AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sözel dersler için olabilir ama sayısal dersler için imkansız.
imkansız değil
O kadar eminseniz neden soruyorsunuz?
çok kesin demedim. kendimden çok eminim de demedim. ama imkansız olmadığını da biliyorum.
2-3 haftada 30 soruluk konuya bırakın full çekecek kadar çalışmayı yüzeysel olarak bile zor bakarsınız. Tabii inanılmaz zeki , bir okuduğunu bir daha unutmayan, konusunu biliyorsa her soruyu çözebilen biriyseniz o zaman yapabilirsiniz ama öyle biri de zaten bu zamana kadar çoktan full çekecek duruma gelmiştir diye düşünüyorum.
daha önce 2 gün çalışmayla 5 6 net arttırmıştım. belki çok zordur bunu yapmak ama imkansız da değil. ben yapabileceğime inanıyorum. belki 20-30 net artmaz ama 5-10 net artsa bile iyidir.
En kolay ve garanti soru çıkan şeylere çalışmışsınızdır, denemeden denemeye bile 4-5 net fark eder zaten. Dediğim gibi 30 neti imkansız görüyorum 5-10 net olabilir.
en kolay ve garanti soru çıkan şeylere çalışmadım. sadece biyolojiden video falan izlemiştim biraz test bile çözmedim. biyolojim çok kötüydü 3 soru falan yapıyordum ve 8-9 nete çıktı bir anda. nasıl olduğuna ben de inanamıyorum hala ama oldu.
Biyoloji en kolay net artan derstir çünkü soru çözüp pekiştirmeseniz bile yapabilirsiniz ama geometri olsun fizik olsun bir sürü soru çözmeden sadece video izleyerek yapılmıyor. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok bu benim düşüncem , o da sizin düşünceniz. Katılmıyorum ama saygı duyuyorum.
işte bu yorumun o kadar saçma ki. konuyla hiç alakan olmadığını bu kadar belli etme bari. geometriyi soru çözmeden yapamazsın demişsin ama 2 yıldır geometri çalışmama rağmen 7 8 net yapıyorum geometride. ayrıca biyoloji de o kadar basitçe net artan bir ders değil. ve biyoloji test çözmenin çok önemli olduğu bir ders. Yani oturup ezber yaparak değil test çöze çöze oturur konular. benim biyolojide bu kadar hızlı net arttırabilme sebebim de konuları zaten biliyor olmam. Yani biliyordum ama unutmuş olduğum için az net yapıyordum. biraz yüzeysel de olsa tekrar yapınca yükseldi hemen. bütün derslerim böyle olduğu için netlerimin hızlı yükselebileceğini düşünüyorum. 30 net gerçekten zor. ama imkansız da değil.
Üniversite sınavında 16 bin yaptım, konuyla alakasız biri değilim. Geometri oturup soru çözmeden pekiştirilecek bir ders değil, bunu istediğiniz geometri hocasına sorabilirsiniz. Biyoloji konusuna gelirsek, test çözmek sadece konunun kalıcı öğrenilmesini sağlamak için önemli. Yeni çalışmış biri kitabı açıp rahatça çözebiliyor ama fiziğin konusuna yeni çalışmış biri soruları çözerken zorlanır çünkü fizik sorularını çözmek için bilgi yetmez. Daha önce sorduğunuz bir sorudan temeliniz olduğunu da biliyorum öyle olmasaydı 2 günde biyoloji öğrendim demenize inanmazdım bile.
Yapabileceğinizi düşünüyorsanız buyrun yapın, imkansız olmadığını göstermiş olursunuz. Böyle konuşarak kimse birbirinin düşüncesini değiştiremez neticede.
sen neden kendi düşüncene karşı bu kadar bağlısın anlamıyorum. Yani bağlı olmanı gerektirecek bir şey yok. beni alakadar eden bir konu sonuçta. senin bu kadar net ve inatçı olman aşırı garip.
Bakın siz öyle düşünüyorsunuz ben de böyle düşünüyorum. Benim sizin düşüncenizi kabul etmek gibi bir zorunluğum yok, aynı şekilde sizin de benim düşüncemi kabul etmek gibi zorunluğunuz yok. Benim gözümde 2-3 haftada 30 net arttırmak imkansız bir şey, bunu soran siz de olsanız başkası da olsa düşüncem bu benim, bağlı olmayacak olsam baştan dile getirmem. Niye illa sizinle aynı fikirde olmam gerekiyormuş gibi davrandığınızı da ben anlamıyorum, öyle düşünmediğim hâlde evet yaparsınız mı demem gerekiyor? Lütfen birbirimizin fikrine saygı duyalım ve bu konu daha fazla uzamasın.
Sanmam
neden
Konular fazla
off ya. her şey nasıl bu hale geldi hiç anlamıyorum. o kadar kötü ki. delirmek üzereyim. yine de deneyeceğim. umarım olur
Dene
Başka şansım yok zaten :( denemek zorundayım.
Ben de kpss çalışıyorum dene bakalım olur umarım
hangi kpss'ye?
Lisans
hangi bölüm
Yazdım
üniversiteyi sormuştum ama neyse boşver
Alan ne?
sayısal
Ayt matemetik
5 6 soru tyt ile Ortak
1 soru karmaşık sayılar
1 soru polinom
1 soru parabol
2 3 soru fonksiyonlardan (10 net yaprsin kesin)
Ayt biyolji konu sıralaması yapmayacağım ayt kampüs isine yarar 2 defa oynatma listesini adam akıllı bitir kaynak çöz (10s yaprsin kesin)
20 net yaparsın bu şekilde kimyanın üzerine düşersen ondanda yaparisn 10, 30 net işte ama doğru çalışman lazım
şu an 0 net değilim ama
Daha iyisini yaparsın ozmn
soruyu yanlış anladın galiba
Anladım deneme çözerek Yanlş yaptığın sorular üzerinden konu çalışması yap