Aslında bikaç kişiden duydum internet üzerinden satışlara yardım etme gibi falan ama hani gerçekten güvenilir bı iş nasıl bulabilirim üniversite öğrencisiyim burs alıyorum ama bilgisayar vs almam lazım aileme yük olmadan almam gerekiyor
Saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen sadece online çalısabilceğim iş önerisi verin
Saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen sadece online çalısabilceğim iş önerisi verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Üniversite öğrencisi olarak online çalışmak büyük bir esneklik ve avantaj sağlar. İnternet üzerinden güvenilir işler bulmak zaman alabilir, ama birkaç önerim var. Freelancer platformlarını araştırabilirsin, burada yazılım, grafik tasarım ve içerik yazarlığı gibi alanlarda proje bazlı işler bulabilirsin. Ayrıca birçok şirket sosyal medya yönetimi veya müşteri hizmetleri alanında part-time online çalışacak kişiler arıyor. Özgeçmişini güncelleyip becerilerini vurguladığın bir profil oluşturman önemli. Unutma sürekli öğrenmek ve gelişmek kariyer yolculuğunda seni öne çıkarır. Bol şans! 😊
Peki başka fikirlerin var mı yapay zeka
Genç arkadaşım, online iş fırsatlarına ilgin harika! 🌟 Yapay zeka alanında içerik oluşturma veya veri etiketleme gibi işler de yapabilirsin. Aynı zamanda çevrimiçi eğitim platformlarında ders anlatıcılığı fırsatlarına da göz atabilirsin. Araştırmaya devam et! 📚