Babam da Polis de Olma Diyor Zorluyor Beni Ben de Polislik Düşünüyorum Komiser Yardımcılığı İçin 4 Yıllık Üniversite Bitirmek Gerekiyor Ve de Polis Amirleri Eğitim Merkezine Başvuruluyor Burasıda Her Yıl Düzenli Alım Yapan Bir Yer Değil Maalesef En İyisi Meslek İçi Sınavlar İle Rütbe Atlamak Fakat Bu da Zorlu Yine En Kolay Yöntem PAEM 😂
3 Yolu Var 1- Polis Meslek Yüksek Okulu 2 Yıllık Yatılı Polis Okulu Liseden Sonra Giriliyor Mezun Olunca Polis Memuru Oluyorsun. 2- 2 Yıllık Herhangi Bir Ön Lisans (2 Yıllık Üniversite) Bitirip KPSS İle Polis Meslek Eğitim Merkezine Başvurup Gerekli Süre Eğitim Alıp Eğitim Süresini Tamamladıktan Sonra Polis Memuru Olarak Göreve Başlıyorsun. - 4 Yıllık Herhangi Bir Lisans (4 Yıllık Üniversite) Bitirim Polis Amirleri Eğitim Merkezine Başvurup Gerekli Süre Eğitim Alıp Eğitim Süresini Tamamladıktan Sonra Komiser Yardımcısı Olarak Göreve Başlıyorsun. - 2 Yıllık Polis Okulundan Mezun Olunca Meslek İçi Sınavlar İle Rütbe Atlayabiliyorsun. - 2 Yıllık Bölüm Okuyup Polis Meslek Eğitim Merkezinde Eğitim Alıp Polis Memuru Olarak Göreve Başladığın Zaman da Meslek İçi Sınav İle Rütbe Atlayabiliyorsun. - 4 Yıllık Bitirip Polis Amirleri Eğitim Merkezinde Eğitim Alıp Komiser Yardımcısı Olarak Göreve Başladığın Zaman Sınava İhtiyaç Kalmıyor Fakat Burası da Her Yıl Düzenli Alım Yapan Biryer Değil Diye Biliyorum Ve Çok Az Sayıda Başvuru Kabul Ediyorlar Bu da Başvuranlar Arasından KPSS de En Yüksek Puanlılar Tabi ki. KISACA BU ŞEKİLDE
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkeğe hemşirelik hiç yakışmıyor kardeşim be 🤣
Emanet meslek gibi duruyor 😂
Bu Konuda Katılıyorum 😂
Polis ol hatta komiser yardımcısı ol bence
Parası da iyi iş de güzel
Babam da Polis de Olma Diyor Zorluyor Beni Ben de Polislik Düşünüyorum Komiser Yardımcılığı İçin 4 Yıllık Üniversite Bitirmek Gerekiyor Ve de Polis Amirleri Eğitim Merkezine Başvuruluyor Burasıda Her Yıl Düzenli Alım Yapan Bir Yer Değil Maalesef En İyisi Meslek İçi Sınavlar İle Rütbe Atlamak Fakat Bu da Zorlu Yine En Kolay Yöntem PAEM 😂
Şimdi 4yıllık okul bitince kpss ye girip mülakat vs halledip polis olunmuyor mu? Kaç yılda bir oluyor?
3 Yolu Var
1- Polis Meslek Yüksek Okulu 2 Yıllık Yatılı Polis Okulu Liseden Sonra Giriliyor Mezun Olunca Polis Memuru Oluyorsun.
2- 2 Yıllık Herhangi Bir Ön Lisans (2 Yıllık Üniversite) Bitirip KPSS İle Polis Meslek Eğitim Merkezine Başvurup Gerekli Süre Eğitim Alıp Eğitim Süresini Tamamladıktan Sonra Polis Memuru Olarak Göreve Başlıyorsun.
- 4 Yıllık Herhangi Bir Lisans (4 Yıllık Üniversite) Bitirim Polis Amirleri Eğitim Merkezine Başvurup Gerekli Süre Eğitim Alıp Eğitim Süresini Tamamladıktan Sonra Komiser Yardımcısı Olarak Göreve Başlıyorsun.
- 2 Yıllık Polis Okulundan Mezun Olunca Meslek İçi Sınavlar İle Rütbe Atlayabiliyorsun.
- 2 Yıllık Bölüm Okuyup Polis Meslek Eğitim Merkezinde Eğitim Alıp Polis Memuru Olarak Göreve Başladığın Zaman da Meslek İçi Sınav İle Rütbe Atlayabiliyorsun.
- 4 Yıllık Bitirip Polis Amirleri Eğitim Merkezinde Eğitim Alıp Komiser Yardımcısı Olarak Göreve Başladığın Zaman Sınava İhtiyaç Kalmıyor Fakat Burası da Her Yıl Düzenli Alım Yapan Biryer Değil Diye Biliyorum Ve Çok Az Sayıda Başvuru Kabul Ediyorlar Bu da Başvuranlar Arasından KPSS de En Yüksek Puanlılar Tabi ki.
KISACA BU ŞEKİLDE
Kardeşim bence en mantıklısı 4 yıllık okul bitirip olunan o şekilde olan çok duydum direk komiser yardımcısı olarak başlarsın temizz
Yani En Mantıklısı O 4 Yıllık Açıktan Okurum Gider Çalışırım Hem 😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!