Güncellemeler
+1 yıl
Anlamadım garip olan ne? bir konu hakkında bilginiz yoksa saçma yorumlar yapmak yerine araştırabilirsiniz kaldı ki hayatında böyle bir şey duymadıysan bu soruda işinde yok puan kazanıcaksınız diye yapmadığınız şey kalmıyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski sevgilimin mesleğiydi benden sonra.
Tek bildiğim bu.
Banada hönkürmesen iyiydi.
Sap danışmanlığın az biraz ne olduğunu biliyorum.
Sen staj olarak yapacaksın çokta birşey beklememek lazım.
Eski sevgilimin 3 dili ve alman üniden çıkışlı lisanslı diploması olmasına rağmen junior olarak başlamı (linkedinde öyle gözüküyor)
İstanbul gibi yerde bu böyleyse düşün kendini :)
Hadi seninki espiriydi onun için yazmamıştım alınma dkkskks çok araştırdım o kısımları kabullendim zaten 😅
Sanki benden sonra sap kalmış gibi espri yapmışım da. Gerçekten bana postayı koyduktan birkaç ay sonra almanyadan istanbula göç etti ve bu işe başlamış ama 1.5 sene İstanbul'da kalıp ardından almanyaya geri dönmüş.
Mercedes&Alman bir sap firması ile ortak bir bünyede çalışmış yani işi öğrenirken diğer yerde işini icra etmiş.
Lakin tr şartlarını kaldıramamış, haklıdır.
Bende merak edip burada sormuştum millet aynı geyikleri yapmıştı 😅
Başarılı biriymiş demek ki 😄
Almanya doğumlu bilgisayar mühendisi iyi derecede okulu bitiriyor.
Akıllı olsa gene iyi zeki ve hırs küpü.
Bense bunların tam tersi 😂
Zaten boş kalmamış hemen bulmuş orada 1 iş.
Aman aman almanyadan gelmesin ne b. k yiyecekse orada yesin
Yeterince sıçtı ağzıma.
Ya gelmesini istemediğine emin misin skjsksk Bunlar nasıl aklında kalabildi 😂
Ben ruh hastasıyım çünkü, başka izahı yok.
Bana yaptığı onca kötülüğü unutamıyorum.
Çalıştığı şirketleri instagramda bakındım hani konum atılır ya işte oturduğu masaya kadar buldum profili gizli olmasına rağmen.
Arkadaşları önerilende çıkıyordu onların postlarına etiketlerine baktım, oradan buldum mesela.
Eski sevgilimin iş ortamında uyuz olduğu kızı bile buldum. Neden dersen doğum gününe katılmış 5 kız beraber çekilmiş etiketlenmişler gel gelelim fotoğrafı beğenmiş ama takip etmiyor 😅
İstesem rezilliklerini o kıza anlatır şirkette rezil olurdu. ya da çevresindeki erkeklere dm atar samimiyet kurardım o olmadı bana yaptıklarını anlatır ayağını denk almalarını söylerdim.
Daha neler vardı neler...
Bazı tilkiliklerini 1 sene sonra kavramış adamım ben o derece safımdır.
Aldattı mı seni napmış olabilirki bu kadar kinlendin?
Say say bitmez ve bende saymak istemiyorum.
Fotoğrafımızı en agresif abisine yollamayı bile düşündüm instadan. O kız nah istanbula giderdi sonra.
Zaten bana ne yaptıysa bu iş güçten sonra oldu, bana insan gibi anlatsaydı halden anlardım.
4 ilişkiden yiyeceğim kazıkları 1 ilişkimden yedim. 😂
Ailesi burada iken ptt üzerinden babasına ulaştırmak vardı da fotoğrafları of of of...
Vicdana geldim allaha havale ettim artık aradan 3.5 sene geçti acısı taze içimde.
Ailesine söyleme olayı çok yanlış bencede ne yaşadığını bilemem tabii sende artık hayatına bak ya o devam ediyo sen takılı kalmışsın sinirinden
Not ortalaman, mezun olduğun üniversite ve bölüm nedir
Daha mezun olmadım 1 senem var. Yönetim bilişim sistemleri
sen yapamazsın onu başka iş bak 🤣🤣🤣
Anlayamadım?
Sen sapsın ya terzi kendi söküğünü dilemez dedim 🙂
Dikemez 😂
Peki
Pardon ama ''Sap Danışmanı'' ne?
Meslek? Bilmemen garip değil ama napıyosunuz bütün sorulara neden cevap veriyosunuz
Sorulara görüş yazıp yazmamam sizi ilgilendirmez ki. Konu ile ne alakası var?
Benim soruma yazdığın “görüşün” saçma ve gereksiz olduğunu düşünüyorum öyle olduğunu düşünmüyorsanız sorun yok dimi 😏
Sadece bilgimin olmadığı bir konu hakkında size soru yönelttim.
Bu neyin egosu anlamış değilim. 🤔
Ego ile ne alakası var? Hiçbir zaman ota boka atlamam atlayanlardanda hoşlanmam ve bunuda belli ettim
Bu üslubunuzla ve alaycı tavırlarınızla işiniz zor, ama size hayatta başarılar.
Kişiliğimi çok seviyorum teşekkürler
Rica ederim, ne demek. 🙏
Sap olarak ben varım da danışman değilim 😂
Hahahaha
Sap danışmanı?
Ne diyor bu kız yav
Uzun yazmışsın. falan koy daha hızlı puan kasarsın ne diyim
Akıl istemedim ne yazacağım bana kalmış. Sadece troll soru gibi geldi bana ama tavrından ciddi olduğun belli bilmiyoruz diye soruyoruz zaten
Kanka gerçekten böyle bir meslek grubu var ve pozisyonuna göre yazılım işletme bilg. Müh gibi bölümlerden insanları sektöre kazandırıyorlar.
Oysa ki ben akıl vermeyi çok severim seninde ihtiyacın var belli oluyor. Sorumda gayet açık bir şekilde bilgisi olan birileriyle konuşmak istediğim belli inatla bilmediğimden soruyorum diyosun hahaha
Bana akıl veremezsin zaten insan kendinde olmayanı başkasına veremez 😉 bilmediğim için utanacak halim yok sen git bilen birileriyle konuşarak havalı olucağını zannet anca hahaha. gören de ölümsüzlüğün keşfini buldu bana havalara bak
İnsan kendinde olmayanı falan filan kaç yaşındasın 😂 Ben sana utanmalısın mı dedim ülkemizdeki çoğu kişi bilmiyordur zaten. Neyse seni daha fazla zorlamayayım sabah sabah eğlendim teşekkürler 😁
Senin aklın zaten +13 yaşındakilere akıl vermeye yeter😇 neyse yeter canlı canlı gömdürdün kendini burda 😁bende çok eğlendim teşekkür ederim uyucam zaten yorma beni dikkat et kendine bebiş 🌺
Evet evet sende dikkat et üzüldün bi tık
Tek üzüldüğüm nokta sana zaman ayırmam oldu teşekkürler 🌹