Selaam ,1. sınıflara okuma ve yazma öğretimi 2020-2021 Eğitim Öğretim yıllında 1. sınıf yıllarını geçiren minnaklar ❤ hakkında anket yapmak ve düşüncelerinizi almak istiyorum 🤗
Pandemi döneminde okul hayatlarının ilk yıllarını sıradan bir öğrenim hayatı alarak geçirmeleri pek mümkün olmadı.
Ancak bu dönemde de bu serçe parmaklara yardımcı olucak fedakar veliler ve öğretmenler oldu.
Hafta'nın iki günü yüz yüze, bir gün uzaktan eğitim gibi çeşitli uygulamalara gidildi. Bu dönemde çocuğunu okula göndermek istemeyen ya da gönderen velilerin varlığını da gözlemlemekteyiz.
Sevgili Öğretmenlerimiz , uzaktan eğitimde 1. sınıfların eğitimini sürdürebilmesi için gerek velilerle bizzat telefonda zaman arıyarak görüşüp çocukların eğitimini tam anlamıyla alabilmesi için çok çaba sarf ettiler. Ve aynı şekilde karma eğitim olarak devam ettiği için yüz yüze iken de virüs nedeni ile risk aldılar. Çok teşekkür ederiz ❤
Ve velilerde bu dönemde olması gerektiğinden fazla öğrencinin üzerinde ilgi ve çaba sarf etti. Yüz yüze halledilmesi gereken birçok konuyu minumuma indirerek çocuklarının başarı elde etmesine yardımcı oldular. Onlara da teşekkür ederiz. ❤
Çok uzun yazasım var. Birazda sizin görüşlerinizi talep edeyim.😅😅
Peki ya sizce?
Sevgiler ❤
Veliler
Öğretmenler
İkisi de eşit miktarda sorumluluk sahibi oldu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yıl 1. sınıfların okuma yazma öğreniminde en fazla sorumluluk sahibi olan veliler mi öğretmenler mi?
Öğretmenin yine her zamanki görevi ve sorumluluğu ancak öğrenciler okulda olamadığı gibi aynı derecede sorumluluk ve iş velilere de düştü. Uzaktan, ekran başından öğrenciye tesir etmek zordur. Öğretmenle beraber veli de aynı derecede o sorumluluğu almalı.