Eğitim & Kariyer Sokağa çıkma yasagında iş görüsmesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cikma yasaginda iş göruşmesine gideniniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Sokaga cikma yasaginda işe gidilmez bunu anladım👍 ondan dolayı soruya kendinizce cevap verebilirsiniz 👁👄👁 siz neler yapıyorsunuz gibi Sokağa çıkma yasagında iş görüsmesi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Saat 5 olmadan git, 5 olmadan gel sorun olmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yasak var tereddütluyumde Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl benim zaten bi işim var.. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ne işi acaba? Yorumla t4yFun40 +1 yıl AFAD'da çalışıyorum memur.. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl başvuru yaptınız kpss yi mj kazandınız? Yorumla t4yFun40 +1 yıl hayır ben dayımla görüştüm dayımda AFAD müdürünü aradı tamam gelsin başlasın dedi torpil le girdim yani.. Yorumla Soran +1 yıl Abovvv abi bizede ayarlasana 😂😂😂 oranın işi nasıl iyi mi neler yapıyorsunuz Yorumla t4yFun40 +1 yıl nerde yaşıyorsun sen.. Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla t4yFun40 +1 yıl İstanbul ak parti kazanmadı chp kazandı benim dayım ak partili olduğu için zor kardeşim.. Yorumla Soran +1 yıl 😂 yani akpartili bi yere mi gitmem lazim abi 😂😂😂 Yorumla t4yFun40 +1 yıl evet.. Yorumla Soran +1 yıl Aga be... Yorumla Soran +1 yıl Maaşında yatıyordur şimdi senin aga be Yorumla Soran +1 yıl Kolay mı işiniz Yorumla t4yFun40 +1 yıl ne mezunusun sen.. Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cezayı yersin ben maç izliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gitmicem zaten 😂😂 Yorumla
djhdhb Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sakın gitme büyük yer değilse 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Büyük bir restorant ama işte yürume mesafesi değil Yorumla djhdhb +1 yıl Gitme ceza yiyebilirsiniz ya da kötü bisey yapabilirler heryer kapalı ne gorusmesiymis Yorumla Soran +1 yıl Kötü bi yerde değil ama bu yasakta restorant işliyor ya kurye felan öyle bi yer Yorumla djhdhb +1 yıl Hımm çok uzaktı evine Yorumla djhdhb +1 yıl Cok uzakmi evine Yorumla Soran +1 yıl Evet uzak biraz ama gitmicem zatrn Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
Pembe_PRENS Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Gitme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Restorant işi Yorumla Pembe_PRENS +1 yıl Olsunn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saat 5 olmadan git, 5 olmadan gel sorun olmaz.
Yasak var tereddütluyumde
benim zaten bi işim var..
Ne işi acaba?
AFAD'da çalışıyorum memur..
Nasıl başvuru yaptınız kpss yi mj kazandınız?
hayır ben dayımla görüştüm dayımda AFAD müdürünü aradı tamam gelsin başlasın dedi torpil le girdim yani..
Abovvv abi bizede ayarlasana 😂😂😂 oranın işi nasıl iyi mi neler yapıyorsunuz
nerde yaşıyorsun sen..
İstanbul
İstanbul ak parti kazanmadı chp kazandı benim dayım ak partili olduğu için zor kardeşim..
😂 yani akpartili bi yere mi gitmem lazim abi 😂😂😂
evet..
Aga be...
Maaşında yatıyordur şimdi senin aga be
Kolay mı işiniz
ne mezunusun sen..
Cezayı yersin ben maç izliyorum
Gitmicem zaten 😂😂
Sakın gitme büyük yer değilse
Büyük bir restorant ama işte yürume mesafesi değil
Gitme ceza yiyebilirsiniz ya da kötü bisey yapabilirler heryer kapalı ne gorusmesiymis
Kötü bi yerde değil ama bu yasakta restorant işliyor ya kurye felan öyle bi yer
Hımm çok uzaktı evine
Cok uzakmi evine
Evet uzak biraz ama gitmicem zatrn
Neden ki
Gitme
Restorant işi
Olsunn