1 senedir çalışıyorum çalıştığım yerde sadece kadınlara bağırıyor amirler erkekler hata yapsa bile bunun için kadınlara bağırıyorlar 1 hafta önce söyledim çıkış vereceğimi yarın da istifamı verip direkt çıkmak istiyorum istifamı kabul ederler mi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada haksız yere bana da bağırdı rezil etti herkesin içinde
Tabiki kabul etmek zorundalar ama sen istifa etmek yerine, once noterden ihtarname cektir. Mobing uygulaniyor kufur eduliyor vs vs diye. Sonra istifa et. Tazminat al
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güçlü bir firma çalıştığım yer ama tayip fabrikanın arkasın da
Sen aptalmisin. Mahkeme sahitlere bakar. İki tane tanik yetiyor. Fabrikaya ne sorcaklar. Neyse sen eziklenmeye devam et. Sen bu soruyu 10. Kez soruyosun. Ordaki ezikligini beceriksizligini, ozguvensizligini Erdogan a baglayan birisin..
Kardeşimle annemde aynı yer de çalışıyor benimle onları da etkileyebilir hareketlerim sadece istifa verip çıkmak istiyorum çalıştığım yer de de yalaka olman lazım ezilmemen için ya da arkanda biri olacak benim arkam da kimse yok aksine beni satacak amirden taraf olacak kardeşim var
İstifa dilekçeni ver önce sonra 14 gün ihbar süreni doldurup çıkabilirsin. Eğer hakaret vs ederlerse hemen çıkabilirsin paranı felan kesemezler
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün gece bana herkesin için de avaz avaz bağırdı sonra da geldi genel olarak bağırdım ben dedi çalıştığım firmada işçilere inanmazlar amirlere inanırlar
Senin gibi gerçekleri anlatacak 4-5 kişi varsa hiçbirini yapamazlar ama sen gerçekleri anlatıyorlarken diğer işçiler yaşan söylüyorlar ve sorun yok diyorlarsa hiçbiryer yapamazsın ama bence görüntü ses kaydı felan alabilirsen al tazminatını iste ve çık vermezlerse mahkemeye verirsin uğraşsınlar
Dün başımız da ki sorumlu avaz avaz geldi bağırdı gözümün içine baka baka sonra da genel herkese bağırdım dedi ama yanımdakiler bile sana bağırdı dedi herkes olayın farkında adaletin zerresi yok ışçiler yumruk yumruğa kavga ettiler atılmadılar o derece
Daha önce de böyle bir olay olmuştu kadınla uğraştılar kadın istifa verdi kabul etmediler istifasını 1 hafta çalıştı gitti böyle bir şey olur diye korkuyorum
O zaman notere git iadeli taahhütlü posta göndermek istiyorum de ordan gönder en son 30 lira filandı ordan gönderdikten sonra eğer işe başlayalı 1 yıl olduysa 14. Gün işe gitmeyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dik dur kendini ezdirme gerekirse sende çıkış zira nasıl başlarsan öyle gider... kimsenin size bağırmaya ezmeye hakkı yok
Ben de bağırdım karşılık verdim ama boş yani o amir ben basit bir çalışan
Tabiki kabul etmek zorundalar ama sen istifa etmek yerine, once noterden ihtarname cektir. Mobing uygulaniyor kufur eduliyor vs vs diye. Sonra istifa et. Tazminat al
Güçlü bir firma çalıştığım yer ama tayip fabrikanın arkasın da
Ya arkadas malmisin nesin sen.
Adam Erdogan i seviyor diye hak hukuk ona goremi olcak...
Sacmaliyosun.
Senin hak aramaya toton yok.
Iyi misin sen sadece bana inanirlar mi sanıyorsun fabrikaya hiç sormayacaklar mi durumu
Sen aptalmisin. Mahkeme sahitlere bakar. İki tane tanik yetiyor. Fabrikaya ne sorcaklar.
Neyse sen eziklenmeye devam et.
Sen bu soruyu 10. Kez soruyosun.
Ordaki ezikligini beceriksizligini, ozguvensizligini Erdogan a baglayan birisin..
Doğru diyorsun eziğim de özgüvensizim de
O sebeple baska yerde kusur arama. Dik dur dik
1 sene de yaşadıklarımı yaşasan ayakta durduğuma şaşırırsın o yüzden fazla yargılama
Biraz hakkini aramalisin. Ezik olmamalisin
Kardeşimle annemde aynı yer de çalışıyor benimle onları da etkileyebilir hareketlerim sadece istifa verip çıkmak istiyorum çalıştığım yer de de yalaka olman lazım ezilmemen için ya da arkanda biri olacak benim arkam da kimse yok aksine beni satacak amirden taraf olacak kardeşim var
İstifa edebilirsin sorun yok...
Hakkinki. Dilekce ver 15 gun sonra cik.
İhbar sureni tamamla
İstifa dilekçeni ver önce sonra 14 gün ihbar süreni doldurup çıkabilirsin. Eğer hakaret vs ederlerse hemen çıkabilirsin paranı felan kesemezler
Dün gece bana herkesin için de avaz avaz bağırdı sonra da geldi genel olarak bağırdım ben dedi çalıştığım firmada işçilere inanmazlar amirlere inanırlar
Senin gibi gerçekleri anlatacak 4-5 kişi varsa hiçbirini yapamazlar ama sen gerçekleri anlatıyorlarken diğer işçiler yaşan söylüyorlar ve sorun yok diyorlarsa hiçbiryer yapamazsın ama bence görüntü ses kaydı felan alabilirsen al tazminatını iste ve çık vermezlerse mahkemeye verirsin uğraşsınlar
Dün başımız da ki sorumlu avaz avaz geldi bağırdı gözümün içine baka baka sonra da genel herkese bağırdım dedi ama yanımdakiler bile sana bağırdı dedi herkes olayın farkında adaletin zerresi yok ışçiler yumruk yumruğa kavga ettiler atılmadılar o derece
Nasıl bir iş yeri ora ya 😂
Ama annemle kardeşim de orada çalışıyor bu husumet onları da etkiler mi
Muhtemelen evet herşey beklenir bu kansızlardan
Işin içine mahkeme girerse kesin atarlar gibi o zaman sadece insan kaynaklarına gidip mi istifa versem
Mobing nedeniyle ayrılıyorum diye belirt istifanda
Daha önce de böyle bir olay olmuştu kadınla uğraştılar kadın istifa verdi kabul etmediler istifasını 1 hafta çalıştı gitti böyle bir şey olur diye korkuyorum
O zaman notere git iadeli taahhütlü posta göndermek istiyorum de ordan gönder en son 30 lira filandı ordan gönderdikten sonra eğer işe başlayalı 1 yıl olduysa 14. Gün işe gitmeyebilirsin
1 yıl oldu
İstifa ettikten sonra 14 gün daha çalışmak zorundasın ihbar süren var eğer o günü çalışmazsan alacağından düşerler
Paramdan geçtim artık ben orada çalışamıyorum daha