Arkdaşlar rüyamda kuyumcu dan bir şeyler bakıyorum ve arkadaşlar var daha önce başıma iş açan arkadaşlar onlarla birlikte bakıyorum kadın geliyo ne istersin diyo ben de bakıyorum sadece diyorum ve bi yüzük var ona bakıyorum bi de bilezik ama almıyorum çıkıyorum ordan. Bi eve giderken orda yine birini görüyorum bu adam sapık yani peşimde ve evde duş alırken beni yakalıyor. Çok korkunçtu gerçekten çok ama çok korkunçtu. Umarım hayra çıkar. Rüyanızı anlatmayın diyorlar ama yalnız kaldım ve anlatmak istedim. Kendimi çok savunmasını vr kararsız hissediyorum umarım her şey düzelir çünkü gerçekten çok kötüydü.. Aminn
#rüya
#yorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayra çıkmaz rüyan hayrsız bi rüya sıkıntılı zamanlar yaşıyorsun ya da yaşayacaksın yüzük bilezik bunlar da sıkıntı demektir darlık demektir ama takmamışsın bu da bişey dikkat et
Çok sıkıntılı zamanlar yaşıyorum. Çok zor durumdayım yüreğim yükü kaldıramıyor gibi gidecek kimsem yok anne babam dışında ama onlarla da anlamıyorum sanki. Bilmiyorum nefes almakta bile zorlanıyorum başım ağrıyor.. Çok yalnız kaldım ve korkuyorum etrafımda sürekli suçlular, kötü insanlar, yalancılar, beni başkalarına satanlar vardı. Allahım lütfen yardım et bana
bana.. Rüyamda da bana bu kötülüğü yapanları gördüm onlarla birlikteydim. İnşallah hayırlıdır gerçekten artık napacağımı bilmiyorum evlilik diyor rüya yorumunda inşallah öyledir, hayırlı bir evlilik ve tüm o kötü şeyler biter. Amiiinn Siz de dua edin bir kadın olarak en çok bir kadın desteğine ihtiyacım var
Allah yardımcımız olsun benimde sıkıntılarım var ama rüyanız Evlilik değildir kim diyor onu? ya da sıkıntı yaşadığın birileri mi var
Şöyle peşimde bi kaç adam var bunlar beni peşkeş çekiyorlar adamlara daha doğrusu bi ortama gittim oturmaya öyleydi bilmiyordum ben ve bu adam para alıyordu adamlardan benim adıma başımı bayağı belaya soktum yani. Umarım her şey düzelir
bilinçaltı rüyaları korkmuşsundur ondan sıkma canını
yok mu mu bi sevdiğin ciddi düşündüğün biri
Önceden vardı ama o da seni sadece vücudun için istedim dedi işte ben de ondan sonra böyle oldum... Hayata küstüm, aşka inancımı yitirdim kendime güvenim kalmadı vb vb
Evet korktum sanırım o yüzden oldu.. Umarım aşarım tüm bunları ve mutlu olurum
Hiç birşey olmaz sıkıntı yapma
kuyumcu senin pussy ni arkadaşlarında idrarı temsil ediyo aşko
Rüyalara inanma seni felakete götürür
Hiçbirşey olmaz bilinçaltı şeyler
Oh be gerçekten bilinçaltım çok kötü..
Izledigin şeylerden veya cevrendeki duydugun şeylerden etkilenmissindir. Takıntı haline getirme rüya de gec
Yaşadıklarımdan etkilendim
Doğrudur iyi şeyler değil sanırım
Özele gelebilir misin ya
Buyurun
Yazdım okuyun isterseniz
İzlediğin filmlerden veya dizilerden etkilenmiş olmalısın
Yaşadığım şeylerden etkilendim