Arkadaşlar matematiği 0 biriyim hiç bişey bilmiyorum ama istediğim bölüm mimarlık. 250-280 en az almam lazım çok mu zor?
YKS'de matematik yapmak mı daha kolay yoksa fen mi?

Arkadaşlar matematiği 0 biriyim hiç bişey bilmiyorum ama istediğim bölüm mimarlık. 250-280 en az almam lazım çok mu zor?
Merhaba, ayt kısmını bilemem ama tyt kısmı için soruyorsanız fen tabii ki daha kolay çünkü sözel bilgiler de sorabiliyorlar. Matematikte full yeni nesil sorular var ve onları da yapmak bir hayli zor bana göre. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğyle...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence fende kimya ve biyoloji bölümü kolay oluyor ama senin bilgi birikimine de bağlı bazısı da feni yapamıyor
Sozelim maalesef ya ben mimarlik i çok fazla istiyorum 4 yılım çöpe giden biriyim
Aklın sözele daha çok basıyorsa biyoloji ve kimya çalış sözel sayısal arası gibiler, daha kolay anlarsın
Şimdi düşündüm de mimarlıkta da matematik ağırdır okurken çok zorlanırsın 7-8 seneni de orada harcarsın o yüzden yks için mat çalışman daha doğru olur
Arkadaşlar mimarlık okuyor matematik gördükleri yok.
Ya bu sozelde adam akıllı bölüm yok ki
Ağlama ya daha bir sene var doğru düzgün çalışırsan matematiği sıfırdan öğrenirsin rehber matematik kanalı var onu izle
Olsun ve benim kuzenim 30unda yks ye girecek seneye istediği meslek için senin daha yaşın kaç
Matematik daha kolay bence
Kanka hiç matematik yapamayan biriyim sozelde de bölüm yok çok istiyorum mimarlığı
fen bence
Fen kolay
Ama temelim hic yok.
Toplama çıkarmadan başlayacağım belli başlı en kolay konulara çalışsam 10 tane yapabilir miyim?
10 tane de ezber fen yapsam yeter
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş