Merhabalar, Kpss tercihi yapacağım ama kararsızım. Ankara gaziantep şanlıurfa iğdır bunlar arasında kararsızım. Güzel bir ilde olsun gezilecek yeri de olsun bilemedim
O zaman ığdır olmaz urfada olmaz bence içlerinden en iyisi Ankara gibi duruyor ama ikinci antep yazardım isranbullu birininnburalarda yaşaması çok zor ya başka yer yok mu
Art niyet yok. zaten öyle birşey sezerseniz direkt engellersiniz. Benim sorum daha çok taktik veya bilgi almaya yönelik olucak o yüzden sohbet biraz uzayacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşadıgın il nerde ona göre ığdır mesela uzak mı kalıyo
İstanbul
Sizin profilde yazan yaşınız doğru mu? @464663
@SantavoBella hayır 30 um neden sordunuz
O zaman ığdır olmaz urfada olmaz bence içlerinden en iyisi Ankara gibi duruyor ama ikinci antep yazardım isranbullu birininnburalarda yaşaması çok zor ya başka yer yok mu
Birşey sormak istiyorum o yaşlarla ilgili. 30 da cevap verebilir sanırım. Özelden sorabilir miyim size
@SantavoBella burdan sorabilirsin eger burdan soramayacagın bişeyse zaten hiç sorma
Art niyet yok. zaten öyle birşey sezerseniz direkt engellersiniz. Benim sorum daha çok taktik veya bilgi almaya yönelik olucak o yüzden sohbet biraz uzayacak.
İlk olarak büyük şehir oldugu için Ankara ama Gaziantep'te gastronomi şehri iyidir fakat kilo alabilirsin yiye yiye :D
Kaç puan çıkardın
90
Çanakkale
Bursa olabilir giresun belki
Antep iyidir
Ankara daha iyi hepsinden.
Kaç puan aldın ki
90