Kendi çıkarlarım önde gelir.
Patronun çıkarları önde gelir.
Kararsızım.
Bence şöyle olur; (açıklayanız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Öncelikle kendi çıkarlarım, tabi ki bu iş yerinde olumsuzluk etkisi yaratacağı için patronun çıkarlarını göz ediyor gibi yapıp bundan kendime pay çıkarmaya bakarım. Patronun gözünde de çalışan eleman algısı yarattığım için patrona daha yakın mevkide konum ve daha az çalışmayla daha fazla kazanç elde etmeye bakarım
Patronun çıkarı önde gelirmiş gibi yapıp saman altından su yürütürüm sayın yazar bey. Çünkü kendi çıkarlarıma uygun hareket etsem bariz gözüne batarım ve ben onun için gözden çıkarabileceği biriyim. Onun çıkarlarına uygun hareket edersem de kendime saygım olmaz. Onun çıkarlarını gerçekliyormuş gibi yapıp kendi çıkarlarımı gerçeklememin bir zararı yok bence kimseye.
Ben hiç kimin çıkarı kimin bilmemnesi diye bakmadım olaya.
Verilen işi en iyi şekilde yaptığım için patronlarıma da her türlü nazım geçer.
Özünde birilerinin çıkarı söz konusu oluyor ama. 😊
Patronun ve işyerinin çıkarlarını da gözeterek kendi cikarlarimi düşünürdüm 💃
Cevap
19Cevap
İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışırım bu durumda hem işveren kazanır hem de ben eksiği kolay kapanmayacak bir çalışan olduğum için kazanırım.
Ne mutlu, görüş için teşekkür ederim.
Elbette önce can...
Patronun beni maddi manevi kolladığına inanırsam ben de de karşılığını veririm.. Ama yok geneliş yaşamında olduğu gibi bir sömürü ve istismar durumu varsa arkasını döndüğü anda anında satarım.
Kendini çok ezdirmiyecen
Ağzın car car laf yapcak ve çok iş yapan olmiyacan diğer türlü kan alırlar ve çok iş yapan değil car car yapan uyanıklık yapan yükselir rahat eder
E işe girmişsin, iş neyse onu yapacaksın. Yaptığın iş patronun çıkarına hizmet oluyor zaten. Saatlerin belli, yaptığın iş belli. Düz mantık önce patronun çıkarı oluyor.
Aktif olarak olmasada bi kaç kere işe gitmiştim
Tabiki kendi çıkarlarımı düşünmüştüm patron babam mıdır😂
Kendim için çalışıyorum.. Önce benim sonra patronun çıkarları..
Her iki tarafın da çıkarları önde gelir, terazide tararken bile daima dengeye bakarız dimi.
Ben her iki tarafın eşit olmasın da taraftarıyim ben işimi yaparım
Kendi çıkarlarım önde gelse de seve seve işveren için çalışıyoruz onun kurallarına uyuyoruz
Müdürün ama şöyle bişey var kendinin de hakları söz konusu olucak onu düşünürken kendimden riyakar olmam yani
Patron işçileri düşünüyorsa onun çıkarları önde gelir yok düşünmüyorsa sadece kendi çıkarımı düşünürüm
Kim ne kadar kendi çıkarım desede patronun çıkarı öndedir.
Ben kazanmıyorsam patron neden kazansın?
Para kazanmak için çalışıyorum sonuçta.
kendi çıkarım tabiki patronun canı cehenneme
Kendime öncelik veririm
Kendim dedim
Çünkü patron benim ☺️
tabiki kendi cikarlarim😁
Kendi çıkarlarım önde gidiyor.
Çıkar beklemeden işimi iyi yaparım.
Duruma göre değişir bu
Günümüzde maalesef patron çıkarı.
Patronun çıkarları önde gelir.
Malesef patron