Eğitim & Kariyer İnternetteki IQ tesleri doğru mu? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geleceğin Ayştayn'ı geliyor herkes rez alsın shsjskjs. Yalandır bence ya siz hiç test yaptiniz mi internetten? İnternetteki IQ tesleri doğru mu? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rafayeл Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bu Onedio kadar iğrenç bir Platform yoktur be.( Feminist leşlerinin mekanı ) 2 6 Yorumla külllkedisi +1 yıl Al benden de o kadar. Yorumla Jokeface +1 yıl ya sen ne tatlı şeymişsin öyle :d Yorumla Rafayeл +1 yıl @Jokeface Beni Tahrik Ediyorsun sjsjsjsjdod Yorumla Jokeface +1 yıl lan rafo eski hesabına noldu be :d Yorumla Rafayeл +1 yıl Or*spu çocuklarının G*tüne Battı Ne Olcak.Banladılar Yorumla külllkedisi +1 yıl Aaa burasını pavyon sandınız herhaldeGidin baska yere bildirim geliyor 😆 Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Onedio mu burası 😄Hep iyi şeyler diyor ha bir kere de kötüsün dediğini görmedim cdhdmdkds 1 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Evet ya çok yalaka shsjhs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçenlerde bir tane çözdüm sonucu görmek için 15 dolar istediler Buna para vermeyerek yüksek IQ'lü olduğumu kanıtlamış olduğumu düşünüyorum :D 1 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bi zahmet öyle olsun fttiyyf Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 672 cevap paylaştı. 2x2 = ? Cevap ; 4Site Yorumu ; Oww senin IQ 250 üstü. 2 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Onedio'nun kiler değil :d ama istersen euro üstünden ücretlendiren bir site bırakabilirim buraya :d 1 0 Yorumla
hik00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Nebilim benim iq en son 110 çıkmıştı böyle testten ama ben -10 gibi hissediyorum. d 1 0 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, hayır yanlış bunlara sakın inanma ama güzellik ile iq ters orantılıymış. Sen güzel değilsin evet doğru doğru iq seviyen yüksek. 0 0 Yorumla
анархизм Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Onedio :d 1 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bokedio :d Yorumla
KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bence yanlış 1 5 Yorumla külllkedisi +1 yıl Yanlışta geri zekalıda degilimdir herhalde o kadar 😆 Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Haha bence de olabilir Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Yok beni yanlış anlama çünkü ben bile kendimi yanlış anladım diyorum ki sonuçları %100 değil yalan da olabilir o manada yoksa bemden zeki görünüyorsun şeytana pabucunu ters giydirirsin sen 😌 Yorumla külllkedisi +1 yıl Beni burdakiler neden daha iyi taniyor anlamis degilim :/ hsjshs Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Neden ki yoksa aranızda soyut bir bağ mı var 😆 Yorumla
CehennemKRall Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Saçma sapan işler. 1 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl Bencede Yorumla
Piyanistruhlu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 439 cevap paylaştı. Hayır tabii ki 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yalan dolan hikaye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu Onedio kadar iğrenç bir Platform yoktur be.
( Feminist leşlerinin mekanı )
Al benden de o kadar.
ya sen ne tatlı şeymişsin öyle :d
@Jokeface Beni Tahrik Ediyorsun sjsjsjsjdod
lan rafo eski hesabına noldu be :d
Or*spu çocuklarının G*tüne Battı Ne Olcak.
Banladılar
Aaa burasını pavyon sandınız herhalde
Gidin baska yere bildirim geliyor 😆
Onedio mu burası 😄
Hep iyi şeyler diyor ha bir kere de kötüsün dediğini görmedim cdhdmdkds
Evet ya çok yalaka shsjhs
Geçenlerde bir tane çözdüm sonucu görmek için 15 dolar istediler Buna para vermeyerek yüksek IQ'lü olduğumu kanıtlamış olduğumu düşünüyorum :D
Bi zahmet öyle olsun fttiyyf
2x2 = ? Cevap ; 4
Site Yorumu ; Oww senin IQ 250 üstü.
Onedio'nun kiler değil :d ama istersen euro üstünden ücretlendiren bir site bırakabilirim buraya :d
Nebilim benim iq en son 110 çıkmıştı böyle testten ama ben -10 gibi hissediyorum. d
Selam, hayır yanlış bunlara sakın inanma ama güzellik ile iq ters orantılıymış. Sen güzel değilsin evet doğru doğru iq seviyen yüksek.
Onedio :d
Bokedio :d
Bence yanlış
Yanlışta geri zekalıda degilimdir herhalde o kadar 😆
Haha bence de olabilir
Yok beni yanlış anlama çünkü ben bile kendimi yanlış anladım diyorum ki sonuçları %100 değil yalan da olabilir o manada yoksa bemden zeki görünüyorsun şeytana pabucunu ters giydirirsin sen 😌
Beni burdakiler neden daha iyi taniyor anlamis degilim :/ hsjshs
Neden ki yoksa aranızda soyut bir bağ mı var 😆
Saçma sapan işler.
Bencede
Boş şeylere kafa yormam
Umarım değildir hep düşük çıkıyor 😂
Hayır tabii ki
o testler öyle basit yapılmaz.
Sen iyisin demi geçen hasta oluyordun
Ben daha zekiyim.
Yalan dolan hikaye