Bende okuyorum hala, yaş ilerledikçe zor oluyor tabi ama mantıklı düşünmek daha kolay oluyor bu da sınavlarda işe yarıyor genelde. Bunu gerçekten başarmak istiyorsan sana en güzel motive yine sen olacaksın. Benim de bitmek üzere aslında ama son şeyler her zaman daha ağır gelir insana. Başarabilirsin yeterki kendine İnan ve güven zor olsada 💪
Kesinlikle okumanın, öğrenmenin yaşı yoktur, yaşam boyu öğrenme vardır. İçinde öğrenme arzusu olduğu sürece hiçbir şey için geç değil ne kadar ara vermiş olursan ol. Üniversitedeyken 40 yaşlarında öğrenci arkadaşlarım vardı hatta içlerinden biri okul birincisi olarak mezun oldu. Kendine inanarak işe başlayabilirsin.
okumanin ve ogrenmenin yasi olmaz.. inan son nefesinde bile ölümü ogreniyor yani yasam boyu egitimi destekleyen biriyim.. odaklanmak icin once tabiki rahatlamak lazim sosyal hayatinda ne varsa biraz atacaksin.. sonra temel unuttugun konularsa tekrar gozden gecir artik sosyal bilimler ya da pozitif bilimler hangi konuda calisiyorsan.. sonra anladigin yerden basla boylece motive eder seni zordan baslarsan biraz seni kesebilir sıkıcı gelebilir.. tabi ki sessiz sakin bir ortamda bulunmakta fayda var.. uzun surelere yayma ara ara dinlen.. yarin baslarim devam ederim deme o yarin hic gelmez.. yani sorumluluk sahibi insanim diyip kendini motive et sonra da calismaya ve sinavini gecmeye basla.. kolay gelsin...
Okumanın yaşı olmaz derler, galiba bu sizin kulağınıza hiç çalınmamış bayan Anderson, Buarada yazınız benim eski yazı tarzımla birebir aynı, Ben eskiden bi yazı yazardım her satırda başka bir font da yazardım😂 Sonra yazı stilimi düzelttim çok zorlandım ama düzelttim.
Çalışma bir disiplin işi. Ben de yıllar sonra yüksek lisans yaparken başlarda zorlanmıştım. Bırakmayıp aynı disiplinle çalışmaya devam ederseniz bir süre sonra çok daha kolay odaklanabiliyorsunuz
Ben de ders çalışmaktan çok uzak kaldım yaa, aynı soruyu sorarım ama kesinlikle okumanın yaşı olmaaz. Hatta belirli bir yaştan sonra okumanın avantajları bile olabilir.
ayyy ne tatlı bir iş bu ya 😍😍 hmmm peki ben seni daha fazla rahatsız etmeyeyim de bir an önce psikolog olman dileğimle 😂😂 kovuldum zaten gidiyorum 😂😂❤️
Sen öyle diyince 40 yaşındasın sandım :) Neden geç olsun 2-3 sene çabalayıp okul kazandıktan sonra tüm hayatın kurtulcak. Ama şimdi bir şeyler yapmazsan tüm ömrün çileyle geçecek. Dinin nedir bilmiyorum ama kuranın ilk ayeti nedir bilir misin? ''Oku'' . En azından çabaladım dersin.