AÖF PLUS Yedek uygulaması var eski soruların cevabını veren
aöl yani açık öğretim lisesi online sınavı içinde bu tarz uygulama çıkar mı sizce
aöl yani açık öğretim lisesi online sınavı içinde bu tarz uygulama çıkar mı sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aölde mi okuyorsun? Bir şey soracagım; bir senede kaç sınavı oluyor
3
Bu 3 sınav ne zaman oluyor ki? İki dönem olmuyor mu
Hayır haziran ya da temmuzdu sanırsam
Ya hiç bir şey anlamadım, benim 25 şubatta sınavım var, sonra bir tane mi sınav kalıyo? Ne zaman hangi dönem oluyo
Marta var bide puanın kaç
Puan derken? Ya peki bu 25 şubatta olacak sınavda kitabın hangi ünitelerinden sorumluyuz
Tüm ünitelerden sorumluyuz
Yani benim derste şu yazıyor. Tarih2 ve tarih3. Bu tarih2 ve tarih3’ün kitapları farklı ve kitabın hepsinden sorumluyum dimi
Evet
Anladım son olarak 😊 sınav online olacak ya hani, illa tek bir bilgisayardan mı giriş yapmalıyım? Bazı derslere kendi bilgisayarım, bazısına farklı bilgisayarla girsem sorun olur mu? Ablamın bilgisayarı her zaman boş olmuyo çünkü
Olmuyor tek bilgisyar olacak sınav sekmesinden başka sekme açık olmayacak bir dersin sınavı 25 dk sürüyor 1 ders bitince diğer dersin sınavına girecen
Sekme açık olmayacak biliyorum, şunu soruyorum, ilk beş derse farklı bilgisayar, diğer beş derse farklı bilgisayardan girsem sorun olur mu
Olmaz
Teşekkürler
Umarım çıkar