Kasim ayinda korona olmustum 3 hafta gidemedim sonra uzaktan egitim basladi oda 3 ay surdu dershane kapali oldugu icin kaydimi almaya gidemedik, aramislar gecende 1800 vererek kaydimi alabiliyomusum, cildiricam ya olan benim gotumu yirtarak biriktirdigim paralara oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
KS bunuda super soru secmezsin yani
Dershane gitmediğim günlerin parasını istiyor, vermezsem ne olur?
Gidip gitmemenin önemi yok. Onlar sana hizmet verdi , sen almadın oluyor bu durum. Eylül- Haziran arası oluyor dönemler. Eylül - Şubat arasını ödemen gerekiyor.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Korona oldugum icin malum gidemedim annemle, sonrada dershane kapandi uzaktan egitim basladi acilincada para istediler, keske koronali koronali gitseydimde gorselerdi dunya kac bicakmis herkese bulastirir donerdim artik
Karantina süresi 15 gün. Uzaktan eğitim olsa bile kaydini aldirabilirdin. Dershane görevlileri dönüşümlü olarak şubede oluyor. Bilgi almak kayıt olmak isteyen vs olur diye. Arayıp anlaşabilirdin yani. Biraz senin vurdum duymazligin gibi geldi bana
Ben geçen sene tam korona olduğu zaman yatırdım parayı ertesi gün tatil olacağı açıklandı dershaneye de gitmedik psrs orda kaldı dkdödl Hala içim sızlıyor o paraya
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben vermedim parayi tatil oldu uzaktan egitim yaptilar, parayi vermezsem ne olur
bak akjsdasd kaymakamlığına gidiyorsun kapıya vuracan detmeyi annem, kapı ya kırılır ya açılır ya da bişey olmaz bida vur açılana kadar vur burda tamammıyız? tamam sonra içerde gördüğün insana sor selam felan verme memur tayfası bu tüketici hakem heyetine başvurda buluncaktım nokta. eşşek değilse seni yönlendirecek gidecen muhtemelen bir avukat çıkacak karşına kibar ol bak bu lisans mezunu aklı başında biridir selam ver bir maruzatım vardı efendim de. buyur diyecek sonra anlataccaksın dilekçe verecek dolduracaksın sonra sohbet kırgır şamata yani :)
Gitmediğin günlerin parasını vermemen gerektiğini söyle. Çokta caz yaparlarsa verme mahkemelik ol en çok hakim ne karar verirse kiii pandemi sürecinde bişey yapamazlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gidip gitmemenin önemi yok.
Onlar sana hizmet verdi , sen almadın oluyor bu durum.
Eylül- Haziran arası oluyor dönemler.
Eylül - Şubat arasını ödemen gerekiyor.
Korona oldugum icin malum gidemedim annemle, sonrada dershane kapandi uzaktan egitim basladi acilincada para istediler, keske koronali koronali gitseydimde gorselerdi dunya kac bicakmis herkese bulastirir donerdim artik
Karantina süresi 15 gün.
Uzaktan eğitim olsa bile kaydini aldirabilirdin.
Dershane görevlileri dönüşümlü olarak şubede oluyor. Bilgi almak kayıt olmak isteyen vs olur diye.
Arayıp anlaşabilirdin yani. Biraz senin vurdum duymazligin gibi geldi bana
Benim degil annemle ablamin sorumsuzlugu, ikiside gelmedi kaydimi aldirmaya bende tek gidince olmuyor. Olan benim biriktirdigim paraya oldu.. eger vermezsek parayi ne oluyor yani mahkemelik falanmi oluyoruz
Sözleşme imzalamışsindir.
Avukata verebilirler.
Gidin konuşun uzlasin.
Konussak bisey degismeyecek parayi isticekler bende oblara parayi verirken insallah hastane paraniz olur dicem cikcam, or. osbular
Ben geçen sene tam korona olduğu zaman yatırdım parayı ertesi gün tatil olacağı açıklandı dershaneye de gitmedik psrs orda kaldı dkdödl
Hala içim sızlıyor o paraya
Ben vermedim parayi tatil oldu uzaktan egitim yaptilar, parayi vermezsem ne olur
Verme be boşver. En fazla ver diye uyarırlar mesaj falan gelir çok zorlarlarsa verirsin ama sanmıyorum üstüne düşeceklerini
3500 dershane fiyati 1000 verdik gitmedigim gunler icin dahada istiyolar
Oha bizim koca bir sene 1400 dü geçen sene
Hanhi dershaneydi
Yegem adında bir dershaneydi. Belediyeye bağlı özel değil
tüketici mahkemesine git paranı geri alaırsın
Sadece 1000 lira kitap parasi verdik ama 1800 daha istiyolar ben hic gitmedimki kaydimida aldirmaya gidemiyorum korona yuzunden aglicam ya
tamam bak diyorum işte kaymakamlık tüketici hakem heyetine gideceksin sorun çözülecek
Aynen öyle
Nasil gidecegim yani ne diyecegimki
bak akjsdasd kaymakamlığına gidiyorsun kapıya vuracan detmeyi annem, kapı ya kırılır ya açılır ya da bişey olmaz bida vur açılana kadar vur burda tamammıyız? tamam sonra içerde gördüğün insana sor selam felan verme memur tayfası bu tüketici hakem heyetine başvurda buluncaktım nokta. eşşek değilse seni yönlendirecek gidecen muhtemelen bir avukat çıkacak karşına kibar ol bak bu lisans mezunu aklı başında biridir selam ver bir maruzatım vardı efendim de. buyur diyecek sonra anlataccaksın dilekçe verecek dolduracaksın sonra sohbet kırgır şamata yani :)
Ahaahhahaa gulerek okudumm sjsjs
aklına takılan bişey olursa çekinme sor minnak kız ;)
Eger parayi vermezsek ne olur, mahkemelerle ugrasmak istemiyorum
ozamanlar onlar gider mahkemeye
Öyledir o şerefsizler
Yarısını verin. Kuzenlerim için öyle yaptık
1800 un tamamini iatiyolar
Eger vermezsek mahkemelik oluruz diye endiseleniyorum
Gitmediğin günlerin parasını vermemen gerektiğini söyle. Çokta caz yaparlarsa verme mahkemelik ol en çok hakim ne karar verirse kiii pandemi sürecinde bişey yapamazlar
Eminmisin ya dershanenin onunden gecerken korkuyom tanidik gorecek diye, uzaktan egitime girmemisim pamdemiden dolayi kaydimida alamadim 1800 daha istiyolar
Bak diğer arkadaşın dediği gibi tüketici hakem heyetine git bir sor ne derlerse onu yap
Nasil yapicam bilmiyorumki, oraya gidip ne diyecegim