Eğitim & Kariyer Erkekler, Doping hafıza isteyen var mı YKS? Zaynahh_3131 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet buyurun... Güncellemeler+1 yıl Erkekler kısmı yanlışlıkla oldu herkes yazabilir Erkekler, Doping hafıza isteyen var mı YKS? Cevapla Erkek Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
arsizman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Neseden sadece erkekler peki 😄 0 4 Yorumla Zaynahh_3131 +1 yıl Hahaha 😂😂 yemin ediyorum fark etmedim yanlışlıkla oldu Yorumla arsizman +1 yıl Tabi tabi, artik erkeklere doping diye ne vereceksen 😂😂😂 Yorumla Zaynahh_3131 +1 yıl Türk erkeklerin aklı başka şeye çalışmıyor. Yorumla arsizman +1 yıl Doping iste 😂 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Niye kızlara yok 😄 0 1 Yorumla Zaynahh_3131 +1 yıl Yanlışlıkla oldu orası Yorumla
Samohandro18 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Gereksiz uygulama. 100 kat iyi eğitim veririm 0 6 Yorumla Zaynahh_3131 +1 yıl Sözel derslere laf yok ama matematiği ben de çok beğenmefim Yorumla Samohandro18 +1 yıl Mat benim işim zaten 😅 Yorumla Zaynahh_3131 +1 yıl Bize de öğret 😂😂 Yorumla Samohandro18 +1 yıl Tyt ayt mat fulldu 😝biraz çok ego kastım ama ahahahsh Yorumla Zaynahh_3131 +1 yıl Hmmmmm güzell Yorumla Samohandro18 +1 yıl Thanksss Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Neseden sadece erkekler peki 😄
Hahaha 😂😂 yemin ediyorum fark etmedim yanlışlıkla oldu
Tabi tabi, artik erkeklere doping diye ne vereceksen 😂😂😂
Türk erkeklerin aklı başka şeye çalışmıyor.
Doping iste 😂
Niye kızlara yok 😄
Yanlışlıkla oldu orası
Gereksiz uygulama. 100 kat iyi eğitim
veririm
Sözel derslere laf yok ama matematiği ben de çok beğenmefim
Mat benim işim zaten 😅
Bize de öğret 😂😂
Tyt ayt mat fulldu 😝biraz çok ego kastım ama ahahahsh
Hmmmmm güzell
Thanksss
Merhaba hangi set ne kadara satıyorsun?