayabilirsem inşallah onu bir araştırırsın.
başarının devamını tüm kalbimle diliyorum her zaman soru cevap çözmelisin ve hem özel ders birde etütlere katılmalısın kurslara muhakkak gitmelisin ama en önemlisi bunu başaracağına önce sen kalbinle inanacaksın ve her şey güzel olacak senin için
Benim arkadaşım da bu sınava hazırlanıyor. Dili gerçekten çok iyi ve geçmiş sınavların çok da zor olmadığını söylemişti ama gerçekten hep ezber yapıyor ve 3 senedir yabancı dil kurslarına gidiyor umarım herkes hedefine ulaşır
Eğer imkanınız varsa kesinlikle yurt dışı eğitim programları aracılığıyla konuşma diline hakim olabilirsiniz. Diğer yöntemler ile belki notunuzu arttırmak mümkün olur ama pratikte bir işe yaramaz..