Keşke Türkiye'nin IQ ortalamasını da bilseydiniz sjsjsnsjxjzmamzm
95 IQ düşük mü?
Keşke Türkiye'nin IQ ortalamasını da bilseydiniz sjsjsnsjxjzmamzm
O düşük zeka olmuyor mu? Belki o an dikkatini verememişsindir. Genel kültür ve pratikliğin yanında bir sürü konuda farklı testler oluyo diye biliyorum. En azından ne ve nasıl olduğunu öğrenmişsin ilerde farklı bi yere daha yaptırırsın kesin sonuç olmuş olur. Kendini kötü hissetme ve bu sayıyı millete söyleme. Çünkü millet mal boş boş moralini bozarlar. 😂
Türkiye'nin ortalaması 90 zaten.
80 puan altı hafif zeka geriliği
80-90 donuk zeka
90-100 ortalama zeka ki Türkiye'nin yüzde 68'i bu aralığa sahipmiş
100-110 parlak
110-120 çok zeki
120+ dahiye doğru
Kendimi kötü hissetmiyorum. Üniversite okuyorum, derslerimde başarılıyım, arabam var, paten ve buz pateniyle ilgileniyorum, photoshop ve logo çalışmaları yapıyorum
Seneye de sağlık alanında ikinci üniversiteye başlayacağım
Düşük ama buna da şükür, keşke biraz daha yüksek olsaydı eminim bu yaptıklarımdan daha iyisini yapabilirdim
Ülkenin bütün insanlarından daha iyi haldesin yanlış olabilir başka bi yere daha yaptır he değilse de dikkat dağınıklığı filan diyelim. Sorumsuz değilsin yaptığın işlerde çocuk oyuncağı değil. Hayallerin olduğu hayatı yaşıyosun daha fazla başarılar dilerim 😊
Selam, benim de aşırı unutkanlığım var ve çalışmayı sevmiyorum. Kitap okuyamam, film ve dizi izlemem asla sıkılıyorum hemen. Hep halsizim falan neyse test yaptırdım düşük ıqlu çıktım siz zekisiniz bence. Ben kabullendim durumu.
Cevap
1Cevap
İq testi nasıl oluyor test mi yapıyorlar soru şeklinde
Klasik sınav gibi sorular soruyorlar, sende yanıtlıyorsun ama genel sorular, günlük hayatla ilgili öyle genel kültür ya da matematikle ilgili değil bir de yapboz oyunu gibi bir oyun oynattılar, sana verilen sürede misketin doğru bir şekilde bitiş noktasına ulaşması için labirent yapacaksın ama labirenti doğru şekilde yapmalısın tabii sen yaptıkça seviyesi zorlaşıyor labirent daha karmaşık oluyor
İnternette çözülen testlerden daha güvenli en azından.
İnternetteki aynı testi ikinci kere çözsen en az 120 alıyorsun zaten sonra o çok akıllı insanlar da bunu mantıklı bulup, her yerde bu sonucu paylaşıyorlar
Senin için yüksek de olabilir. Yani ortalama mantıkla bakacaksın. Kapasite ile orantılı
Benim için düşük. Araba kullanıyorum, paten kayıyorum, yaratıcı düşünüyorum zaten logo tasarlıyorum kendi çapımda ama bana yeterli gelmiyor çünkü başarılı olmadığım konular var mesela tiyatroda asla başarılı değilim çünkü ezberim berbattır
Ezber olmaz bu işlerde ezberlemek istediğin şeyin akılda kalıcı olması için sürekli hayatında kullanman gerekiyo o kelime veya sözcüğü gerçekten başarılı durumdasın tebrik ederim
Düşük.
Kaç olmalıydı size göre
Ben itibar etmem iq testlerine. Zeka oyle kolay olculebilecek bir sey degil, hele de o tip testlerle. Seviyeleri de yazar internette ben ezbere bilmiyorum.
Ben oraya link atmıştım oysaki keşke tıklasaydınız ama canınız sağolsun
Neden tiklasaymisim?
Haklısınız yaprak hanım
Sebep? Ne icin girmemi onerdin?
Bir de hic komik degil inanir misin?
Komik olan nedir yaprak hanım?
Abi mal misin acaba? Bilerek mi sacmaliyorsun? Sizi sayiyla mi gonderiyorlar y*rrrram?
IQ'nün bu kadar düşük olduğu saldırganlığından belli keşke benim kadar "düşük" bir IQ sahip olsaydın belki o zaman seviyeni düşürmezdin
Yav he mk he.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?