Eğitim & Kariyer Yazısı güzel olan biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi hocamız bir ödev verdi ve 2 sayfa yazıyı a4 e geçirmem gerekiyor ama benim yazım çok kötü ondan hoca okuyamaz rica etsem şu altta bulunan 2 sayfayı a4 e geçirip bana atabilir misiniz lütfen? Yazısı güzel olan biri var mı? Cevapla Ödeme Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ulen aynı soruyu dün ben yazdım bir arkadaş yazdı sadece. Kız yazınca mezardan çıkıp yardım ediyonuz djıfkdkdjsjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şansına küs tatlım 😂😂 Yorumla darknessfalls +1 yıl Küstüm Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl yazım güzeldir yazarım ama bunu size nasıl ulaştıracağım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Siz bitirdikten sonra bana söyleyin ben size özelden yazıcam Yorumla UgROzcN +1 yıl yarın öğleden sonra olurmu Yorumla UgROzcN +1 yıl acil mi Yorumla Soran +1 yıl Olur tabi Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yazım kötü bahanesiyle, ödevi bize yaptıracak chakal senii 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazı kötü olmasaydı böyle birşey istemezdim mecbur kaldım 😔😕 Yorumla
clelia Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Hemen atıyorum canım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisin çok teşekkür ederim ya bitirdiğin zaman söylermisin sana özelden yazıcam. Yorumla
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Ben yazabilirim ama kabul eder mi ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Siz yazın yazdıktan sonra bana haber verin ben size özelden yazıcam Yorumla saffet446 +1 yıl şu an olmaz ama Yorumla Soran +1 yıl Tamam yarın gün içerisinde yazarsanız çok sevinirim Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 835 cevap paylaştı. Buradakiler de çoktan razı :D 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Elim ağrıyor şansına küs :D 0 0 Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yazdım bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar hızlı yazmış olmazssın 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ulen aynı soruyu dün ben yazdım bir arkadaş yazdı sadece. Kız yazınca mezardan çıkıp yardım ediyonuz djıfkdkdjsjs
Şansına küs tatlım 😂😂
Küstüm
yazım güzeldir yazarım ama bunu size nasıl ulaştıracağım
Siz bitirdikten sonra bana söyleyin ben size özelden yazıcam
yarın öğleden sonra olurmu
acil mi
Olur tabi
Yazım kötü bahanesiyle, ödevi bize yaptıracak chakal senii 😀
Yazı kötü olmasaydı böyle birşey istemezdim mecbur kaldım 😔😕
Hemen atıyorum canım.
Ciddimisin çok teşekkür ederim ya bitirdiğin zaman söylermisin sana özelden yazıcam.
Ben yazabilirim ama kabul eder mi ki
Siz yazın yazdıktan sonra bana haber verin ben size özelden yazıcam
şu an olmaz ama
Tamam yarın gün içerisinde yazarsanız çok sevinirim
Buradakiler de çoktan razı :D
Elim ağrıyor şansına küs :D
Gizli profilsin nasıl atcaz
Yazdım bile
Bu kadar hızlı yazmış olmazssın 😂😂