Kyk yurtlarında sadece 4 5 sene mi kalınıyor, kyk kredisi en fazla kaç yıl alabiliyoruz?

Arkadaşlar sınava bu yıl 3. Girişim olacak babam göndermedi, geçen sene de açılmayacak diye ben bi daha denemek istedim ancak ailemle bi çok sorunum var, bu evde hiçbir şey yapılamıyor akıl sağlığımı korumakta bile zorlanıyorum. Neresi gelirse gidip kırık obp ile orada hazırlanıcam, çok zor olacak biliyorum ama bu evde imkanı yok kazanamam. Gittiğimde 1 yıl orada yurtta kalmış olucam, sonra istediğim bölüme gitmek için tekrar tercih kredi başvurusu yapıcam, benim yurt hakkım 3 sene mi kalmış oluyor bu durumda? Öyle bir şey duymuştum. Okumak istediğim bölüm de 5 sene, 3 yıl kaldıktan sonra beni yurttan atacaklar mı? Yoksa yurt parası daha mı pahalı ödeyeceğim? Bi de 6 yil kyk kredisi almış olacağım bunun da bi sınırı var mı? Üniversitede tüm ihtiyaçlarımı krediyle karşılamaya çalışacağım yurt okul ihtiyaçlarını. İşte bu tür şeylerin sene sınırı var mı onu merak ettim
Kyk yurtlarında sadece 4 5 sene mi kalınıyor, kyk kredisi en fazla kaç yıl alabiliyoruz?