İngilizce seviyem B1. Daha önce Erasmus yapmıştım biraz orda geliştirdim ama yeterli değil bu sınav için. Hatta bazen A2 bile çıkıyor. Hemşireyim atandım ama İngiltere, Amerika gibi ülkelerde yaşamak istiyorum.9 üzerinden 7 istiyorlar sınavda. Bu sınav hakkında bilgisi olan, ya da ingilizcesini geliştirmiş olanlar varsa yardım edebilir mi? Kursa gitmeye vaktim olmuyor , kendim çalışmam lazım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayni durumdayiz hemsirelik okuyorum b1 seviye ingilizce var ve ingiltereyi dusunuyorum. peki ingilterede calismak icin yeterli arastirmayi yaptin mi?
Biraz yaptım tabi ama önce bu sınavı geçmem gerekiyor o yüzden öncelikle bunu halletmeliyim. Genel olarak hemşireler yüksek maaş alıyor.7800 sterlin. Ev kiraları biraz yüksek ama merkezden uzaklaşınca düşüyor. Tabi bunlar Londra için geçerli. Sadece ingiltere değil diğer ülkeleri de düşünüyorum. Sen mezun musun?
Henuz 2. Sinifim bencede dil olmadan hicbir turlu olmaz once onu halletmek lazim. ben simdilik youtubedan intermediate videolari izliyorum. mezun olacagim zaman ileri duzey kurslara yazilicam. sende oyle yapabilirsin. sonucta b1 demek henuz cunle yapilarini tam oturtamais demek bunu ders videolarindan halledebiliriz.
O sınavdan 7 almak için en az 1 sene boyunca her gün 8 saat çalışman lazım ki yine de garanti değil... Zaten tavan puan 9, 10 değil...
1 sene diyorsun ama benim zaten bir alt yapım bilgim var.1 sene çok fazla. Kurslar bile 3 ayda hallediyolar. Taktik meselesi
Ben de aynı şeyi istiyorum. Hemşireyim, a2 anca var. Ama Avustralya istiyorum, TOEFL 70 kabuk ediyor orası
ielts daha yaygınmış. Bir de Avustralya için denkliğimiz yokmuş yani bizim diplomamızı kabul etmiyorlar.2 sene daha okursak orda o zaman olabilir. Mail atmıştım bir şirkete
Amerika da öyle ama
ingiltere ve avrupa kabul ediyor
Ben orada yaşamak istemiyorum ki, yüksek lisans yapıp gitsek?
orda yapacaksan olabilir
Bir bakacağım
Amerikada her eyalet icin farkli. teksasta denklik problemi olmuyormus mesela. baska hangi eyaletler kabul ediyor arastirmak lazim
@oylesine343 evet teksasta 7 değil 6 ile kabul ediyor daha rahat bu konuda
udemy gibi kurs sitelerinden yardım alabilirsin ama profesyonel bir desteğin yerini tutmayabilir. bunların kitapları oluyor d&r gibi yerlerde ama biraz pahalı maalesef.
Kitapları almam sıkıntı değil de anlamadığım şey seviyemi yükseltip mi sınava hazırlanmalıyım, yoksa direk hazırlanmalı mıyım
ingilizce altyapinin cok iyi olmasi lazim 7 icin
yani ne yapmalıyım? Sorum buydu ama
Aylarca bbc radio dinleyip makale okuyup kelime ezberle. Akademik olsun
peki seviyemi mi yükseltiyim yoksa direk sınava mı çalışayım?
Ben readingden bi deneme yaptim. 3,5 aldim. Sonra 1 yil bu dediklerimi yaptim. Reading 7 oldu ama overall 6
İşte hepsinin 7 olması gerekiyor. Ayrı ayrı vakit ayırmak lacım tüm bölümlere