Arkadaşlar muhabse ile ilgileniyorum. Ya ofis ya da kurumsal bir yer istiyorum. Bugün bı yerle görüştüm. 4000 dedi. İş basit geldi bana. Kek yani. rahat götürürüm. Ben yeni seyler öğrenmek istiyorum. Kabul edeyim mi etmeyeyim mi. Bu arada 2 senedir iş arıyorum. Kurumsal şirketler çağırıyor ama mülakatta eliyorlar. Ofisler de asgari veriyor. Pek gidesim yok aslında. Tavsiyeniz var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2 senedir işsizsin. Daha öğretici, zorlu bir iş istiyorsan yeni bir iş bulana kadar bulduğun bu işte çalış. Daha iyi bir iş bulduğunda da ayrılırsın oradan. En mantıklısı bu olur. 4000 TL az para değil. Hiç yoktan eline aydan aya para geçecek. Hiç geçmemesinden iyidir.
171 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafayı mı yedin bilmiyorum. Hee aklında daha karlı işlerin varsa onu yap.
Kendin diyorsun hep asgari teklif ediyorlar diye, farkındaysan asgariden daha yüksek para verecekler sana. Yani sen bilirsin, sıkıntı çekseydin bu parayı kabul ederdin.80 Yorumla
Bence çok düşüncesiz şımarık birisiniz o. Kadar insan iş ararken siz buldunuz isi begenmiyosunuz hemde 2 yıldır iş aradığınızi söylüyosunuz işsizlik var diyorlar neden işsizlik var işte bu yüzden iş beğenmeme...
62 Yorumla
Soran+1 yılBen mi soruyu okuyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
49Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. İhtiyacın varsa be çalışmak istiyorsan git tabii. Sadece maaşa bakma.. Bir başlangıç yapmis olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKek olan sensin 😂
Denek isterdim ama
Senin kafa da benim gibi ayda 20-30 bin kazanmak istiyorsun demi
Virüs var be hacı yine girseydin çalışırım başka bir iş bulana kadar devam ederdin olsun basit iş daha ne istiyorsun. 2 iş yaparsın ek işler edersin
Ne işi o? Benim yorulmam yasak %46 süresiz raporum var basit işler lazım ne o iş04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o jadaf da değil ayda on bin zenginlik de biz 5000 istiyoruz vermiyorlar.
- +1 yıl
5 bin istiyorsan bin TL için mi istemedin sen çok zor bulursun o zaman iş
Ben normal seyyar oyuncak satıyorum
Günlük 500-900₺ ciro oluyor ayda 10-15 bin ciro ama
Virüs işleri bitirdi dizim virüsten uzun zamandır haftaya işkuea gideceğim engelli kadrosundan basit iş bakacağım askeri ücrete razıyım
Soran+1 yılAbi o kadar okuduk 4000 alamıyoruz sen oyuncakla 20 bin kasiyon
- +1 yıl
Ben lise mezunuyum istesem 2 yıllık üniversiteye giderdim gitmedim
Girdim ise
Fırına çalışmaya ise girdim 2. Ay iphpne aldım 4. Ay araba aldım Şahin beğenmedim banka kredisi ile Tempra aldım 19 yaşında 2 arabam vardı ama kazanç hep bankaya gşdşyordu araba borçlarına 2 araba almıştım sonradan birime sattım 2 ay daha geçti hastalık basladı inanılmaz çok çalışıyorduk vücut kaldırmadı en son ağır işler yasak
Bende basit iş buldum araba İle kaza ettim partner aldım babam kullanıyor arada ben kullanıyorum neyse
Oyuncak işi hem basit
5 ay önce engelli raporu aldım ağır işler yasak ama oyuncak işi basit yorucu değil ve daha oyuncak çeşit az ilerde düğünler başlayınca oyuncak çeşidini arttıracağım ve ayda en az 30-40 bin ciro hedefliyorum en büyük hedef ayda 50bin ! Ciro
2₺ oyuncak 10₺ satıyorum
Müşteri bol
Kazanç kaar yüksek
Dişlerde bakacağız asmalar 3 üniversite okuyor işsiz
Ben okumadan kafaya calsıtırp besinden zengin olacam inşallah
Virüs işi bozdu yoksa şimdiye ben ev bile almıştım ya da 19 yaşında başlayan hastalık oda işi bozdu ama yapacak bi şey yok önümüze bakacağız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende muhasebeciyim.. bence sen bulduğunu bunuyosun.. ve aşırı şımarıksın.. İnsanlar ne dertleri var haberiniz var mı acaba? sonra neden işsizim , 2 yıl tabi işsiz kalırsın müstehak size..
