12 Yaşımda Antalya da bir kafede barista yardımcısı olarak başladığım işimde 1 sene sonra sertifikalı barista oldum 3 sene baristalık yaptıktan sonra kendimi birden bire alkollü mekanlarda buldum ve barboy olarak devam ettim ilerleyip barmen oldum ve 4 yıldır İstanbul da barmenlik yapıyorum 24 yaşındayım sorularınızı alabilirim teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
pandemide nasıl hayatta kaldın? eğlence mekanlarını kapadılar malum
Fazla içki içip parasını vermek istemeyen müşteriyi napıyrpsunız
Kapıda ki güvenlikler bu yüzden var. İçeriye alıcakları kişinin tipine yürüyüşüne üstüne başına bu yüzden bakıyorlar. Eğer içeri bi şekilde girmiş ve yiyip içip ödemek istemiyorsa telefonundan bi kaç yakını aranır durum anlatılır ödemek için mekana çağrılır ya da müşterinin üzerinden bi kaç eşya rehin alınır. Kimlik ya da telefon gibi. En kötü yasal senete bi imza atar çıkar tabi meblağ büyükse. Eğer meblağ küçükse uğraşmaya pek değmez.
Her gece götürebiliyomusun ; ya mesela bugunde birini atim yatağa deyip oluyomu öyle seyler
Öyle bi çabaya girmedim hiç. Girmeye de gerek yok zaten. Zamanında bi kaç şey oldu tabi ama karşılıklı istek doğrultusunda. Örneğin tuvalete giderken el işaretiyle seni çağıranlar ya da mekandan çıkarken bar tezgahına gelip numarasını bırakanlar vs
Merhaba ben baristalıkt hakkında soru sormak istiyorum
istediğin şarkıyı açabiliyomusun?
E o kadar lüksümüz oluyor ama her zaman değil tabi. Mekanların gecelere göre belli playlistleri oluyor. Araya bizde sıkıştırıyoruz bişeyler tabi :)
ben bara girdim bikere barman muzikle birlikte kopuyodu meslegin çok zevkli duruyo
Eğlenceli yanları var tabi gördüğün manzara daha bişey değil :D
o zaman yaşıyosun bu hayatı.
Kötü yanları da var öyle paso eğlenmiyoruz ki. Mesela o kadar alkolün eğlencenin içinde bozulmaman gerek. Kendini kaptırmaya başladın mı ipi kaçırırsın ve bi daha yakalayamazsın. Mekanda çıkan tatsızlıklar kavgalar da cabası. Gündüz hayatın nerdeyse sona eriyor. Gece 11 de gidersin sabah 7 gibi çıkarsın. Uzun vade de tahmin edemeyeceğin kadar çok yıpranırsın. Bu işi uzun süre yapanı pek göremezsin bu yüzden. Yıpratan bir meslek
valla dışardan eğlenceli gözüküyo ama zorluğu çoktur dediğin gibi. aylık eline kaç lira maaş düşüyo bahşişle birlikte ortalama
Eğer masa şovu da falan yaptıysam 8 e kadar çıkarırım
iyiymiş
Yere düşen içkileri ne yapıyorsunuz
Kırılmasın diye kullanacağımız içkileri şişelerinden çıkarıp kırılmayan bir şişeye boşaltıyoruz. Ha kırılan olursa bazı mekanlarda zayiat olarak yazılır. Sıkıntı çıkmaz
Bar tuvaletinde seks gördün mü hiç ?
Haftada 4 gün temizlikçiler tuvaletlerden kullanılmış prezervatif , kadın iç çamaşırı gibi şeyler topluyor. Gözümle görmeme gerek yok :) Ha gördüm mü? Evet
Kaç tane kız götürdün barlardan bakıym
Bu tip sorulara cevap veremem dostum kusura bakma
Ben bara hiç gitmedim abi zaten şu an abimin üyeliğinden burayı kullanıyom yaşım 17😂ama şu barda hesap nasıl ödeniyo filmlerde hiç göstermiyolar🤷♂️😂
Mekan konseptine göre değişir genelde masaya gelir hesap. Tabi bi bira içip kalkıyorsan masaya falan bekleme çıkarken ödersin kasada :D
Anladım abi sağol filmlere hiç görmedim de merak ettim 😄🤷♂️
Kötü yola düşmüşsün
Yüz kızartıcı bi iş yapmıyorum hırsızlık yapmıyorum eskortluk yapmıyorum uyuşturucu satmıyorum adam öldürmüyorum. Her meslek grubunda çalışan insanlar gibi bende ekmeğimi bu işten çıkarıyorum. Ayrıca legal bir iş. Kendini tutarsan hakim olursan. Kötü yola falan düşmezsin. Karakterin ve iradenin sağlam olması şartıyla tabi.
Kötü anlamayın lütfen kusura bakmayın sizden ötürü demedim ben ortam olarak iyi bi yer sayılmaz şahsınıza karşı bisey demedim afedersiniz