internetten çevir demeyin denedim çok saçma çeviriyor :S
Ingilizce-Türkçe metin çevirmek için bildiğiniz bir program var mı?
Ingilizce-Türkçe metin çevirmek için bildiğiniz bir program var mı?
Çeviri yapacağın metinin tüm imla hatalarını düzelt hiç bir hata olmayan cümleler en az hata ile çevrilir ve cümlelerin kısa olmasına özen göster.Çünkü bir harf hatasında dahi programlar anlayamıyor kelimeyi veya cümleyi ondan sonra saçma bir çeviri yapıyor.
Dünkü soruyu soranda sendin demi.Al sana bi kıyak yapiyim burdan ingilizce öğrenebilirsin 0 dan başlayıp 1-2 günde çok şey kaparsın.Öyle bedavaya bilmek yok çalış kazan :D link
evet o benim :D
Cevap
8Cevap
Türkçe cümleleri Google Translate ten çevirirken ingilice gramatiğine benzer şekilde çevir, noktalamalara dikkat et, uzun cümleleri sadeleştir ve virgülle ayır ve çok bağlaç kullanma. Dikkat edersen bu hususlara çok güzel çeviriyor...
Programa gerek yok Google ye gir yukarda çeviri var her dilde çeviri yapıyo.Ama program diyosan illa turing translation var internetten indirebilirsin.
çeviri büroları trados diye bir program kullanır genelde ama nasıl bilgim yok
hemencevir.com herşeyi manasına göre çeviren bi site ama daha çok dil istersen cumleceviti.com var o bazen saçmalıyo ama yinede daha çok dil var :) benim tavsiyem hemencevir ;)
ace translator son sürüm indir crakcini yap mükemmel bir program pişman olmayacaksın çeviriside çok güzel ve anlaşılır
Şu anda dünyanın en iyi proğramı GOOGLE TRANSLATE dir en az çeviri hatasını bu site yapmaktadır
google translate...
türkçe: hakkı bulut
ingilizce:the right cloud
Programlar da birebir olarak çeviri yapamaz. Grammer bilgin varsa cümleyi düzenleyebilirsin ama
google çeviri
google translate öldürüyo benii
tureng
google translate
dünkü kız tanıdım:D
evet ısrarla ingilizce öğrenmek istiyorum! :D
ingiliz enişteye selam söle:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar