Eğitim & Kariyer Matematik okursam işsiz kalır mıyım sizce hangisi daha iyi bir seçim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yardım edermisiniz Mimar sinan güzel sanatlar üni Matematik bölümü Muğla hemşirelik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Matematik okursam işsiz kalır mıyım sizce hangisi daha iyi bir seçim? Cevapla Matematik Soruları İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu ülke için plan yaparsan her şekilde aç kalırsın. Matematik okuyup yurt dışı için plan yaparsan çok çok iyi paralar kazanirsin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yurt dışı için de para lazım ama ülkede kazanamazmıyım bu bölğmde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğretmenlik mesleğini zaten bitirdiler. Matematik kazansan da çok zor atanirsın gibime geliyor. Bu ülke içinse planın, hemşirelik okuyup, kamu da iş bulamasan da özel de çalışabilirsin en azindn. Yorumla
panda3490 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Valla artık şehir hastaneleri kuruluyor. Sağlık sektörü bi tık önde benim düşüncem. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Matta bankada falan çok paralar alamazmıyım Yorumla panda3490 +1 yıl Bankada rütbene bağlı gişedekiler az kazanıyor mesela. Maalesef ülkemizde torpilsiz bir şey olmuyor. Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı. Matematik kaybettirmez. Bir YouTube kanalı aç Matematik anlat yine para kazanırsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ülke için plan yaparsan her şekilde aç kalırsın. Matematik okuyup yurt dışı için plan yaparsan çok çok iyi paralar kazanirsin.
Yurt dışı için de para lazım ama ülkede kazanamazmıyım bu bölğmde
Öğretmenlik mesleğini zaten bitirdiler. Matematik kazansan da çok zor atanirsın gibime geliyor. Bu ülke içinse planın, hemşirelik okuyup, kamu da iş bulamasan da özel de çalışabilirsin en azindn.
Valla artık şehir hastaneleri kuruluyor. Sağlık sektörü bi tık önde benim düşüncem.
Matta bankada falan çok paralar alamazmıyım
Bankada rütbene bağlı gişedekiler az kazanıyor mesela. Maalesef ülkemizde torpilsiz bir şey olmuyor.
Matematik kaybettirmez. Bir YouTube kanalı aç Matematik anlat yine para kazanırsın