Merhabalar iş başvurusunda bulundum. İş başvurusu platformunda cv eksikti. E posta adresini öğrendim rica edip kendimi tanıtım. Başarılarının devamı diledi. Emeğim karşılığı alacağımı söyledi. Anladığım kadarı ile işi alamadım. Sonrasında yüz yüze görüşelim bir gün dedi numarasını verdi.
Bende numarayı aldım kendiminkini verdim siz yoğunsunuzdur siz iletişime geçin rahatsızlık vermiyim dedim. Sizce bu numarayı neden verdi. kardeşim biri değildi. Yani konuşmalar tehlike arz etmedi. Ne yapmalıyım? Mesaj mı atmalıyım 2 3 ay sonra güncel cv mi atmalıyım ne yapmalayalıyım. İş başvurusu aynı ilde ama ilçeler ayrı biraz UZAK. NEDEN İŞİ ALAMADIM DİYE Mİ SORMALIYIM LÜTFEN BİRAZ MANTIKLI VE TECRÜBELİ OLANLAR CEVAP YAZSIN BİLMİYORUM ÇÜNKÜ
Bende numarayı aldım kendiminkini verdim siz yoğunsunuzdur siz iletişime geçin rahatsızlık vermiyim dedim. Sizce bu numarayı neden verdi. kardeşim biri değildi. Yani konuşmalar tehlike arz etmedi. Ne yapmalıyım? Mesaj mı atmalıyım 2 3 ay sonra güncel cv mi atmalıyım ne yapmalayalıyım. İş başvurusu aynı ilde ama ilçeler ayrı biraz UZAK. NEDEN İŞİ ALAMADIM DİYE Mİ SORMALIYIM LÜTFEN BİRAZ MANTIKLI VE TECRÜBELİ OLANLAR CEVAP YAZSIN BİLMİYORUM ÇÜNKÜ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maksat iş mi yoksa tanışmak mı istiyorsunuz?
İş imkanı yaratmak
Yani iş, eğer konuştunuz zaman bana şu yönleri eksik deseydi mutlu olurdum. Yani sadece iş.
2-3 ay bur soruyu sormak için uzun bir süre. Arada başka iletişim olmadıysa unutmuş bile olabilir. Açık pozisyon varsa tekrar cv atabilirsiniz. Geri döneceklerine inanıyorum.
Yani başından savmak için özel numarasını verdi. Umutlandırdı. Garip bu iş veren psikolojisi
Niyetiniz işle ilgili konuşmaksa profesyönel olmaz bu adım. Özel numaradan aramanız iyi bir etki bırakmaz
O niye verdi o zaman başından savmak için mi
Tahmin etmesi bir az zor. Haklı olmayabilirim de. Belki iş için uygun olmadığınızı düşünmüş olsa bile sizi hoş bulmuştur ve tanışmak istemiştir. İş yerindeki pozisyonundan dolayı da açıktan ilk adımı o atmamıştır. Ama bu sadece bir ihtimal. Geçen 2-3 ayı da hesaba katarsak düşük bir ihtimal
2 3 ay geçmedi. Kusura bakmayın yanlış cümle kurmuşum. 2 3 ay sonra mı yazsam dedim. Yani numarayı değerlendirmek için sonuöta bir yerin yöneticisinin numarası var ya bir işe yaramalı
O zaman mail atabilirsiniz. Telefondan aramanız profesyönel algılanmaz
Piçliğinden verdi yani. Bende sevindim deli gibi iş arıyorum.
Bulursuzun umarım çok yakında işsizlik zor bu zamanda
Teşekkğr ederim ilginiz için. Kötü bir izlenim bırakmamak istemiyorum. İş arıyorum tavsiyelere açığım, ama iş için her şeyi yapamam. Profesyonel yaşamı bilmediğim için elimde numara ile kala kaldım.
Tecrübe zamanla olur. Hiç merak etmeyin. Önemli olan pes etmemek