AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
160 aşağısını almıyorlar diye biliyorum ben
Yok hayır 1.58 boy şartı ama 2 cm egzersizlerle uzarım kemik yaşına da bağlı çünkü uzayıp uzamamak
Doğrudur bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla açıkladım. Zor olması erkekler açısından bir tık memleketin her yerinde görev yapıyorsun. Ancak kadınlar içinde benzer durumları olsa gerek, en azından izlediğim belgesellerde gördüğüm o şekildeydi. Onlar da çok çetin şartlarda görev yapıyorlar
Sen varya çok yaşa kimisi burda gelmiş kız kısmının askerlikle işi ne demiş üzülüyorum cidden böyle insanların bu dünya da nefes alıp verişi benim zoruma gidiyor ne bu çekememezlik ne bu hor görme ne bu küçümseme hayır biz Kadınlar olarak bu dünya ya sadece evimizde oturup yemek yapıp çocuk bakmaya gelmedik her meslekte kadına ihtiyaç var ihtiyaç olmasa zaten gerek duyupta kadınları keyfinden jandarma polis yapmazlardı böyle insanları cidden anlamıyorum ya nasıl bir zihniyet
Sen de çok yaşa. O zaman ilk senin gününü kutlayalım biz de. Emekçi bir kadın olarak senin KADINLAR gününü en içten şekilde kutluyorum. Sizler birer obje ya da meta değilsiniz. İstediğiniz gibi mesleği yapıp, istediğiniz gibi gezebilir, istediğiniz gibi de giyinin. Bırakın sizin arkanızdan konuşanlar konuşmaya devam etsinler... Eğer ki hayalin buysa, yani askeriye ya da polislik ise en azından dene şansını hazırlan... Denedim olmadı demek başka, bir de elimden geleni yaptım ama olmadı demek başka
Yaaa çok çok teşekkür ediyorum çok sağol Allah senin gibi karakteri güzel insanlarla yolumuzu birleştirsin o kadar mutlu etti ki şu yorumun beni ne kadar teşekkür etsem az senin benim yüzümü güldürdün ya Allah ta hep senin yüzünü güldürsün Allah daraltıp bunaltmasın seni senin gibi insanalrın sayılarını artırsın inşAllah ne diyim ki ☺️🙏
Yaa ben de teşekkür ederim. Allah senden de razı olsun, yüzün gülsün. Ne güzel işte mutlu ol hep. Gerisinin çok da bir önemi yok. İnsanın yüzünün gülmesi gayet önemli bir şey sonuçta. Amin amin çok çok amin bu kadar güzel dileklerin olduğu için bilmukabele hepsi senin olsun. Bende sayende mutlu oldum 🙏🏽😌
Ne demek rica ederim ☺️🙏🥰
İyi akşamlar, dikkat et kendine 😌🌺🙏🏽
Sizede iyi akşamlar Allaha emanetsiniz 🥰☺️🙏
Allah'a emanet ol 🤗🥰
Kız kısmının askerlikle işi ne ?
Sanane be sanki siz çok işe yariyonuz senin gibi zihniyetler en kısa zamanda ge**rir inşAllah
Deme öyle.. Sende çok agrazifsin
Profimi terk et kız kısmının onu yapmaz kız kısmı bunu yapmaz ama hastanelerde kadın doktor baksın üst aramalarında kadın polis kadın jandarma kontrol etsin dersiniz ama boş boş gelmiş burda Konuşuyo Allah'ın beyinsizi cahil kafa işte
Ya git işine. Beyinsiz sensin.
He işine gelmedi tabi defol git tez zamanda g**er inşAllah biz Kadınlar olarak vatanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz işte ama sizin gibilerini koruyoruz ya bizede yazıklar olsun senin gibi zihniyete sahip olanlara hakkımı helal etmiyorum aslaaa
Ne hakkın var acaba. Allahın kezbanı.. Sen Çok yaşa. Konuşma tarzından kaliteni belli ediyosun. Şaka yaptım hemen ciddiye aldın.
Boyle şaka yapmıycaksın arkadaşım Senin gibi bağnaz kafalılarla uğraşamam cahil insana ne anlatsan boş
Seni Allaha havale ediyorum.
Ufaksin
Boy şartı kadınlar da 1.58 zaten
Kadınlara bak sen her şey size iyi
Ne diyosun ya
Kadınlar eziliyor diyorlar bir de. Her şey size güzel
Ya boş konuşma bi terk et profilimi ya nereye herşey bize güzel yakılarak öldürülen sizsiniz tecavüz edip ceset bulunmasın diye kıyma makinasından geçirilen sizsiniz iş dönüşü takip edilip hiç bilmedigin adam tarafından bıçaklanıp öldürülen sizsiniz burda gelmiş hayat size güzel. kadınlar eziliyor diyorlar birde diyo ya bunlar biz yapmıyoruz siz yapıyorsunuz daha da sayıyım mı bizi şu küçücük dünyaya sığdıramayışınızı heee
Öyle erkekleri seviyorsunuz çünkü. Mazoşistsiniz. Kibar saygılı erkek sevene denk gelmedim. Boşuna bağırma. Gerçekler acıdır. Asker olacak kızin kendside zaten sadist biridir.
Yaw bütün dünyadaki kızlarla konuşmak zorunda mıydın? Çünkü ben sevmiyorum öyle erkekleri senin gibi bağnaz kafalılarla da uğraşmam bak yoluna hadi
Bağnaz mi? Bir şey olamayınca jandarma olmaya karar vermişsin. Kendine bak ilk. Emir kulu olursun :)
Nerden biliyosun birşey olamadığımı? ya da nerden anladın mekatronik mühendisliği tutturdum ama küçüklükten bu yana polis jandarma olmayı hayal ediyorum hayır vatan sevgisi sadece erkekler de mi var Allah'ın cahili
Ben de baya büyük bir bölüm okudun diye düşündüm öyle başlamışsın ki cümleye. Parasızlıktan polis asker oluyor millet :) komik ülke hakkaten. Varoş birisin belli ki. Yazık ne diyim.
Heh bak demek ki mesleği hor görme kızlar da yokmuş ben şu işi yapıyorum bu kız bana bakmaz dediğinizde ağlamasını biliyorsunuz ama sonra da gelmiş bende çok büyük bir bölüm tutturdu sanıyorum diyo polis asker jandarma da senin gibi karaktersizlere bakmaz sen merak etme hadiiii
Komik :) polis asker bana neden baksın? :) Erkeklerden hoşlanmıyorum onlar da hoşlanmıyor :)
Merak etme kadın olunca çok ezmezler seni oradaki komutanlar :) aglamazsin. Dikkak et ısırma oradakileri :) bir bakmışsın kapı dışarı :)
İtaat et başını yere yönelt.
Senin gibi birini kimse asker polis yapmaz :) torpil bulursan olursun tabi :)
Buna sen mi karar veriyorsun ahlaksız ya defol git profilimden çabuk
:)))
Kolen olabilir mıyım kölen olurum sert birisin
Yaw arkadaşım sen şizofren misin?
Efendim ben bir eziğim. Sizin ayakkabılarınızın kokusuna muhtacım. Affedin.
Dalga mi geçiyosun sen ya kafan mi güzel arkadaşım çattık ya