Yks ücretini ödeyecektim ama atm parayı aldı ve para ödendi olarak da görünmüyor. Aldı ve geri vermedi. Yarın şubeye gideceğim ve yarın son gün ücret ödemesi için. Şubeye gittiğimde gerekli işlemler yapıldıktan sonra gün içinde verirler mi paramı?
sabah gıtmıştım ve ödemenın son gün olduğunu belırtmıştım. form doldurdum ve öğleden sonra arayacağız dedıler. eve geldığım an aradılar öğlene kalmadan. çok ılgılı davrandılar sağolsunlar. ben de yatırdım çok şükür...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O atmdeki islemlerin sayımı yapılmıştır. Fazla varsa ona göre kaydedilmiştir. Gittiginde derdini anlatirsan yardımcı olacaklardır.
Çok teşekkür ederim o kadar olumsuzluklar üst üste gelmişti ki umutsuzluğumu giderdiniz, sağolun.
Erken gidin sabah.. Çalışanlar yardımcı olmazsa müdür ile görüşmek isteyin.. Hatta yarın sonucu da yazın. Ben de merak ettim
sabah gıtmıştım ve ödemenın son gün olduğunu belırtmıştım. form doldurdum ve öğleden sonra arayacağız dedıler. eve geldığım an aradılar öğlene kalmadan. çok ılgılı davrandılar sağolsunlar. ben de yatırdım çok şükür...
Harika. Sevindim adına:)
teşekkür ederımm
Yatırdığın saati unutma. Atm numarası ile bankaya git
Tamam çok teşekkür ederim
Evet aynı gün içinde verirler paranı