Eğitim & Kariyer İşverenler neden konuşmayı bilmiyor? muhattabibenmiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nereye gittiysem tüm patronlar aynıydı tabii farklı olanları da vardır. Facebookta ilan gördüm mesaj atın diyordu. Konuşmaya bak. Güncellemeler+1 yıl Lütfen işveren olmak için okul okuma şartı getirilsin 😂 İşverenler neden konuşmayı bilmiyor? Cevapla Facebook Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MertayKılıç Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Offff çıldırmamak elde değil ya şu tipler iş veren ve çalışanları birikimli düzgün kişiler oluyor hayattan soğuyorum 0 2 Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Cidden öyle kesin kendisi ilkokul mezunudur ama üniversite mezunu arıyor Yorumla MertayKılıç +1 yıl Ooo o kesin zaten, bir de arkadaş ortamlarında hava atmayı çok severler ben okumadım ama elemanlarım üniversite mezunu okumak boş falan derler Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı. ashjgdfasdjas müşteriyle nasıl konuşuyorlar acaba 2 gram kelime haznesi var herhalde 0 2 Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Çalışanları konusturuyordur 😂 Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Daha iyisini bulursun ya raad ol Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Adam agzını kiraya vermiş dhfg 0 4 Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl hahahaha konuşmak için para istiyordur belki Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl Totosu kalkık biri sanırım oda olabilir Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Bencede öyle cildiricam artık nereye gitsem aynı tipler Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl İki kelimeyi bir araya getiremezler ama patrondurlar üzme kendini anlıyorum seni bende sözleşme bile imzaladım işe girdim çalışamadım Türkiye bıktırıyor her türlü Yorumla
ÖzelBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hm cahillendim 0 10 Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Allah adamın çalışanlarına sabır versin 😂 Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Patronların çoğu böyle Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Hiçbir şey bilmeyen insanlarda para olması da ayrı komik Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Bulamadınmı ya iş felan Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Yok bulamadım pandemi var daha zor zaten çoğu patronda böyle Yorumla ÖzelBirey +1 yıl üni bitirdinmi bari Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Yok lise mezunuyum Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Çokda önemli değil tabi.Bide tecrübeli eleman arıyorlar onuda unumamak gerek Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Doğru çoğu yer tecrübeli arıyor Yorumla ÖzelBirey +1 yıl 100 tanesinin 100 tanesi öyle Yorumla
qraks Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Komik. 0 1 Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Bana artık komikte gelmiyor. Bunlar nasıl işveren diye düşünüyorum Yorumla
Fikredkitman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hepsi babadan arsası olan cahil cühela tipler 0 2 Yorumla muhattabibenmiyim +1 yıl Kesin ama bir o kadar da egolu duruyor Yorumla Fikredkitman +1 yıl Hayatta hiçbir zorlukla karşılamamış tipler normal fakirlik nedir bilmezler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Offff çıldırmamak elde değil ya şu tipler iş veren ve çalışanları birikimli düzgün kişiler oluyor hayattan soğuyorum
Cidden öyle kesin kendisi ilkokul mezunudur ama üniversite mezunu arıyor
Ooo o kesin zaten, bir de arkadaş ortamlarında hava atmayı çok severler ben okumadım ama elemanlarım üniversite mezunu okumak boş falan derler
ashjgdfasdjas müşteriyle nasıl konuşuyorlar acaba 2 gram kelime haznesi var herhalde
Çalışanları konusturuyordur 😂
Daha iyisini bulursun ya raad ol
Adam agzını kiraya vermiş dhfg
hahahaha konuşmak için para istiyordur belki
Totosu kalkık biri sanırım oda olabilir
Bencede öyle cildiricam artık nereye gitsem aynı tipler
İki kelimeyi bir araya getiremezler ama patrondurlar üzme kendini anlıyorum seni bende sözleşme bile imzaladım işe girdim çalışamadım Türkiye bıktırıyor her türlü
Hm cahillendim
Allah adamın çalışanlarına sabır versin 😂
Patronların çoğu böyle
Hiçbir şey bilmeyen insanlarda para olması da ayrı komik
Bulamadınmı ya iş felan
Yok bulamadım pandemi var daha zor zaten çoğu patronda böyle
üni bitirdinmi bari
Yok lise mezunuyum
Çokda önemli değil tabi.
Bide tecrübeli eleman arıyorlar onuda unumamak gerek
Doğru çoğu yer tecrübeli arıyor
100 tanesinin 100 tanesi öyle