Kariyer hedefim var ve otuz yaşında amca olcak sizce geç mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Umarım sağlığınız yerindedir, malum pandemi dönemindeyiz.
Bu süreçte kurallara riayet etmeliyiz. Bu yolla, hem kendi sağlığımızı hem de toplum sağlığını korumuş olacağız. Lütfen bunu unutmayalım.
Sorunuzu okudum, gayet açık ve net.
Sorunuza cevabım şöyledir:
- Donald TRUMP'ın 70 yaşında başkanlık yaptığı, hatta Joe BIDEN'ın 80 yaşında başkanlık yaptığı bir dünyada yaşıyoruz. Bu anlamda sizinde 30 yaşında kariyer planları yapmanız ve bu hedeflere ulaşma için çalışmanız gayet normaldir.
- Yabancı dil öğrenmek.
- Bilgisayar programlarını kullanmak.
- Lisans ve Y. Lisans belki de Doktora yapmak gerekiyor.
Bu anlamda sizin manevi destekçilerinizdenim. Bu yolda ilerleyin ve hedefiniz ulaşın derim.
** Zaten bir çok kamu kuruluşu 35 yaşına kadar memur alımı yapıyor.
Bir çok özel sektör 40 yaşına kadar alım yapıyor. Siz neden kariyer yapmayasınız.
Bu anlamlı yolda, başarılı olmanızı temenni ederim.
Saygılarımla...
Cevap
18Cevap
Bu yaptiniz plana göre degisir?
Zorlu seyler planda varsa bu 30 u gecebilir
Ama saniyorum ki 23 tesiniz ve kariyer planiniz okul bitimi dalınıza uyan bi ise girmek ve o zamana kadarda gönül islerine ara vermek
Kariyer yapmak kolayda mutlu bi yaşam sürebilmek
İste bu hayal
Umarim kariyerinizi tamamlarsiniz ama bunun icin yaş zaman hedefi koymayin
Cunki kurallari hayat koyar
hedefine ulaşmasan ne olur zaten 30 gitmiş önünde kalmış 30 yıl. o da göz açıp kapayıncaya kadar biter. niye dert ediyosun ki
hayııır lütfen böyle düşünme ha 30 yaşında ha 20 yaşında ne fark eder eğer salak saçma insanların dediğine göre sorduysan takma onları kafana hatta o insanları çıkar bence hayatından ne gerek var ki fazladan yüke hedefine ulaşmışsın ya ona bak ha 10 yıl sonra ha 5 yıl önce hiç fark etmez ulaştın mı ulaştın sonuç olarak
Benim kariyerim hedefim 60’ına kadar devam ediyor. Belki de 70 olur.
30 yaşında hedeflerine ulaşabiliyorsan ya muazzam bir yeteneğin vardır ya da hedeflerin çok sığdır
Hedeflerine ulaşmak için yaşın önemi yoktur. — Diğer gelişmiş ülkelerde...
Ama Türkiye'de paran yoksa zaten o yatırımın gercekleşme ihtimali çok düşük.
45 yaşındaki planlarım ve 50 yaşında yapılacak olan planlarım bile şimdiden yapık
hedeflerini yaptığın sürece hiçbirşey için geç değil
Hiçbirşey için geç değil, insan yeter ki kafasına koysun başarmak için çabalasın..
45 yaşında peygamber olan var neden geç olsun ddkkd
İllaki bazı şeyler için biraz zaman fazla geçmiş ama sonuç elde edildiyse sevinin derim... Yapacak bir şey yok. En iyisi her şeyin zamanında olması.
Hedefe göre değişir yaş sınırı olan meslekler var ama otuzunda öğrenci insan çok.
30 yaş çokta geç sayılmaz bence. Ki 70 yaşında Tıp ve Hukuk bitirenler bile var. Bence yaşın hiçbir önemi yok. Azmettikten sonra her şeyin üstesinden gelebilirsin. Yaş, sadece rakamdan ibaret.
Türkiyede zor ya o yaşa
Kariyer hedefin neki
30 yaşında nasıl amca olmayı planlıyorsun
Milletin anlatım bozukluklarına imla hatalarına gülüyosan yanlız değilsin kanka 😄😅
Aynen O daha komik
Beğendim çünkü 😅🙃
Hayır değil
Hayır kesinlikle geç değil
Tam vakti
Geç değil.
Brnce başlangıç :)
Geçmez
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?