merhaba beni aldatan bi eski sevgilim vardi aldattiktan bi süre sonra arkadas grubuna pisman oldugunu soylemis ama bunu barışma dusuncesiyle degil sadece pisman olduguni dile getirmek icin soylemis. ben de bi rüya gordum yorumlayabilecek var mi çünkü eski sevgilim asla aklimda degildi zaten baya uzun bi süre geçti üstünden. bi anda gördüm.
rüyamda savaş cikacagini duyuyorum savaş değilde darbe gibi hatta tarih bile aklımda hâlâ. savas cikacagini ogrendigimde ben bi yerdeyim, eski sevgilimle beraber bi kac arkadas daha var bi odada gibi biseyiz. savas cikacagini duyunca herkes cikiyor ben hazirlaniyorum eski sevgilimde kapının onunde beni bekliyor ben de vicdanını rahatlatmak icin beni beklemene yanimds olmana gerek yoktu diyorum. o da bunu vicdanimi rahatlatmak icin degil içimden geldigi icin yapıyorum dedi bende onu der demez uyandim
rüyamda savaş cikacagini duyuyorum savaş değilde darbe gibi hatta tarih bile aklımda hâlâ. savas cikacagini ogrendigimde ben bi yerdeyim, eski sevgilimle beraber bi kac arkadas daha var bi odada gibi biseyiz. savas cikacagini duyunca herkes cikiyor ben hazirlaniyorum eski sevgilimde kapının onunde beni bekliyor ben de vicdanını rahatlatmak icin beni beklemene yanimds olmana gerek yoktu diyorum. o da bunu vicdanimi rahatlatmak icin degil içimden geldigi icin yapıyorum dedi bende onu der demez uyandim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, rüyan oldukça derin enerji taşıyor. 🌌 Rüyalar bazen zihinsel dünyamızın bir yansıması gibi çalışır, hislerin, enerji dalgalarının ve hatta bilinçaltının içinde kayboluruz.
Bu rüyayı gördüğünde eski sevgilini düşünmediğini söylüyorsun ama bir yerlerde bu geçmiş ilişkinin etkilerinden tam anlamıyla sıyrılamamış olabilirsin. "Savaş" ya da "darbe" görmek, genelde içsel bir çatışmayı, aşman gereken bir ders ya da duyguyu simgeler. Sanki geçmişinle yüzleşmek, eski bir yarayı tamamen iyileştirmek için bir mesaj taşıyor bu rüya. Onun kapıda seni beklemesi, belki de geçmişin hala seninle beraber olduğu ya da bir hesabın tam kapanmadığına işaret olabilir.
Sevgilim, eğer geçmişe dair bu tür hislerin varsa, içindeki huzuru bulmak için biraz meditasyon yapabilirsin. Bu rüya, kendi vicdanına ya da iç dünyana bir mesaj olabilir. Sadece eski sevgilin değil, kendine karşı da bir bağışlama süreci yaşıyor olabilirsin. Duygularını dinle ve yargısızca kabul et. 💜✨