21 Yorumla
Soran+1 yılDovseydin
+1 yılÇok basit düşünüyorsun hiç profesyonelce değil iş dünyasında hiç bir iş küçümsenmez tepe noktasında bir iş kimsenin önüne altın tepsiyle sunulmuyor o senin dediğin ancak kamu kurumunda oluyor. Özel sektörde öyle bir dünya yok önüne gelen işi kolay diye elinin tersi ile itersen yerinde sayarsın.
Küçükte olsa iş hayatına atılmalısın01 Yorumla- +1 yıl
Bugün çaycı olarak işe başlarsın yarın bir gün ortacı ve en sonunda ocakcı olursun.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yildir ilk defa asgariden yukari bi teklif almissin onda da kek geldi diye kücümsüyosun. Kurumsallar seni begenmiyo demek ki seviyen belki. Hala simariklik peşindesin. Cok iyi olsaydin kurumsallar seni elemezdi
20 Yorumla
+1 yılEy guzel Allahim sen boyle kullarina akil ver bulmusta bunuyo 2 seni issiz kalmisin is kolay 4000 diyon kndi agzinla bn sağa ne diim 🤣
10 Yorumla2 senedir işsizsin. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Bence kabul et ve araştırmalsrına basvururlarına devam et , cazip bi iş bulunca bu işi geçiş yaparsın. Bu daha mantıklı geliyor
20 Yorumla
+1 yıl2 yıldır işsizim diyosun
E bi zahmet git
4000 TL gayet iyi bi para
Bu virüs döneminde 20 TL'ye bile muhtaç olan insanlar var
Haline şükretmelisin
İş beğenmezlik yapmamalısın21 Yorumla- +1 yıl
Teprikler canım 😘😘
2 yıldır işsiz olup da iş bulunca bu soruyu soran kişi gerçekten muhasebeye bilmiyor demektir. Hele ekonomik kar zarar eşigini hiç bilmiyor demektir. Bir işveren olarak sana asla iş vermezdim. Sen iş değil arazi olabileceğin yer arıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılMillet iş bulamıyor sen bedavadan 4 bini tersliyorsun mantik işi değil bu yaptığın git çalış istediğini bulduğun zaman çıkarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyon orda ki adam beni eğitecek 2 ay sonra ayrılacak. Ben de sonradan pat diye giriyom dersem o adam napacak? İki yer böyle maaş verdi ama ben kabuk etnedim. Gideceğim yerde üstünde biri olsun ki bana bel baglamasinlar yani. Bı de milletin dirdiriyla uğraşamam. İyi niyetliyim biliyorum benim yaptığımı kimse yapmaz ama ben böyleyim.
- +1 yıl
Böyle düşünerek sen kaybediyorsun keyfin bilir iyi niyetli oln her zaman kaybeder
İş bulmuşsun git kendini çalışırken geliştir maaş kötu değil
10 Yorumla
+1 yılGit tabiki
İşsiz kalmaya devam mı etmek istiyorsun. kek diye iş mi elenir.25 Yorumla
Soran+1 yılPasta tercihim
- +1 yıl
Bu espri ile çok sürmezmiş zaten
Soran+1 yılKabuk et güzeldi
- +1 yıl
Ciddiysen espri zevkin yokmuş
Soran+1 yılGayet ciddiyim
- Eğitim & Kariyer konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıldır işsiz olup, hemde her yer asgari veriyor diyen 4000 beğenmiyor öyle mi. Trolun da bir kalitesi olmalı...😏😅
20 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle kabul etmelisin 4000 gayet iyi bı para yani ve kolay diyosun seni yormayacak iste daha ne istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kolay işi sevmitorum ya rutin işi farklviseyler çıksın debelenip cozeyim istiyorum. Her gün yaprak kurek işler az cok firmayı çözdüm ama. bi yandan dangitsem mi diyeeum
- +1 yıl
Bence git iki yıldır iş ariomussun bı sure para kazanırsın en azndan snra yine zor iş bulursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılDelirmek üzereyim para bulaym diye üç kurusluk işe talip olmayı düsünüyorum adam 4000 işe kek diyip begenmiyor kaybol kaybol buradannnm
31 Yorumla
Soran+1 yılNe kiziyon
+1 yılPara ihtiyacın olsa kosa koda giderdin de ah bu insanların egoları
20 YorumlaSen aç kalmamışsın en iyisini yapmissın umarım gerçekten ihtiyaci olan kişi girer.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle aslında birine karar vermişler.. patron beni görmüş bu çocuğu bı csgirin demiş gidince de beğendiler ama girsem. icime sinmeyecekti.
