Eğitim & Kariyer Eczane hizmetleri için? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş bulabilir miyim 26 yaşında tecrübesizim iki yıllık okumaya değer mi Güncellemeler+1 yıl Başka önerileriniz varsa öneriye de açığım Eczane hizmetleri için? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Concept33 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bence oku. 1. Sınıfın sonunda 2. Açık öğretim Üniversiteye sınavsız giriş yap. Hem ön lisans hemde lisans mezunu olmuş olursun. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl selam is mi bakiyorsunuz? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet bakıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yasiyosunuz.. aylik maas ne kadar olursa calisirsiniz.. Yorumla Soran +1 yıl İstanbul dayım en az asgari ücret tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayarlarim size kesin is. brz beklerseniz.. burdan size haber veririm olur mu. Yorumla Soran +1 yıl Olur ne işi bulacaksınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla yorucu bi is olmadan uzun sureli bi is bakicam size.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha once bi yerde calistiniz mi. Hic Yorumla Soran +1 yıl Mc Donald's da çalıştım okula giderken ama şu an açıköğretimden devam edeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aileniz calismaniza izin veriyosa sorun yok.. lisa biti uniye mi baslican yoksa universite mi okuyorsunuz. Yorumla Soran +1 yıl Lise mezunuyum açıköğretim okuyacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ben size haber vericem kisa bi sure icinde.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar oldu is bakiyorsunuz cok oldu mu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pandemi ve yasaklar cok etkiledi herkesi. Yorumla
meliss57t6 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl kuzum nerde yasiyon 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Siz neredesiniz Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atamıyorum size Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence oku. 1. Sınıfın sonunda 2. Açık öğretim Üniversiteye sınavsız giriş yap. Hem ön lisans hemde lisans mezunu olmuş olursun.
selam is mi bakiyorsunuz?
Evet bakıyorum
Nerde yasiyosunuz.. aylik maas ne kadar olursa calisirsiniz..
İstanbul dayım en az asgari ücret tabi
Ayarlarim size kesin is. brz beklerseniz.. burdan size haber veririm olur mu.
Olur ne işi bulacaksınız
Fazla yorucu bi is olmadan uzun sureli bi is bakicam size..
Daha once bi yerde calistiniz mi. Hic
Mc Donald's da çalıştım okula giderken ama şu an açıköğretimden devam edeceğim
Aileniz calismaniza izin veriyosa sorun yok.. lisa biti uniye mi baslican yoksa universite mi okuyorsunuz.
Lise mezunuyum açıköğretim okuyacağım
Tamam ben size haber vericem kisa bi sure icinde..
Ne kadar oldu is bakiyorsunuz cok oldu mu.
Pandemi ve yasaklar cok etkiledi herkesi.
Oku değer
Sağlık sektörü işsiz bırakmaz diye düşünüyorum
Değer bence
kuzum nerde yasiyon
İstanbul
Siz neredesiniz
Mesaj atamıyorum size