Arkadaşlar benim bu dil sınavını geçmem lazım. yds çok zorluyor bence. Kursa gidip toefl ya da ielts e girmek istiyorum aranızda giren var mı hangisi daha iyi biraz daha kolay olur?
Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim..
Ben dersanede çalıştım dil bölümünde bir sure, yds den cok ielts öneririm kolay rahatlıkla 55 60 alırsın 48 puan ona denk geliyo fakat artık devlet dairelerinde denklik kalmadı bilgin olsun bu halde kabulse gir ielts ye
Toefl ve ielts: her iki sınavda da yazma, dinleme konuşma bölümleri var. Yds'de iyi degilsen, bu iki sınavda daha da zorlanırsın. Yds puanın kaç?
yds den 48 almıştım mezun olunca girmiştim. ama benım kelime bilgim çok eksik. kurstan kelime haznemi geliştirip başarılı olabilirim diye düşünüyorum. bu söylediğiniz bölümleri biliyorum yapabiliyorum da ama eksik kalıyo biraz buda kelime eksikliğimden kaynaklanıyor.
ben rehberlik mezunuyum kokart almak için gerekli. benım konusmam yazmam da pek sorun yok sadece kelime eksikliğim var
Cevap
5Cevap
Yds en kolayi bu 3 sınavdan
ben turizm rehberliği mezunuyum kokartımı almak için sınavı geçmem lazım ama yds yı bır türlü geçemedim. normalde turlara cıktıgımda herşey gayet güzel ama sınavı geçemeyınce olmuyo yds haricinde kursa gidip bunlardan birini denemek istiyorum cunku yds den sogudum epey girmek istemıyorum o sebeple fikir almak istedim
Yds daha kolay ama toefl ve ielst den
ben turizm rehberliği mezunuyum kokartımı almak için sınavı geçmem lazım ama yds yı bır türlü geçemedim. normalde turlara cıktıgımda herşey gayet güzel ama sınavı geçemeyınce olmuyo yds haricinde kursa gidip bunlardan birini denemek istiyorum cunku yds den sogudum epey girmek istemıyorum o sebeple fikir almak istedim
toefl adını daha çok duydum diye dedim
bunlar ne
toefl daha geçerli..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar