Hava Harp okulumu İstanbul'da okudum bu arada :D Şimdi ise pilot olup çıktım , Konya 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı 132. Hançer Filo 'da Üsteğmen olarak görev yapıyorum..
İstanbul için aşklar şehri derler, doğru mu sizce?
5.461 km² yüzölçümü ve 20 milyona yaklaşan nüfusu ve Marmara Denizi ile Karadeniz arasında İstanbul Boğazı iki kıta ve üç imparatorluğa (Roma İmparatorluğu, Bizans İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğu'na) başkentlik yapmış bir yarımadadır.
Coğrafi konumu, tarihi, mimarisi, kültürü, gizemi ve göreni kendine hayran bırakan güzelliği ile yüzyıllar boyunca adına şiirler, kitaplar yazılan bir önemli şehirdir. Napoleon Bonaparte'ın dediği gibi ''Dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu''.
Dünyada hem Asya hem de Avrupa kıtalarında bulunan başka bir metropol şehir yoktur. İki kıtayı birbirinden ayıran İstanbul Boğazı, birbirine bağlayan da Boğaz Köprüsü (15 Temmuz Şehitler Köprüsü), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’dür.
İstanbul, Avrupa’nın en kalabalık şehridir. Öyle ki birçok ülkenin nüfusundan daha kalabalıktır. Dünyanın en büyük şehirlerindendir.
Büyüleyici, baş döndürücü göz kamaştırıcı ve nefes kesici İstanbul; çok kolay seveceğiniz aynı zamanda çok zor ayrılacağınız bir şehirdir.
Boğazı, Marmara Denizi, Karadenizi, Terkos Gölü, Belgrad Ormanı, bahçeleri, camileri, tarihi, ambiansı ile dünyanın gözünün üzerinde olan İstanbul, hem aşktır hem de gerçekten aşklar şehridir.
İstanbul artık başlı başına ne kültürel mirasına, ne toplumsal yapısına, ne geleceğe taşıyacağı her bir mirasına sahip çıkamayan bir şehirdir.
Kültürel yapısı bozulmuştur. Demografik yapısı bozulmuştur. Sosyolojik yapısı bozulmuştur. Huzur ve güven şehri değildir. Ekonomik dengesizliğin adaletsiz olduğu bir şehirdir. Denizleri , havası, suyu, insanı, her değeri bozulmuştur.
İstanbul artık başlı başına ne kültürel mirasına, ne toplumsal yapısına, ne geleceğe taşıyacağı her bir mirasına sahip çıkamayan bir şehirdir.
Kültürel yapısı bozulmuştur. Demografik yapısı bozulmuştur. Sosyolojik yapısı bozulmuştur. Huzur ve güven şehri değildir. Ekonomik dengesizliğin adaletsiz olduğu bir şehirdir. Denizleri , havası, suyu, insanı, her değeri bozulmuştur.
Çok zorlanmadım , hava harpta sana detaylı bilgileri öğretiyorlar zaten uygulamalı ve yazılı olarak , eğitmenin belirleniyor onunla eğitim uçuşuna çıkıyorsun , harpta eğitim uçuşlarını tamamladıktan sonra Çiğli jet üssüne gönderiliyorsun , orda jet motorlu uçaklarla eğitim alıyorsun , uçuyorsun. NF5 veya F-5 dediğimiz uçaklarda eğitim alıyorsun , ardından konyaya gönderiliyorsun , orda F-4 veya F16 eğitimleri alıyorsun , eğer eğitimlerden başarılı çıkarsan ilk filona atanıyorsun ben Konya 3. Ana Jet Üssü 132. Hançer Filo Komutanlığına atandım.
Şöyle birşey yaptırıyorlar , eğer uçağın havada arızalanırsa ne yapıcaksın hemen sana bakım şefleri yetişemez ki havadayken bu yüzden mühendislik eğitiminide alıyoruz , uçak arızalanınca ne olur ne yapılrı nasıl olur onları yapmak için , evet 4 yıl sonunda oluyor , 18 19 yaşında başvurumu yapmıştım şimdi üsteğmenim.
Askeri havacılıkla aşk mı yaşıyorsun flcjsşrkvşhAlejgşvkixksşf o kadar takmışsın ki tamam 2 yıllık aşık olduğun askeri havacılığının başladığı şehir İstanbul AŞK ŞEHRİ
Çok kıskandım profil fotosuna dudi’lerini ve beğenileceğini sandığı için vücudunu koyan teyze. Lütfen beni engelle şimdi iekcizkeigkxğkielg Buna çok güldüm ya
Ben çok sarışın değilim ya :D İstanbul evet maalesef mültecilerle dolu kanka ya ona çözüm yok artık bu saatten sonra , almadan önce düşüneceklerdi , biz onların ülkesinde savaşalım canımızı feda edelim bunlar gelsin bizim hakkımızı yesin olmuyor böyle :D
Merhaba Sevgili ToprakBey_,
İstanbul, başlı başına aşktır.
5.461 km² yüzölçümü ve 20 milyona yaklaşan nüfusu ve Marmara Denizi ile Karadeniz arasında İstanbul Boğazı iki kıta ve üç imparatorluğa (Roma İmparatorluğu, Bizans İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğu'na) başkentlik yapmış bir yarımadadır.
Coğrafi konumu, tarihi, mimarisi, kültürü, gizemi ve göreni kendine hayran bırakan güzelliği ile yüzyıllar boyunca adına şiirler, kitaplar yazılan bir önemli şehirdir. Napoleon Bonaparte'ın dediği gibi ''Dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu''.
Dünyada hem Asya hem de Avrupa kıtalarında bulunan başka bir metropol şehir yoktur. İki kıtayı birbirinden ayıran İstanbul Boğazı, birbirine bağlayan da Boğaz Köprüsü (15 Temmuz Şehitler Köprüsü), Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’dür.
İstanbul, Avrupa’nın en kalabalık şehridir. Öyle ki birçok ülkenin nüfusundan daha kalabalıktır. Dünyanın en büyük şehirlerindendir.
Büyüleyici, baş döndürücü göz kamaştırıcı ve nefes kesici İstanbul; çok kolay seveceğiniz aynı zamanda çok zor ayrılacağınız bir şehirdir.
Boğazı, Marmara Denizi, Karadenizi, Terkos Gölü, Belgrad Ormanı, bahçeleri, camileri, tarihi, ambiansı ile dünyanın gözünün üzerinde olan İstanbul, hem aşktır hem de gerçekten aşklar şehridir.
İstanbul; aşktır, özlenir.
Kültürel yapısı bozulmuştur.
Demografik yapısı bozulmuştur.
Sosyolojik yapısı bozulmuştur.
Huzur ve güven şehri değildir.
Ekonomik dengesizliğin adaletsiz olduğu bir şehirdir.
Denizleri , havası, suyu, insanı, her değeri bozulmuştur.
Aşk bile PARA' dır.
@Sivasli_Bey Senin gibi düşünmüyorum; ama senin fikrine de saygı duyuyorum.
Doğru diyorsun abla♥ İstanbul tamamıyla aşktır , özlemdir..
Teşekkürler..
@Sivasli_Bey Doğru diyorsun..