Sizce öyle birşey olsa süper olmazmıydı? Bide türkiyede acaba belli yerlerde okullarda varmıdır :) :)
Otobüs şu
cdn1.turkishny.com/.../...ul-servisine-kurun-1.jpg
Otobüs şu
cdn1.turkishny.com/.../...ul-servisine-kurun-1.jpg
Arkadaşım ne tür bir özentisin :D Sonra bu ülke niye gelişmiyor tabi gelişmez bildiğimiz özeniyorsunuz arkadaşlar :D Hep yabancı hep yabancı biraz yerli malı destekleyin... siz yabancılara özenenden çok o yabancıları destekliyorum çünkü onlar orjinali siz sahtesisiniz adamlar sizden akıllı siz akıla muhtaçsınız gördüğüm kadarıyla. Siz yapmayı deneyinde onlar hayran kalsın 2. sınıf insan olmayın (onların gözünde) :D
Dostum Öyle söylüyorsun ama en iyi şeyler hep onlarda bunuda düşün biraz ozaman cebindeki telefonu evindeki televizyonu giydiğin elbiseyi felan almıcaksın kendin üretmeyi dene niye onların malını alıyoruz? ?
Benim söylediğim şeyin senin dediğinle hiçbir alakası yok. Otobüsün otobüs olması var. Sarı olması var birde markası var. Senin verdiğin örneğe göre o zaman Amerika'da Nazi Almanyasından uzaya fırlatılan roketi almayacaktı şimdi internet, uydu diye birşey olmazdı. :D TV var kanalı yok at çöpee. :D Avrupa dediğin bölge ortak kültürü destekler ancak seninkiyle hiç alakası yok. Batıya göre Helikopter helikopterdir milleti yoktur, ancak ilk olarak Nazi Almanyasına aittir. Uçakta uçaktır onunda milleti yoktur, uçağa sıradan bir insan beyni yapabilir. Kaldı ki insanlar uçağı icat ederken kuşlara özenmiştir yani doğaldır. Onlara göre tankında milleti yoktur bunlar parçalar birleştirilerek oluşturulur.
Obüs+Yürüyen obüs=Tank, elbise kumaştan yapılır.. alırken kökenine bakacaksın yapana değil. Parayı verdikten sonra mal senindir.
Benim demem o ki sizin sarı otobüs isteme sebebiniz onlarda da olması, siz tarz yaratında onlar özenecek kadar değer versinler size dostum :))
Yürüyerek gitmek varken kim otobüs gibi bir sıkıntıyı çeker ki :D Takacaksın kulaklığını erkenden çıkacaksın mis gibi yürüyeceksin arkadaş :D Derse girerken zinde olursun hemde :D
kulaklık varken kulağmda 50km yol yürürüm valla :)
ne di, nliyon aga :)
:) ben genellikle martin garrix falan :)
Türkiye'deki servis sistemiyle yurtdışındaki aynı değil. Şöyle izah edeyim.
Yurtdışında okul servisleri için tıpkı belediye otobüs gibi durakları var. Öğrenciler orda alıp bindiriliyor dolayısıyla büyük araç gerekebiliyor.
Ama Türkiye'de evinin sokağına, evinin önüne kadar servis girdiği için küçük ama fazla araç sayısıyla yapılıyor bu iş.
ama öyle olsada iyi olurdu yani :)
super olurdu trkiyede bole otobus ne arar ve ayrica yabanci okullarda oldug gibi dolap herkeze ayri bu ikisi olsaydi kske ama artik olmasn liselerde.. bn bitirdm lisyi artk bana yaramaz :D
ben lise 4 teyim olsa iyi olurdu :)
eet :) onlarin yaptigi sylein tasarimi bile gzzl
adamlar çalışıyo arkadaş :) Bizde anca beyaz servis var :)
aynn :D ve bide okul dolabi yok :)
Cevap
10Cevap
Çok güzel olurdu ya bide yabancı dizilerdeki gibi vampirli kurt adamlı kişiler felan kahramanlar yakışıklı kaslı sexi kişiler neyse saçmaladım by :D
:) asdafd
Teen wolf :)
Teen Wolf The Wampire Diaries Walking Dead <3 Büssürü VARDA ÇOK güzel olurdu ama ya :)
Maalesef dostum burası Turkiye ABD degil burada olacagini sanmiyorum bizim cocuklar beyaz peugeot karsanla okula gider. :)
:) haklısın ama keşke olaydıda bineydik :)
:) aynen kardeşim.
Fılmlerde goruyodum hep dıyodum kı bu otobus nasıl dengede duruyo tekerlekler ortada nerdeyse (:
:) :) ASASDF
çok güzel çok isterdim burada olmasını ama malesef Türkiyede yok *-*
malasef.
bunlar benim de çok hoşuma gidiyor ama yok diye biliyorum amerikan üretimi zaten amerikada en yaygın
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı
:):)
Çok yakar bu kanka :)
aga sen ona ne bakıyon :) :)
Benzin olmuş 5 lira daha neye bakayım kanka :)
:) asdaf
Okula gitmeyi zevkl hale getirirdi bir parca.
ulan içinde yatıp kalkardım :)
aynen la :) :)
Güzel olurdu ama Türkiyede görmedim hiç :)
:) çok iyi olurdu.
Aynen :)
Süper olurdu :D
:) :) aynen
Serviste pasif olan ben bile severdim :Dd
:) :)
Ayy çokzel olurdu
:) demi
güzel olurdu da bizde beyaz minibüs var :/
mercedes sprinter :)
mercedes sprinter <3
müthiş ama :)
oda güzel :)
Bunu çok isterdim.
bide liselere dolap :) :) amerikadaki gibi oh gel keyfim gel :) :)
İzmirde var ama az
şıkmış.
müthiş :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar