AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iki üniversite
Ege üniversitesi/ Ankara üniversitesi
O nasıl oluyor ya sjsjjsjs
Güzel oluyor :)
Mary Washington Eagles
Hiç güleceğim yoktu valla
sebep
Canım ya benim orda okuduğumu yorumda görüp aynını uniyi yazman komik de ondan
Ne alaka knk ben de oradayım sitede tek sen mi orada okuyorsun
Tek ben değilim de orda hiç turke rastlamadim. Okay diyelim ki tesadufen ayni uniden 2 kişi bu soruda bulusdu, en sevdiğin ders ve hoca kim?
en sevdiğim hocam Josef Souza
en sevdiğim dersler matematik ve programlama
Ajhahahaha okulda öyle bir hoca yok yalanci
neredn bilion sen hangi bölümdesin bakalim
Ben politika da sen bi def ol git ya sapık misin nesin yalan söylüyorsun mal
ben de endüstri mühendisliği okuyrum ağzını topla yırtarımm bak
Ay bi def ol git ya uğraşamayacağım iqsüz
kes ulan
Ayrıca hiç bir umwli senin bu mahalle ağzınla konuşmaz cahil varoş
diyene bak kezbann gibii konuşuyor
Lugatım karşımdandı kişiye göre değişir
Ki*
iyi tamam gerçekleri açıklıyorum atatürk ünideyim al dghdhd
Okulumu sevmiyorum ondan reklamını da yapmıycam😂
Niye ya ahahahaha
Öyle 😂 çekmediğim rezillik kalmadı öğrencileri ayrı kıl kendi ayrı birlik sıfır hocalar arasında yönetim arasında öğrenciler arasında
Sjahshhshshsh
Unisinden utanan da ilk kez görüyorum galiba hahahha
😂😂Utanmak değil de sevmiyorum bunu da belirttiğim için adını vermeyeyim. Tamamen öğrenci düşmanı bir üni
Boğaziçi falan mı sjsjshs
Boğaziçi değil ama o da İstanbul da tek söyleyeceğim 2010 açılışı onun için çoğu kişinin adını duymadığı bir kısmınında eskiden yerinde özel okul olduğu için özel sandığı bir okul
Ama hep devletti
Yaa bu ne anlat bakalım gibi ahajshsh bulmaca çözüyoruz sanki merak etme zaten o uniyi tanıyan her kes anlamıştır hangisi olduğunu ahahahaha
😂Onlarda biliyordur b. k gibi olduğunu. Birinci sınıf ikinci dönemim okulum evimden 2.30 saat uzaklıkta ve sınıfın geneli böyle pazartesi sabah 8.30 a der koymuşlar diğer ders akşam 5.30 ta eve gitsen gidemiyorsun okulun etrafı full mahalle düzgün pastahane yok sinema salonu eğlence merkezini bırak ki toplu taşımadan indikten sonra bir 40 dakka yürüyorsun zaten okula her şekilde anca sahile iniyorsun çok lanet işte
Onun haricinde birinci sınıfta bilgisayar derslerini hep uzem aldık bir de ne öğrenelim okulda hukukçular için özel bilgisayar sınıfı açılıyor biz insan değiliz zaten
Pardon, Sağlık Bilimleri Üniversitesi mi?)
Eğitim fakültesindeyim alan dersinden çok eğitim dersi gördüm ama öyle böyle değil boş boş ders koyuyorlar. Yetmiyor ödev yap vizelere kadar bez vize gir final gir her dönem bir beş altı sunumum oluyor
Hayır değil
Sonra dönem ortasında normalde hoca bırakmaz bir buçuk aydır derslerimize girmiyor başka üniye geçmiş kamera açık sınav diye tutturdu birde zor ikna ettik ödeve bir de vermiş kazık ödev bu sefer bölümle konuştuk yine saçma ödev verdi ama en azından daha az
Çok haklısın VAlla anlıyorum benim de başımda var o dertler boş boş sunumlar, dersler falan , tamamen vakti çalınıyor öğrencinin...
He işte afedersin ama bir g. tümüzden kan almadıkları kaldı yeminlen tiksiniyorum
Valla senin ne çok derdin varmış için dolmuş senin dolmuş. Anlıyorum yani hem zaten turkiyede ne doğru ki eğitim doğru olsun. "Dindar nesil yetiştireceğiz" diyen ülkenin eğitim sisteminden ne beklersin
Çok haklısın kanka. En mantıklısı valla yurtdışına iyi bir ülkeye gitmek
Hayır dindar yetiştirdiler problem değilde bunlar nitelikli dolandırıcı , hırsız ve koyun yetiştirme derdinde 😂. Yurtdışı meselesinde sana katılmıyorum ama bu adaletsizliğe dur diyecek yine bu toprağın evlatları
Evett, neden katılmiyorsun yani türkiye daha mi iyi? O kadar haksızlık, açlık var
Yani evet her şey duzelecekse ofc turkiye en iyi yer ancak sorun çok vakit dar
Haksızlık açlık var ama bu haksızlık ve açlık bizim halkımızın oyları ile oldu. Ki bu zamana kadar Türkiye için yapılan bütün davalar boşuna olmamalı. Nazım Hikmet'in bir sözü vardı sen yanmazsan ben yanmazsam karanlıklar nasıl çıkar aydınlığa diye. Sana özellikle
Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını öneririm. Milletin azmi ile neler oluyor çok iyi bir şekilde anlatıyor
InşAllah olur kardeşim, InşAllah. Ancak milletin iktidara getireceği kisinin de nasıl olacağını kimse bilemez her kes 2 yüzlü her kes kürsüye oturmadan kendini güzel gösteriyor. Fikrine saygı duyarim, ancak ben amerikada eğitim alip, çalişmayi düşünüyorum, daha sonra ekonomik olarak cok iyi duruma geldigimde turkiyeye dönerim
Bu arada kitabı da okuyacağim:)
İktidarlar konusunda haklısın. Yolun açık olsun. 🥰Tamam okuyunca yaz 😁
Senin dee💚💚💚😻 çok teşekkürler, tamam 😻
🧡🌸🌸
Okumuyorum teşekkürler 😂
Iyi valla kafayı yemezsin 😂 ama her zaman okuya bilirsin
Aynen 😄
9 Eylül üniversitesi
Aa siz şu aşağıdaki arkadaşla aynı unidensiniz ahahahaha
Sen
Pardon?
Noldu