Bunların atanması zor ama illa birini olacaksa kimya ya da biyoloji iyi. Fakat sen yinede ya sağlık, cocuk gelişim vs. seç önü açık olanlardan boşuna okuma da sonunda pişman olursun.
sadece felsefenin değil, hiçbir branşın ataması yok artık neredeyse. bilgisayar mühendisliği de çok iç açıcı değil bu dönemde. dijital oyun tasarımı gibi bölümlere bak derim. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunların atanması zor ama illa birini olacaksa kimya ya da biyoloji iyi. Fakat sen yinede ya sağlık, cocuk gelişim vs. seç önü açık olanlardan boşuna okuma da sonunda pişman olursun.
Maalesef yazdığınız tüm bölümlerini yıllık atama kontenjan sayıları düşük.
kimya ve biyoloji derken kimyagerlik ve biyologlugu kast ettim hangi bölümleri önerirsin peki
Mezun sayıları fazla olduğu için iş bulabilme imkanın, kendini geliştirme düzeyin ile doğru orantılı
Bence geleceği olan bir bölüm oku. Hiçbirinin ataması yok sonra üzülürsün
Tesekkürler hangi bölümleri önerirsin
Atamaları zor diye biliyorum özellikle tarih ve coğ. Baya zor.
Atanma-İlgi grafiği çiz kendince ona göre karar ver :D
Hangisine daha çok ilgin varsa
Coğrafya
Bunlar çok zor atanıyor.
bilgiseyar mühendisligi ile mimarlık nasıl
Gelecek dijitalde oraya yönel
Hiçbiri
hangi bölümleri önerirsin billgiseyar ve kimya mühendisligi nasıl birde mimarlık
Mimarlık
tesekkürler
Biyoloji
hiçbiri:(
önerebilecegin hangi bölümler var
att veya radyoloji
att çok yorucu olurr
hiçbiri.
Hangi bölümleri önerirsin
dijital alanda iş yapabileceğin teknolojiyle iç içe olan bölümlere yoğunlaş derim. felsefe öğretmeniyim ben.
bilgiseyar mühendisligide düşünüyodum düşünmeyede devama ediyim felsefenin ataması yok ataması olsa yazardım
sadece felsefenin değil, hiçbir branşın ataması yok artık neredeyse. bilgisayar mühendisliği de çok iç açıcı değil bu dönemde. dijital oyun tasarımı gibi bölümlere bak derim. :)
tamam tesekkürler