dostlar allahınkulları canlar agalar ustalarr bi yardımediiiinn
olm ben mezuna kaldım 3 hafta önce ''sözde'' derse başladım. aq her gün oturuom masaya bir b0k yapmadan günü bitiriyorum. bana bişi önerin
dostlar allahınkulları canlar agalar ustalarr bi yardımediiiinn
olm ben mezuna kaldım 3 hafta önce ''sözde'' derse başladım. aq her gün oturuom masaya bir b0k yapmadan günü bitiriyorum. bana bişi önerin
Ders çalışmak için motivasyon kazanmanın birkaç yolu aşağıda listelenmiştir¹²³⁴:
1. **Ders Çalışma Alanını Hazırlayın**: Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun. Bu bir kütüphane, bir kafe, evinizdeki bir oda ya da aşırı ses ve dikkat dağıtıcılarından uzak herhangi bir yer olabilir¹.
2. **Dikkat Dağıtan Şeylerden Kurtulun**: Telefonunuzu sessize alın ve mümkünse bilgisayarınızı kapatın¹.
3. **Çalışma Hedefleri Belirleyin**: Çalışma seansınız için somut hedefler belirleyin¹.
4. **Sosyal Medyada Geçirdiğiniz Süreyi Azaltın**: Sosyal medyada geçirdiğiniz süre, ders çalışma sürenizi azaltabilir⁴.
5. **Kendinize Belirli Ödüller Verin**: Bir konuyu başarıyla tamamladığınızda kısa bir mola verin veya bir hobinizle ilgilenin⁴.
6. **Çalıştığınız Alanı Düzenli Tutun**: Masanızı düzenleyin, dağınıklıktan kaçının ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir şekilde çalışma alanınızı kişiselleştirin⁴.
7. **Arkadaşlarınızla Ders Çalışmayı Deneyin**: Arkadaşlarınızla birlikte ders çalışmak, motivasyonunuzu artırabilir⁴.
8. **Çalışma Sürenizi Doğru Belirleyin**: Çalışma sürenizi doğru belirlemek, verimli bir ders çalışma süreci için önemlidir⁴.
Bu öneriler genel bilgilerdir ve her bireyin durumu farklı olduğu için herkes üzerinde aynı etkiyi göstermeyebilir. Herhangi bir değişiklik yapmadan önce bir danışman veya eğitim uzmanına danışmanız önemlidir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 24.09.2023
takvim oluşturabilirsin, okulda gibi 45 dk ders 15 dk mola yaparak en azından atıyorum 6 saatlik bi çalışma programı hazırlayabilirsin. telefonunu sessize al tabi, dikkatini başka neler dağıtıyosa onlar için de önlemlerini al
çok tesekkur ederim
Cevap
2Cevap
Ders çalışacak yol arkadaşı alman gerek yanlız başlayamazsın
neden
Yanlız çalışacak kadar motivasyonun yok ondan diyorum
başkası olunca da dağıtıyoruz
Ben önerdim gerisi sendedir
eyw ya
Kendini parmakla duzelirsin
y@rr@mı ye
En İyi Cevap