Benim abim boş zamanlarında karikatür yapardı çocukken ve çok yetenekliydi. Hatta bir karikatürünü panoya asmış. Okuldaki bir öğretmeni onu rezil etmiş sınıfta. Derslerinizle ilgilenin böyle saçma sapan şeylerle uğraşmayın boş adam olmayın, bunlar size ekmek yedirmez adam olun demiş. Herkes abime bakmış. Abim de utanmış. Bir daha ne zaman abimi karikatür yaparken yakalasa hoca, abimi aşağılarmış test çöz bunlarla uğraşma adam olamayacaksın dermiş. Sınıftakiler abime gülmüş. O da artık utancından karikatür yapmayı bırakmış. Şimdi okudu meslek sahibi oldu ama artık karikatür yeteneği yok olmuş yapmıyor.
Diğer abim de çocukluktan beridir mühendislik yatkınlığı vardı. Her türlü makinenin içini merak eder açar inceler bozardı yapardı. Boza boza yapmayı da öğrenmişti. Duvarda saat bile görse nasıl çalıştığını merak eder araştırır sonra içini açar bakardı. Elektronik şeylere bayılırdı.
Sonra sınavda öğretmenlik kazandı, bana bir yıl daha verin ben mühendislik kazanırım dedi ama babam izin vermedi öğretmenlik okudu.
İkisi için de üzülüyorum.
Diğer abim de çocukluktan beridir mühendislik yatkınlığı vardı. Her türlü makinenin içini merak eder açar inceler bozardı yapardı. Boza boza yapmayı da öğrenmişti. Duvarda saat bile görse nasıl çalıştığını merak eder araştırır sonra içini açar bakardı. Elektronik şeylere bayılırdı.
Sonra sınavda öğretmenlik kazandı, bana bir yıl daha verin ben mühendislik kazanırım dedi ama babam izin vermedi öğretmenlik okudu.
İkisi için de üzülüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer