Eğitim & Kariyer Pdfi İngilizce den Türkçeye çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Elim deki İngilizce pdfi Türkçeye çevirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz Güncellemeler+1 yıl Hiç bi yerde cevap veren yok bu nedir arkadaş Pdfi İngilizce den Türkçeye çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Sağlıklı bir çeviri için bilen biri cevirmesi lazim. Otomatik çeviriler kesinlikle doğru sonuç vermiyor. 1 6 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Başka yol buldum Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Nasıl Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Vazgeçtim Yorumla FırtınAli61 +1 yıl 😂 en iyisi baktın olmay bakmiyacasın Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl 😂😂 Dimi ne uğraşcam Yorumla FırtınAli61 +1 yıl Aynen bosveer Yorumla
başharfii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl İstersen ben çebirebilirim senin için 0 4 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl 626 sayfa Yorumla başharfii +1 yıl Yaparız günde 25 sayfa çevirsek yeter mi Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Zaman yok Yorumla başharfii +1 yıl Elimden geleni yapardım sen bilirsin o zaman Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çok mu uzun? 0 17 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Uzun evet Yorumla niger +1 yıl Konusu ne Yorumla niger +1 yıl Ve kaç sayfa Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl 626 sayfa kitap temel gıda Mikrobiyolojisi Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Uygulama yok mu yapabileceğim Yorumla niger +1 yıl Biyoloji mi okuyorsun? Yorumla niger +1 yıl Hayır yok Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Gıda mühendisliği Yorumla niger +1 yıl Anladıım. 626 sayfa da çok ya, öyle bi uygulama yok :/ Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Yok mu nasıl yok ya o kadar kolay herşey diyoruz bi bumu zor Yorumla niger +1 yıl Hatalı çevirir. Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Olsun ben hallederim Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Yeterki çevirsin Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Kısaltsam peki öyle çevirir mi Yorumla niger +1 yıl Her türlü çevirir ama her türlü de hatalı olur çeviri. Müdahale etmen gerekir. Kontrol etmeyi unutma Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Tamam uygulamayı söyleyebilir misin Yorumla niger +1 yıl En iyisi google translate Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlıklı bir çeviri için bilen biri cevirmesi lazim. Otomatik çeviriler kesinlikle doğru sonuç vermiyor.
Başka yol buldum
Nasıl
Vazgeçtim
😂 en iyisi baktın olmay bakmiyacasın
😂😂 Dimi ne uğraşcam
Aynen bosveer
İstersen ben çebirebilirim senin için
626 sayfa
Yaparız günde 25 sayfa çevirsek yeter mi
Zaman yok
Elimden geleni yapardım sen bilirsin o zaman
Çok mu uzun?
Uzun evet
Konusu ne
Ve kaç sayfa
626 sayfa kitap temel gıda Mikrobiyolojisi
Uygulama yok mu yapabileceğim
Biyoloji mi okuyorsun?
Hayır yok
Gıda mühendisliği
Anladıım. 626 sayfa da çok ya, öyle bi uygulama yok :/
Yok mu nasıl yok ya o kadar kolay herşey diyoruz bi bumu zor
Hatalı çevirir.
Olsun ben hallederim
Yeterki çevirsin
Kısaltsam peki öyle çevirir mi
Her türlü çevirir ama her türlü de hatalı olur çeviri. Müdahale etmen gerekir. Kontrol etmeyi unutma
Tamam uygulamayı söyleyebilir misin
En iyisi google translate