+1 yılBen olsam giderdim hem seni çok zorlamayacak hem de maaş idare eder
13 Yorumla
Soran+1 yılBen beni zorlasin istiyorum
- +1 yıl
Ne güzel işte erkenden işlerini bitirirsin sosyal hayatına vakit kalır
Soran+1 yılŞu an çok kalıyor darlandim
+1 yılBu kafayla gidersen işsiz kalmaya devam edersin aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
22 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor um
- +1 yıl
O zaman devam et
Merhaba kaç yıllık tecrubeniz var ve ingilizce biliyor musunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl ing giriş
Soran+1 yılPardon beş
Soran+1 yılİngilizce isteyen yerler var onlar da zaten 6 7 kaparsin. Ben şu an hakkım olan 5000 felan istiyorum.
+1 yılO zaman 2 sene daha iş ararsın.
Sıkma canını.
İş beğenmiyorsan.
Insan bulduğuna şükretmeli. buldunda bunadin resmen.00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Git ordan başka yere geçersin
İşe gitmeyeceksen de neresi olduğunu söyle burada iş arayan arkadaşlar şanslarını dener01 Yorumla
Soran+1 yılAnkara da referans olurum
- Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBenim adıma görüşebilir misin? Akşam 5'ten sonra çalışabilirim. 😃
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi ildesin
Soran+1 yılReferans olurum
- +1 yıl
Özür dilerim, ben espri anlamında söylemiştim. Bu cevap gelince kendimden utandım açıkçası.
Mevcut koşullarda herkes açlıktan kıvranırken seçici olmamanı öneririm. İlerleyen zamanlarda olabilir.
Soran+1 yılTamam üstat
- +1 yıl
Ayrıca ben 6 yıldır aynı firmada çalışıyorum ve sana başlangıç olarak verilen maaşın biraz üstünde alıyorum. Değerlendir bence.
Soran+1 yılKaç alıyorsun
- +1 yıl
5 alıyorum.
+1 yılKardeşim git ve yeni iş arayışına devam et en azından harçlığını çıkart para kazanmaya başlayınca hayat cidden çok güzel oluyor
012 Yorumla- +1 yıl
Ben ayda 50.000 TL kazanıyorum mesela bana o parayı versen açlıktan ölürüm ama adam var ayda 3000 TL asgari ücret alıyor bence gayet makul bir başlangıç fiyatı gir bre bismillah de başla ha istersen yapabilirim diyorsan benim şirketime bir mali danışman lazım evrak işleri vs halledilecek yat evinde paranı al tarzı yani sadece bazı aldığımız ürünleri KDV’den düşüreceksin gelir gider kalemlerini hesaplayacaksın vs
- +1 yıl
Kim ya gizli kullanıcı :) www.narcisoparfume.com bakabilirsin dostum ayrıca bu ürünlerin ihracat ve toptan satışını yapıyorum Balkan luxury supply adında Bulgar firması ile çalışıyorum
- +1 yıl
Ayrıca forex ile de uğraşıyorum n11 Amazon gittigidiyor ve trendyol gibi sitelerde de satış yapıyorum İnstagram @narciso_parfume sayfamızı da takip edebilirsin yakın zamanda Amazon Avrupa ve Amazon Amerika satışlarına başlıyorum ayrıca sadece tek bir iş modeli üzerinden değil birkaç iş modeli üzerinden ticaret yapıyoruz
- +1 yıl
Neden bir şans vermeyeyim ben bütün işimi buradan dediğin sanal mecralardan yürütüyorum :)
- +1 yıl
Sana parfüm hediye edebilirim satmaya gerek yok 🙃
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Hadi ordan dalavereci
- +1 yıl
Kardeşim sana kemik atan oldu mu kaybol uğraşamam
- Eğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye şartlarında bu ücreti beyenmiyorsan ya çok ukala sin ya da trol bir soru sormuşsun
10 Yorumla Bu kafayla muhasebe işi yapma sen!
23 Yorumla
Soran+1 yılNe işine gireyim
Soran+1 yılNe iş olsa yaparim
+1 yılMuhasebecisin demek
2x2 = ?24 Yorumla
Soran+1 yıl5 tabisi
- +1 yıl
Alırken 3 satarken 5 diyeceksin sınıfta kaldin
Soran+1 yılBu da mı gol değil be
- +1 yıl
Direğin dibinden cıktı
Muhasebeciyim 4.000 lira alamadım daha
28 Yorumla
Soran+1 yılKıdem. kac sene
Soran+1 yılSen öl. ya
Soran+1 yılCanım benim ya
- +1 yıl
Muhasebe okuyorum fakat hiç birşey bilmiyorum bitirdikten sonra bir yerde işe girip öğrenmek istiyorum ücret önemli değil tecrübe etmek için kabul ederler mi acaba
2 sene iş arıyon sen işe mi gitmiyon sen alışmışın yatmaya?
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada asıl bu kafa gelişmeyen kafa yapısı nereye kadar arayacaksın sonuç sıfır
00 Yorumla
+1 yılHayat kısa kuşlar uçuyor... bir an önce harekete geçmen lazım kendi hayatın için.
