Eğitim & Kariyer Part time olarak çalışmak istiyorum? DiplomatHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar part time olarak çalışmak istiyorum. Ama herkes tam zamanlı ve tecrübeli arıyor. Bi arkadaşım durum atmış çalışırken mesaj attım görüldü attı. Kimse yardimci olmuyor bana. Part time bir is nereden bulabilirim? Ankara 'da yaşıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Part time olarak çalışmak istiyorum? Cevapla Mesaj Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl selam iş mi bakıyorsunuz.. Ne mezunsunuz. size yardimix olabilirim iş konusunda? 1 3 Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Lise mezunu üniversite okuyorum. Ankara içi düzgün bir yer bulabilsem iyi olur benim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Ankara 'da yaşıyorum 12 yıldır.. size iş konusunda yardimxi olucam brz beklerseniz.. Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Tabiki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstersen part çalışan arkadaşlarım var onlara soruyum 1 2 Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Çok sevinirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorup haber veriyim ekle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnternet sitelerinden bak şu an pandemi nedeni ile çalışma saatleri tuhaf olduğu için pek eleman lazım olmuyor 1 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İşe girmek lüKS Türkiyede çok şey istiyorsun sen 2 4 Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Girenler nasıl giriyor? O görüldü yapan kızın hiç torpili yok mesela Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Kaymakamlık hâkimlik istemiyorum ki sadece part time iş Yorumla Korazonツ +1 yıl Görüldü atan kadar iyisen girebilirsin ozaman Yorumla DiplomatHanim +1 yıl O kızın hiçbir şeyi yok girmiş LCye Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Burger King veya a101 gibi yerlere başvur 1 4 Yorumla DiplomatHanim +1 yıl LC Waikiki alır mı? Bülentadn +1 yıl Olabilir DiplomatHanim +1 yıl Bu hafta CV bırakacağım bakalım. Bülentadn +1 yıl Hayırlısı olsun
memoli0101 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl part time iş var ilgilenirsen yazabilirsiniz 1 11 Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Ankara 'da mi? Yorumla memoli0101 +1 yıl homeofis Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Satış işi mi? Benim satış yapacak çevrem yok Yorumla memoli0101 +1 yıl call canter işi müşterilerle ilgileneceksiniz olması gereken bilgisayar ve kulaklık Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Daha önce çalıştım çağrı merkezinde paramı vermediler. Yok kardesim teşekkür ederim Yorumla memoli0101 +1 yıl bizimkisi basit bir iş değiş sigortanız başlar işe başlarsınız Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Mesajla hangi firmanın olduğunu yazabilir misiniz? Yorumla memoli0101 +1 yıl yazarsanız yazabilirim Yorumla memoli0101 +1 yıl Direct Scouts İstanbul Telekomünikasyon Hizm. Ltd Yorumla memoli0101 +1 yıl mesaj atabilin Yorumla DiplomatHanim +1 yıl Şu an isim var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
selam iş mi bakıyorsunuz.. Ne mezunsunuz. size yardimix olabilirim iş konusunda?
Lise mezunu üniversite okuyorum. Ankara içi düzgün bir yer bulabilsem iyi olur benim için
Bende Ankara 'da yaşıyorum 12 yıldır.. size iş konusunda yardimxi olucam brz beklerseniz..
Tabiki
İstersen part çalışan arkadaşlarım var onlara soruyum
Çok sevinirim
Sorup haber veriyim ekle
İnternet sitelerinden bak şu an pandemi nedeni ile çalışma saatleri tuhaf olduğu için pek eleman lazım olmuyor
İşe girmek lüKS Türkiyede çok şey istiyorsun sen
Girenler nasıl giriyor? O görüldü yapan kızın hiç torpili yok mesela
Kaymakamlık hâkimlik istemiyorum ki sadece part time iş
Görüldü atan kadar iyisen girebilirsin ozaman
O kızın hiçbir şeyi yok girmiş LCye
Burger King veya a101 gibi yerlere başvur
LC Waikiki alır mı?
Olabilir
Bu hafta CV bırakacağım bakalım.
Hayırlısı olsun
part time iş var ilgilenirsen yazabilirsiniz
Ankara 'da mi?
homeofis
Satış işi mi? Benim satış yapacak çevrem yok
call canter işi müşterilerle ilgileneceksiniz olması gereken bilgisayar ve kulaklık
Daha önce çalıştım çağrı merkezinde paramı vermediler. Yok kardesim teşekkür ederim
bizimkisi basit bir iş değiş sigortanız başlar işe başlarsınız
Mesajla hangi firmanın olduğunu yazabilir misiniz?
yazarsanız yazabilirim
Direct Scouts İstanbul Telekomünikasyon Hizm. Ltd
mesaj atabilin
Şu an isim var
Aynen genlde oyle
Yoktur pek