ilahiyatçı ebubekir sifil, katıldığı bir youtube kanalında da “ideal bir eğitim için öğrencilerin başının kapalı” olması gerektiğini söyledi. “insan beyni belli bir sıcaklığa ulaşınca ideal çalışır” diyen sifil, tezini ingiltere’de bir profesöre dayandırdığını öne sürdü.
“derste öğretmen ve öğrenci aynı izada oturacak. kız ve öğrenciler ayrı ayrı olacak. erkeklerin de kızların da başları kapalı olacak. araştırmalarımız bize gösterdi ki insan beyni belli bir sıcaklığa ulaşınca ideal çalışır. ders böyle yapılmalı” sözlerini söyledi. Araştırmalarıma göre, o sıcaklık beyin nöronları çalışırken oluşan doğal sıcaklık, yani düşünmek beynin kıvrımlarını harekete geçirerek anlama ve kavramayı geliştirir. Beyin serin kalması gereken çok önemli bir organdır. Fiziksel ısı sadece beynin kendisini soğutması için çaba harcamasına sebebiyet verir ve vücudu strese sokar.
Öğrencilerin başı kapanırsa beyni ideal mı çalışır?
Dkdkdjdkdjdkd baş örtüsüyle zeka doğru orantılı olsa dünyanın en gelişmiş ülkeleri Arap ülkeleri en başarılı kadınları Arap kadınları olurdu hojjjaaa boş yapma.
Açıklama kısmındaki ilk cümle zaten ne kadar aptalca ve bilime ters, g*tten uydurulan element olduğunu belli etmişti. Ya ben sövmek istemiyorum. İstemedikçe böyle geriz*kalılarla karşılaşıyorum. ********************************(Bu kısma aklımdan geçenleri yerleştirdim.) Sonra diyorlar ki insanlar neden dinden soğuyor? Neden ateist sayısı arttı? Al işte bu söylenenler buna çok net cevabı veriyor. Ya seni İngiltere'de destekleyen profesürü ************. Bu adamın beyni kendi tezine göre fazla ısınmış. Geçenlerde ölen fesli bir lavuk vardı. Adı aklıma gelmiyor. Işıklar içinde uyuyacak kendi inancına göre. En çatır çatırından. Bildiğin o kişi ya. Şimdi bu kişinin tezini o kadar ciddiye alamadım ki, aksinin ispatını izah etmekle uğraşmak istemiyorum. Sadece "mantıksız" diyecek olsam fazla bile özen göstermiş olurdum.
Amaç uyduruk dinlerine insanları bir adım daha yaklaştırmak şapka giyelim desen yok der şapka gavur icadı illa ki takke sarık ya da başörtüsü takacaksin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunu söyleyen profesör doktor Ebubekir Sifil! Peki sen kimsin? Makamın, mevkin, yazdığın kitaplar, makalelerin? Bunu b*k yiyen profesör Celal Şengör söylese hülooooğğğğ deyip alkışlarsınız. Boş beyinler sizi.😏
@LiberalDeist yahudilerde kız ve erkek okulları ayrı, iki kısmın da başı örtülüdür kardeşim. Sebepleri ise diğer tüm milletlerden daha ileriye gidebilmek için kafa karışıklığına ve ruhsal bozukluğa izin vermemek, hayatı yalnızca eğitime ve gelişmeye adamak. Elbette herkes aynı değil.