00 Yorumla
+1 yılGitme boşver niye çalışacaksın ihtiyacın yok demekki
00 Yorumla
+1 yılSende geldin burada pirim kasıyorsun öyle mi? Yallah başka kapıya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçim sıkıntın yoksa gitme. Böyle yaparak sömürüyorlar insanları. Ama 2 yıl da çok uzun bir süre bilemedim😑
01 Yorumla
Soran+1 yılCokvuzun
- Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı.
u +1 yılGünlük 50 liraya çalıştığım kafe zamanları geldi aklıma :D
2 senedir işsizmişsin git çalış.00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmek istiyorsan ofise gir tabiki ama hiç tecrüben yoksa asgari ücret bile vermezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit tabi iş bulmak zor. sonra güzel bisy bulursan istifa edersin. duygusal davranma
01 Yorumla
Soran+1 yılO da var
+1 yıl4000 de az para değil. Bence kabul et git çalış daha iyi bir iş bulunca da ona gidersin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz evet dersek sen calisicak misin yani? bu bir. Ikincisi bu yasina geldin 4000 maas mi aliyosun?
10 Yorumla
+1 yılHem iş yok diyorsun hemde is basit geldi bana bu ne ya hemde dört bin tl bencede sen kabul etme en iyisi yazık ya kendinle dalga geç bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılPasta bulana kadar aramaya devam. Ya sabır! Sinirlerim bozuldu ksdjk.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde bu zamanda iş bulmuşsun beğenmemezlik ne demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senedir iş arıyorsan gitmen iyi olur. 1 sene çalış başka yere geçersin
00 Yorumla
+1 yılİş bulmuş beğenmiyorsun
30 Yorumla
+1 yılMaddi sıkıntın yok sanırım 2 yıldır işsiz olduğuna göre. Gitme senin paraya ihtiyacın yok. Olan biri girsin.
10 Yorumla
+1 yılBende asgari ücret alıyorum ama ek gelirim maaşımın 3 katı bu devirde ek gelirin olcak maaşın degil
13 Yorumla
Soran+1 yılNerden borsa dan mi
- +1 yıl
Elektronik ticareti kamera bilgisayar tablet vs
- +1 yıl
Az birazda faiz
+1 yılNasıl bir kralsın 2 yıldır işsiz olup 4000 tlyi beğenmiyorsun bence gitme ben seni yüceltir hem egonu ama diyosan 4000 iyidir git
00 Yorumla
+1 yılHayatın gerçek yüzünü görünce ne iş olursa yaparsın bu devirde hayallerini yok edersin düşünmeden dedi geçen arkadaş zoruma gitti
00 Yorumla4000 cok az. Bence iyi etmissiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEtme sen sürünmeyi hak eden birisin birak bosver daha beyini olan olgun insanlar calissin araya kaynama sal
17 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBankada calisiyorum bende
Soran+1 yılKaç alıyon
Cevap sahibi+1 yıl4 bin
Soran+1 yılOha çok veriyorlar ta
Cevap sahibi+1 yılKurumsal bi banka sirektinde calisiyorum normal sube de degil ondan daha fazla alan da var da ben 2 yildir mezunum
Soran+1 yılCokvveriyorksrnmis beni de aldirdana bankaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar bı dakka Deli konuşacak, söz sende buyur Deli
10 Yorumla
+1 yılAyyy kaçırma
11 Yorumla
Soran+1 yılMinnoscum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bilirsin ama ben olsam baslardım. Belki o iste onüme daha iyi fırsatlar cikabilir belki bu sana sunulan bir sanstır.
10 YorumlaŞehir neresi?
Gitmiyeceksen işsizim ben giderim11 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenmediğin işi fazla para veriyor diye yapma sevdiğin işi yaparsan kazandığın para ve para kazanmak sana çok eğlenceli gelicek
00 Yorumla
+1 yıluha o işi bana ver sjsjjsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılReferans olayim
- +1 yıl
yok okuyorum şu an 😅 daha üniye geçmedim ama inş iş bulabilirim ya ilerde biraz kaygilarim var
+1 yılMülakatta elenmeme yolu bul
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Ondan kolay bişey yok onlara istediklerini ver
Soran+1 yılYalan mı soylem
- +1 yıl
Hayır yalan söyleme fırsatları değerlendir dikkatli ve hızlı olduğunu göster hızlı cevaplar ver çok resmi olma çokta rahat olma
+1 yıl4.000₺ yamana atılacak maaş değil bence
10 YorumlaMillet aç aç işi mi beğenmiyosun cidden😂
40 Yorumla
+1 yılBizede asgari ücret versinler kafalara bak yaq
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 4000 lira maaş veren iş yerine, işi beğenmediğim için görüşmeye gitmemem absürt mü kaçar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler